adam0921 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Csösztök! Na ezt megosztom veletek nagyon fasza kis trükk! Az a lényeg hogy gugolj le hajtsd le a fejed és csinálj tiz mély levegöt a száddal, ha ez megvan akkor a nagy ujjaddal nyomd a szájpadlásod és fujjad teljes erővel addig amég elnem ájulsz:D (5-10 másodperces hatás) már kb 30 szor csináltam nemlett még semmi bajom csak ugy csináljátok hoy 2 envagy többen vagytok és fogjátok meg aki eldöl amikor csinálja! Szerintem aon fasza Sok sikert hozzá (Aki megmeri csinálni ) Video: Sajnos ez már csak a vége amikor beájul ez előtt van a 10 mély levegő A Video 3GP formátum mivel én vettem fel:D majd halgassátok mit mond a gyerek xD http://jumbodir.com/get/?id=409a82b3-a39e-cc1a-6d4b-27908cba3191 http://www.megaupload.com/?d=QWDESVUP http://www6.oxedion.com/index.php/downloads/2a29a10d3567c5689ffd70154aef221e? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 nemrosz mi általánosban csinálktuk sokat mondjuk jol el lehet vágodni ha nem fognak meg de ha fotel van mögötted akkor jo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 énis most leszek 8. os ha valaki td még ilyet irja le lécci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Mivan srácok, ennyire unalmas a nyári szünet?Ez csak pusztítja az agysejteket XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbika01 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Az igen! "Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!!! " De inkább ne törjön el gyerekek!!! Most ez tök jó bulinak tűnik, de ha hiszitek, ha nem, nem olyan vicces dolog ez. Kérdezzétek meg anyukátokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 Jo de nem vállalok felelőséget ! de sztem f@$z@ akkoris Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Na látom két helyen nyitottad a témát! No akkor: Ezt én is próbáltam egyszer, csak másképpen ismerem: Először guggolj le, vegyél 10 mély levegőt, gyorsan, majd 10-et nagyon gyorsan, aztán állj fel, fogd be az orrod, és úgy fújd ki a levegőt (de ügye nem tudod, mert a szád csukva az orrod fogva). Sőt nekem elég volt 6-tal is csinálni. Ijesztő is lehet, én csak egyszer csináltam, de rángatoztam miközben eszméletlen voltam De nekem elég is volt egyszer csinálni egyelőre. A videót megnéztem, és szerintem nem jó a módszer. Az enyémmel úgy beájulsz hogy esésnél tuti nem tudod majd kontrollálni magad mint itt Hát még beszélni. Ja de mondjuk akkor nem te voltál a videón? Mindenkihez: Mindenki csakis társaságban SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE CSINÁLJA! Mert mi nem vállaljuk ha egyszer elájulsz, nincs aki megfog és betöröd a koponyád! Remélem PirateClubon mindenki van olyan intelligens, hogy felfogja ezt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 nekem cibaki osztálytársam más módszert mutatott ott velemi felemelés volt meg orrbefogás, de ne kérdezzétek, de a srácok ott dűlünktek a tesi öltözőbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 hááát, gyerekek, nekem régen annyira alacsony volt a vérnyomásom, hogy állandóan elájultam. ez mostanra már megoldódott, és inkább nem kísérleteznék ezzel. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevasztavasz Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 egyél sok almát és körtét és húst és paraicsomot szipi amugy nagyon hatásos trükk lehet. Én csak úgy szoktam hogy beverem az ajtóba a fejem.Hatás: 3 percig biztosan nem térsz magadhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 ááá ez tutiság mi is csináltuk a koliba, van aki elájul csak simán, van aki rángatózik, és pl az utóbbi voltam a körülöttem lévők be is szartak hogy mi van velem semmi veszély nincs benne, csak kb. a 3. után má szédül egy kicsiit az ember, de azér egyedül nem vállalnám be... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 híííííííí b+ ez jó trükk ki is próbálom!vagy már kipróbáltam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1OO0 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 éncsak annyira szoktam csinálni h beszédüljek úgy beszédülök... oan érzés mintha a szemeim benyomódnának vagy beesnének... de tök fasza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 De poén ezt ki kell próbálnom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Escobar Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Ezt mi is csinaltuk régen csak ott a haver mögöttem állt majd a 10 levegövétel után és a mellkasnál a karjával összeszöritott aztán letett a földre. Azt ismeri valaki hogy a habszifonba beletöltöd a gázt (de persze tejszin nélkül) majd azt beszivod hatása fél percig zsibog az egész tested Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
comeonbear1 Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Azért van a dolognak veszélye is. Ezt velem is megcsinálták egy párszor, én is tök jó poénnak gondoltam, érdekes is volt, mert olyan volt, mintha azt álmodtam volna, hogy a töri tanárommal beszélgetek a Kecskeméti katonai repülőtéren, közbe sose jártam Kecskemétnek a közelébe se. Ja, azt ne kérdezzétek, honnan tudom, hogy Kecskemét volt, csak tudom. De a lényeg az, hogy pár alkalom után elmondtuk a biosz tanárnak ezt a sztorit, kicsit gondolkodott, aztán azt mondta, hogy amíg magadhoz nem térsz, addig olyan állapotban vagy, mint a búvárok akik túl gyorsan emelkednek fel a felszínre. Lényegében az agyad, meg egy másik szerved sem kap addig oxigént. Csak itt a széndioxiddal telítődik a véred, nem nitrogénnel mint a búvároknak. Bár az nem biztos, hogy oxigénhez nitrogént használnak. Úgyhogy nehogy gond legyen belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Én még sosem próbáltam ki ezt a "mesterséges ájulás"-os dolgot, de nem is fogom! Egyszer a barátom kipróbálta, persze volt ágy meg minden, hogy ne üsse meg magát, de mit ad isten pont nem arra esett... Eldőlt oldalra még meg sem tudtam fogni... azután rángatózni kezdett... nagyon megijedtem... Ébresztgetni kezdtem, miután felébredt kicsit megkönnyebbültem, viszont az arca piros volt, mivel beverte a földbe... Hát nem élném át mégegyszer. Megígérte, hogy nem csinálja többször, vagy legalábbis akkor nem ha én is ott vagyok, DE csak és kizárólag felügyelettel!! Felelőtlen dolog egyedül csinálni szerintem, bár én az egész dolgot ellenzem. Hát én csak kívülálló voltam, de gondoltam legyen egy ilyen vélemény is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 ez jo játék csak haverom kb 10 percen át volt elájulva :S vigyéázzatok mert nem mindenkire hat rövid ideig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Egyszerűbb ezeknél a habszifonos téma, meg a RUSH...attól jól beszédültök, viszont az öngyújtó gázt nem ajánlanám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 szijjá ketamint. vagy elájulsz vagynem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 csináljátok ágyban és akkor nem kel se fogó se dobó játékos O_o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Hát nemtudom. Kipróbáltam nemtörtént semmi, csak kicsit szédültem a 2. próbálkozás után. Lehet én csináltam valamit rosszul? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Haverjaim szokták csinálni... nagyon poénos fejeket szokott vágni elájuláskor az ember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucky.10 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 nem sikerült nálam, mit tegyek? 10x próbáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikx Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Én már attól elájulok 1-3másodperce és megint az ágyon találom magam ha pl: nézek egy filmet ami 1h 30min hosszú és ha vége van felkelek kinyújtózkodok közben meg veszek mély levegőt o.o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 nekem van még módszerem amit ijen hosszú unalmas rendezvényen pl. ballagási sorfal vagy bármijen ünnepségen amin nem akarsz részt venni úgy kell csinálni hogy ugye állsz a nagy tömegben vagy valahol a sorfalban na hát annyi a lényeg hogy mozdulatlanul egyenesen állj mint a cövek nekem 10 perc alatt bejött és 1-2 percre elájultam és az orvosiban találtam magam sajnos ülve nem műxik de azért jó poén és ezt is csak óvatosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 kakisperec ez tökjó majd ki próbállom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czviking Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Én egy nagyon jó módszert tudok az ájulásra! Fogj egy nagy kalapácsot, verd fejbe magad! Nem vagyok híve az ilyen önkínzó dolgoknak, és szerintem amit csináltok az nem egészséges. Miért akarsz elájulni? Egyébként én egyszer csináltam olyat, hogy minél vörösebb legyen a fejem, na akkor 10 mp után "ájultam el", arra kelek fel hogy ugyanott vagyok és nem álmodtam az egészet. Ez körülbelül ugyanezen az elven alapszik : ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 thx roniii hát igen igazad van czviking kicsit veszélyes de leírtam mi az értelme tod pl. évnyitó meg ilyenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 valaki feltudja újra tölteni a videót? mert kiváncsi lennék rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts