adam0921 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Csösztök! Na ezt megosztom veletek nagyon fasza kis trükk! Az a lényeg hogy gugolj le hajtsd le a fejed és csinálj tiz mély levegöt a száddal, ha ez megvan akkor a nagy ujjaddal nyomd a szájpadlásod és fujjad teljes erővel addig amég elnem ájulsz:D (5-10 másodperces hatás) már kb 30 szor csináltam nemlett még semmi bajom csak ugy csináljátok hoy 2 envagy többen vagytok és fogjátok meg aki eldöl amikor csinálja! Szerintem aon fasza Sok sikert hozzá (Aki megmeri csinálni ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Na heló, ezt én is próbáltam egyszer, csak másképpen ismerem: Először guggolj le, vegyél 10 mély levegőt, gyorsan, majd 10-et nagyon gyorsan, aztán állj fel, fogd be az orrod, és úgy fújd ki a levegőt (de ügye nem tudod, mert a szád csukva az orrod fogva). Sőt nekem elég volt 6-tal is csinálni. Ijesztő is lehet, én csak egyszer csináltam, de rángatoztam miközben eszméletlen voltam A videót megnéztem, és szerintem nem jó a módszer. Az enyémmel úgy beájulsz hogy esésnél tuti nem tudod majd kontrollálni magad mint itt Hát még beszélni. Ja de mondjuk akkor nem te voltál a videón? Mindenkihez: Mindenki csakis társaságban SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE CSINÁLJA! Mert mi nem vállaljuk ha egyszer elájulsz, nincs aki megfog és betöröd a koponyád! Remélem PirateClubon mindenki van olyan intelligens, hogy felfogja ezt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyithehacker Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Nah nézzük, hogy hatásos-e! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Nehogy egyedül! Rosszul esel és neked annyi! Amúgy a csevegésben is megvan nyitva a téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 jónak hangzik +csinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Szerintem nem jó ezzel játszani. Én biztos nem próbálom ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 igazad van nem merem meg csinálni XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 "csinálj tiz mély levegöt a száddal," A csináljhoz nem kommentelnék :P ------------ Bár ezzel, vagyis valami hasonlóval mi is játszottunk a suliban, egyedül sztem télleg ne próbálja ki senki! Mi a következő képpen csináltuk: Legugolsz, veszel vagy 5-6 mély levegőt, bár ennek komolyabb jelentősége nincs, a levegőt benntartva felállsz, és valaki megemeli a másik, a tudejét egy kicsit magához szorítva, és a cskesz beájul. Lehet felfele pofozni Fel is került egy jópár video megosztóra a videók, némelyiket azóta töröltük, de ha kitartó vagy még találhatsz párat róllunk Mégegyszer mondjuk én se próbálnám ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 Nem én vok az egyik haverom .D az mondta nekem is! kössz a tippeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 "csinálj tiz mély levegöt a száddal," A csináljhoz nem kommentelnék :P ------------ Bár ezzel, vagyis valami hasonlóval mi is játszottunk a suliban, egyedül sztem télleg ne próbálja ki senki! Mi a következő képpen csináltuk: Legugolsz, veszel vagy 5-6 mély levegőt, bár ennek komolyabb jelentősége nincs, a levegőt benntartva felállsz, és valaki megemeli a másik, a tudejét egy kicsit magához szorítva, és a cskesz beájul. Lehet felfele pofozni Fel is került egy jópár video megosztóra a videók, némelyiket azóta töröltük, de ha kitartó vagy még találhatsz párat róllunk Mégegyszer mondjuk én se próbálnám ki... Mi is ezt a verziót nyomtuk én vagy 5ször ájultam tiszta vicces volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Jajj, ezt wágom, régen állandóan csináltuk suliba, sok csíra meg nem merte, am egyedül télleg ne csinálja senki, mikor hawernál woltunk akkor is kipárnáztuk a mögöttünk léwő részt, nagy para. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 10, 2007 Author Share Posted Augusztus 10, 2007 :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Amikor én csináltam, akkor is az ágy előtt csináltam (persze én sem egyedül), meg raktam le a földre párnákat, de nem oda estem és nagyon bevertem a pofám Kicsit fájt amikor feleszméltem. Ja meg nem is mondtam, hogy én zenét is hallottam mikozben eszméletlen voltam Szerintem arra táncoltam, és azért látszott úgy hogy rángatóztam Akinek van bukósisakja inkább abba csinálja amúgy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 mi is csináltuk osztálytársaimmal suliban konditeremben úgy hogy 10 mély levegö gugolva aztán felállás és nem fogtuk a szájbadlást csak fújtuk a hüvelykujjat ill én nem csak egyik osztálytársam, és hanyattesett, de elkaptuk aztán rángatózott egyet és pofozva felébresztettüük, aztsetudta mitörtént Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-K Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 hát,ez kész...xD inkább kihagyom,de az osztályunkba biztos van olyan hülyegyerek,aki megcsinálná... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Terror Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 LoL ezt ismerem és már megcsináltam:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Én nem szórakozom vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 én nem merem XD ha van ott valaki, tuti feltudnak ébreszteni????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Ez nálunk is ment a suliba egy ideig, csak az a para benne, hogy bizonyos típusú embereknél elszakadhatna erek az agyadban ájulásnál, és belehalhatsz. Ezért vannak olyanok akik könnyen elájulnak, és olyanok, akik meg sosem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiGG Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Ez szánalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
béka56 Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 nálam 1ik se működött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 én tisztelem az életet, nem szeretnék játszani vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 lol mi is csináltunk ilyet, de mi úgy hogy tízszer gugolj le, utána állj fel, vegyél egy nagy levegőt, tartsd benn, és egy másik ember meg nyomja a mellkasod. és bejött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 lool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 én inkább nem próbálom meg, mivel egyszer volt műtétem 1órás altató 30percig hatott, felébredtem utána a másik 1 órás altatótól meg alig ébredtem fel 3-4 óra mulva... alig birtak felébreszteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 na hogy haladtok vele? lool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Szerintem ez veszélyes móka. A végén valakit majd mentővel visznek el, mert betörik a koponyája, vagy elszakad az egyik ere valahol, aztán akkor már nem lesz mulatságos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 20, 2007 Author Share Posted Augusztus 20, 2007 Szerinetm jó móka én csak haverokkal csinálom minden nap! 3-4 szer.. de télleg ne csináljátok egyedül... JA ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE (még mostis xD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Egyik haverom is ezt csinálta 9-10 évvel ezelőtt ( már nem emlékszem az ő módszerére ), aztán egyszer elpattant az egyik ér a koponyájában, és már jó pár éve deréktól lefelé levan bénulva . Igaz ezt már az előbbi hozzászólásomba beakartam írni, de valami miatt kiaradt . Úgyhogy mindenkinek azt tanácsolom, hogy csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 eggyik barátom is szórakozott ezzel aztán az lett a vége h a szekrény sarkának ájult, kitörött két foga és felrepedt az álla. ne játszatok ilyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts