Noirhan Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 Hú, srácok, ez nagyon durva. Én a kertben próbáltam ki, egyedül. Jó érzés volt. Olyan, mintha álmodtam volna. A probléma csak az, hogy eszméletre térés után nem emlékeztem az ,,álmokra".Egyébként a suliban ugyanígy elájultam, amikor egy unalmas óra után felálltam és nyújtózkodtam. Ugyanaz az érzés volt. Legközelebb tuti megmutatom az osztálytársaimnak. Ha egyedül csináljátok, csak a kertben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noirhan Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Ilyen szerencsém is csak nekem lehet. :S Megmutattam az osztálytársaimnak és pont arra jött egy tanár. Bevitt az igazgatóhoz és lehet, hogy behívják a szüleimet. Ha jót akartok, a suliban NE kísértsétek a sorsot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Hácc az eléggé szívás. Mi tesi öltözőjében csináltuk és mindenki mindenki kapaszkodott (5-en) és mindenki mindenkire esett de nem ájultunk el csak elestünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukac366 Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Én nem játszok az életemmel...Azt se tom h van vmi betegségem volt már olyan h feküdtem és hirtelen felkeltem azt utána összevissza szédültem nem bírtam járni kb 5 percig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 Egyik haverom is ezt csinálta 9-10 évvel ezelőtt ( már nem emlékszem az ő módszerére ), aztán egyszer elpattant az egyik ér a koponyájában, és már jó pár éve deréktól lefelé levan bénulva . Igaz ezt már az előbbi hozzászólásomba beakartam írni, de valami miatt kiaradt . Úgyhogy mindenkinek azt tanácsolom, hogy csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE !!! ahha... hallod... ki hiszi el? XD még hazudni se tudsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Mink is csináltuk ezt nyáron szombat este mikor nem volt jobb dolga a társaságnak Tök vicces volt ahogy a földön ficánkolnak meg fura hangokat adnak ki Meg itthon is párszor, mikor el voltam punnyadva. De már sohatöbbet. Akik összetörték magukat: Nem szóltak h elfogtok ájulni? .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Március 26, 2009 Share Posted Március 26, 2009 Ezt szoktuk tesi óra elött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyke007 Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 valaki feltöltené rapidra vagy valahova ? mert mind3 link halott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Március 28, 2009 Share Posted Március 28, 2009 hát ez nagyon jo főleg az agyatoknak ! aki kipróbálja az csinálja egyedül légyszi, mert aki hülye az haljon meg. idioták.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt2007 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 szerintem meg ezt senki ne csinálja, nem a para miatt, hanem azért mert ez egy orbitális marhaság, ha legközelebb valaki nyit egy topikot, hogy hogyan öljük magunkat egy kútba, bele fogtok ugrani, mert ez volt írva valamelyik fórumba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakarotto SSJ Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 én sztem vmit elrontottam mert majdnem megfulladtam de semmi XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts