soulcatcher Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 (edited) ki melyik hangszert kedveli? Módosította Augusztus 8, 2007 spirituell Legközelebb törlöm, ha nem adod hozzá a szavazást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 személy szerint én a dobokat kedvelem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 DOB Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==Tryallevi==-- Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 dob Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliders Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Mind a 3at szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbeusz020 Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 én is mind a 3 at szeretem de talán egy csöppet a szólógitárt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulcatcher Posted Augusztus 10, 2007 Author Share Posted Augusztus 10, 2007 pedig a basszusnak mlyen szép hangja van azon is játszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Dob azt lehet ütni mint a hülyék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 vááá szólógitár . egyértelmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 basszusgitár 4 evah soulcatcher nem is tudtam h te is azon játszol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Basszus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Szólógitár + dob Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Természetesen szólógitár, már több mint másfél éve a kedvenc hangszerem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetria Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Mind a 3mat imádom De szólógitár mivel én is azon játszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Én régen doboltam, úgyhogy egyértelmű a választásom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 nem lehetne egy olyan pont hogy mind3 mert én mind3 jáccok is és szeretem is de mivel nincs ilyen és mivel dobolni tudok a legrégebb óta ezért legyen a Dob Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Én is szeretem mind 3-at, de én a basszgitár mellett voksoltam, tetszik az a mély, mennydörgő hang, amit kiad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
knoxville Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 a dob, de a szóló is nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Én a bassgitárt szeretem,az én szívemhez az áll a legközelebb,imádom a hangját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 bass. szeretnék is játszani rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Imádom a szólógitár hangját, imádom a basszusgitár hangját, imádom a dobok hangját, és a 3 együtt a legjobb De mivel szólógityón nyomom és mindre nem lehet szavazni, ezért maradok ennél. Azt még hozzáteszem hogy a basszusgitár hihetetlenül szépen ki tud színezni egy zúzós gitár riffet.Imádom amikor az Iron Maidenben hallom hogy a basszus nem a gitár riff szólam basszusát követi szilárdan, hanem szép szabadon egy másik szólamot játszik, ilyenkor a zene nagyon felpörget! (pl 2 Minutes to Midnight) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Szólógitárra szavaztam, mivel Gitározok. De nem akarlak megsérteni de ez a "szólógitár" szó értelmetlen. Kéremszépen! Ez valahogy úgy van, hogy van a Dob, az Elektromos és Akusztikus Basszusgitár, és az Elektromos Gitár. A Hard Rock-ban és Heavy Metal-ban 2 Elektromos gitáron játszó ember van, mind a 2 ugyanokyan hangszeren játszik. Egyik a Szólógitáros, másik a Ritmusgitáros. Szóval, "szólógitár" nincs, csak Elektromos gitár. SzólógitárOS és RitmusgitárOS. Bocsi a közbeszólásom miatt, nem akartalak megsérteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Az elektromos gitárt, szólógitárnak is szokták hívni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Hát én doboltam egy időben és gitároztam is, így mind a kettő közel áll hozzám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Az elektromos gitárt, szólógitárnak is szokták hívni... Nem igaz. A Hard Rock-ban és a Heavy Metal-ban szokták hívni Szólógitárosnak azt a gitárost, aki a Szólókat és a Riffeket játsza. Bár nem vitatkozok, te tudod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Én Basszuson és gitáron is játszok! Dobot pedig még nem próbáltam! De inkább a basszust szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Nem igaz. A Hard Rock-ban és a Heavy Metal-ban szokták hívni Szólógitárosnak azt a gitárost, aki a Szólókat és a Riffeket játsza. Bár nem vitatkozok, te tudod Ez igaz, de az elektromos gitárt sokszor mondják szólógitárnak, semmi köze ahhoz, hogy szólót vagy ritmust játszunk rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Nem igaz. A Hard Rock-ban és a Heavy Metal-ban szokták hívni Szólógitárosnak azt a gitárost, aki a Szólókat és a Riffeket játsza. Bár nem vitatkozok, te tudod A ritmusgityós is játssza a riffeket Na mind1 amúgy... az elektromost talán azért hívják szólógitárnak mert könnyebb rajta szólózni de ez régebbről fennmaradt elnevezés sztem, mai értelemben tényleg fura. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Mind a hármon tudok játszani, de leginkább a basszert választanám, mert nem is tudom Tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Jó pár éve dobolok! Szal Dob! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts