Sonic79 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Bocsi, hogy ide tettem de most láttam én is. http://video.xfree.hu/?n=bulac57|717080b42ab36d343cac06ce71aa07c6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 ez durva, ilyen állatot bazz, nem semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Bazzeeee... Hát ezek után meg kell gondolni hogy kivel szabad viccelődni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 húúúú bazzz én régebben láttam ezt a videot, de azt hittem csak kamu :blink: szegény gyerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Ez most teljesen komoly??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Szerintem igen... vannak ilyenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabot Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 azt a ku*va hogy lehet valaki ilyen gyökér csak egy sima póén volt azt a ku**a Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 azért durva!!! szegény csóka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Hát nem tom, senki se szaladt oda segíteni, pedig nem sietett el. Meg azért fényes nappal? Meg a kameránál lévő stábtól senki nem sikít fel? Na meg a zene utólag kerül alá. És képesek alá vágni ezt a zenét, meg a nevetés effekteket? Meg amikor előkapja a fegyvert van ez a fékezésre hasonlító hang. Kételkedek az eredetiségben, de nagyon komoly videó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Ki figyel oda? Szerintem senki. Ezért vette elő a csáesz a stukit és lőtte agyon. Hogy sikítanának, mire észbe kapnának, addigra már annyi... Meg szerintem ők is azt hittek, hogy ez most egy átverés vagy mi? Én is sokkot kaptam volna a stábban A zenét meg szerintem valamilyen beteg ember rakhatta alá, miután fellelte neten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 A lövés után a zene is leállt, szerintem a stáb lefagyott mint a gépem néha, köpni-nyelni nem tudtak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 amerikában ezért tiltották be az ilyen átverősdit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 :| jézusom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 De fegyvert hord magánál ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 aki ilyen beteges állat kinem engedném az utcára! Szegény gyereket nagyon de nagyon sajnálom! :( respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Úristen... Ennyit tudok mondani az egészről. Sajnálom a srácot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 De fegyvert hord magánál ? Szerintem egyszerűen egy rohadt bűnöző... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 jól van,nem kell kiakadni,ez az egész csak 1 reklám,azt hiszem valami olyasmi a lényege,sosem lehet tudni,mikor érnek meglepetések Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Skinhead lehetett a gyilkos ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Skinhead lehetett a gyilkos ? szerinterm tuti nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Igen, hát ez durwa, de tuti h kamu... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 jól van,nem kell kiakadni,ez az egész csak 1 reklám,azt hiszem valami olyasmi a lényege,sosem lehet tudni,mikor érnek meglepetések Hát, ha TV-s reklámról van szó, be tudnád linkelni? (feltéve ha fenn van a neten) Amúgy lehet hogy én vagyok hiszékeny, de vannak ilyen emberek, és nem biztos hogy kamu. Bár ki tudja má' itt a technika világában... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 féjk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 Nem kamu, ez kandi kamerának indult volna, de rosszul sült el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
junkers93 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 uhh bazz ez durva :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 De bizony ez kamu és kicsit megbuherált viedó, ugyanis a rendes videó végén odaírják, a "kandikamera" műsör címét, és hogy ez egyreklám.. (még régen láttam a rendes változatot) ,meg nem azért de ezt vicces zenével leadják adásban ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockerdave Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Hát, ha TV-s reklámról van szó, be tudnád linkelni? (feltéve ha fenn van a neten) Amúgy lehet hogy én vagyok hiszékeny, de vannak ilyen emberek, és nem biztos hogy kamu. Bár ki tudja má' itt a technika világában... http://www.urbanlegends.hu/2006/05/16/kesz-atveres-duplan/ nem reklám,de itt van,hogy fake Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Bevallom nem gondoltam volna hogy fel tudsz ilyet hozni De mostmár én is hiszek abban, hogy fake. (amúgy kösz a linket) De tulajdonképpen hirdet is valamit, valamilyen céget? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 reméltem hogy nem igazi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevasztavasz Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 ez biztos freddy krueger öccse lehetett mert a végén még élt.XD komolyra: ez szentem nem igaz a gyerek kimászott addig a ládából az meg lőtte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts