187Montana Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 Hi! Leszedtem egy ritkaságank számító filmet egy külföldi torrentről találtam is hozzá feliratot, viszont az fps-ük nem egyezik és egy idő után az első cd-n nem lesz felírat, a második cd-n meg még nem sikerült összehozni a dolgokat, gondolom az fps a ludas. Mondjuk az is közrejátszhat hogy a feliratok 1.3gb és 1.4gb-os filmhez készültek míg az én filmem 1.03gb, szerintetek össze lehet hozni a dolgokat idő korrekcióval a bs playerben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spancho Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 probálj meg jó feliratot szeretni hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
187Montana Posted Augusztus 14, 2007 Author Share Posted Augusztus 14, 2007 Szereznék ha lenne, de ha nincs... muszáj vagyok ezzel bajlódni, igaz érdemi választ nem kaptam, az sg-re meg nem tok regelni, azaz tudtam, csak nem tok belépni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spancho Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Hát nem tudom ,én bs playerrel néztem ugy régen filmet ,hogy csúszott a szöveg és akkor mindig állitgattam magamnak(elég unalmas volt) ,és még a filmet is figyeltem Melyik film az ? hátha tudok segiteni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
187Montana Posted Augusztus 14, 2007 Author Share Posted Augusztus 14, 2007 (edited) Ez a technikát ismerem. +14-re állítottam az első cd háromnegyedéig simán megy minden aztán már nem tom belőni. A Fistful of Dynamite http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=2476 Köszi!!!! Az angol felírat passzol a filmhez. Ameddig tudom nézem magyarul aztán átváltok angolra, egy kis gyakolás sem árt. Köszi mégegyszer! Módosította Január 16, 2008 Silverr Tilos a direkt link az oldalon! Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Ezen nagyon egyszerűen lehet segíteni!!! Leszeded a BSPlayer Pro-t: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...amp;hl=BSPlayer Elindítod a filmet (felirat neve ugyan az mint a filmé). Jobb klikk a filmablakon -> Subtitles -> Subtitle Editor. Ott alul van két legördülő menü (Frame rate conversion), ahol be lehet állítani a felirat fps-ét (a target FPS legyen ugyan az mint a filmé). És így elviekben nem fog többet csúszni a felirat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
187Montana Posted Augusztus 15, 2007 Author Share Posted Augusztus 15, 2007 Kár, hogy nem hamarabb írtad. Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts