hun3d Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Szerintem elég lesz a kép... Előlnézet... Halott Link ! /Szerkesztette:Dadus/ Várom a vélemények Egyéb: HDD Cooler http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=98213&pid=703258&st=0entry703258 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Igen, az nem jó ha a hűtők össze-vissza kavarják bent a levegőt. Nekem elég két rendszerhűtő (elől, hátul), szerintem ez elég hogy normálisan lehűtse a gépet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 hátul nekem is van de sajnos nekem előre nem lehet rakni csak oldalra ha lehet ne akkor nem kéne majd vennem HDD coolert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 szerintem működne, ha a házon lévő ventik kifele fújják a levegőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 Szerintem úgy bekavarna a másikak Sztem befelé fújóra kéne rakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 pont hogy akkor keletkeznének turbulenciák... a bejövő hidegebb levegő gyorsan ki is menne a meleg pedig bentragadna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 csak az a gáz hogy elől nincs levegő beömlő hátulra fel van szerelve 8cm venti amúgy a hdd hütés megoldódott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 nah, felejts el mindent amit eddig montam, elnéztem a képet, csak most jöttem rá..., nah az oldallapon lévő veni befele fújjon a hátlapon lévők meg kifele..., sry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 jah szerintem is úgy lesz jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Bocs, hogy közbeokoskodok, de: 1. Hun3d, a levegő biztos, hogy nem úgy haladna, ha lesz időm, majd rajzolok neked... 2. Szerintem érdemes lenne az összes ventit kifelé fújóra állítani, mert: a. ha kifelé fúj, sokkal kevesebb lesz a por a ház belsejében, márpedig a portól jól melegszik minden b. gyakorlatilag a meleg levegőt fogja kifelé húzni az egész házból, nem lesz annyira meleg az egész házban c. a gép környékén nem kell sokat takarítani, mert a kisebb szemetet arrébbfújja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 11, 2007 Author Share Posted Augusztus 11, 2007 várom a rajzod ! de amúgy a C. az tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 najolvan ma jott meg a Zalman muvektol a 8800GTX-re a vizhutoblokkom, es az 5200 X2- hoz a nexxxos pro XP blokk mar csak osszekene rakni oket pumpa es a tripla radi marad bar a radi is kapott egy racsot meg ne harapjon valakit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 17, 2007 Author Share Posted Augusztus 17, 2007 akkor hajrá az összeszerelésel és várom az eredményeket... (pár képet is rakhatsz ha nem gond) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 najolvan ma jott meg a Zalman muvektol a 8800GTX-re a vizhutoblokkom, es az 5200 X2- hoz a nexxxos pro XP blokk mar csak osszekene rakni oket pumpa es a tripla radi marad bar a radi is kapott egy racsot meg ne harapjon valakit 8800GTX, vízhűtés, Istenem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 amugy kesz a cucc a kinek hany fokos a procija topikba vannak kepek az eredmenyekrol, sajna csak teloval tudnek a geprol kepeket de majd megprobalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Helósztok! Nekem egy olyan gondolom lenne hogy van egy Gigabyte 3D Aurora Házam és abba szeretnék vízhűttést tenni. Ezekre gondoltam: CPU: Innovatek XX-flowrev 2.0 http://www.computermode.hu/feltoltes/kep/14415.jpg RADI: Innovatek RADI dual http://www.computermode.hu/feltoltes/kep/1601.jpg PUMPA: Innovatek HPPS 12V http://www.computermode.hu/feltoltes/kep/1603.jpg TARTÁLY: Innovatek AGB-O-Matic http://www.computermode.hu/feltoltes/kep/1615.jpg Na ez egy C2D E8400-at meg a chipsetet hűttené esetleg még a 8800GTS512-t. Az lenne a kérdésem hogy megfelel e és hogy a háznak van 2db 12cm es ventillátorhelye és oda fel lehet e rögzíteni vajon a radiátort. Jah és a márkáról mármint az Innovatekről jót halottam. Ti? Előre is kössz! Üdv: Replica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Az Innovatek nagyon jó cuccokat csinál. S bár én is sokáig gondolkoztam egy vízhűtéses rendszer építésen mégis letettem róla, mivel a hatásfoka már messze nem olyan jó a mai hőcsöves óriási bordákkal szemben. Hűteni is ugyan úgy kell sőt, jobban hiszen a víz ha felmelegszik sokkal több energia kell a lehűtéséhez, mint a csöves rendszerekben lévő alkoholos "lögynek". Persze nem azt állítom, hogy gyengébb csak azt, hogy nem nincs akkora előnye mint volt pár évvel ezelőtt. Beleölni rengeteg pénzt, ahelyett, hogy egy erősebb hardvert vennék amit nem kell annyira tuningolni. Egyetlen előnye a VGA hűtés lenne, de ott viszont rögtön szembetaláljuk magunkat az egy-egy VGA típusra passzoló radiátor elképesztő árával. Így bár valóban sokat olvasgattam, érdeklődtem a témáról, de mégsem fektettem bele minimum 40E forintot. Sokáig egy Thermaltake CL-W00076D BigWater 745-ös rendszeren gondolkodtam... kezdetnek ez is megtenné, s később nyugodtan lehet bővíteni, ezt-azt lecserélni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ga'bor Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Hello! Ha már hűtésről van szó,engem az érdekelne,hogy az asus f5 szériás notimat hogyan hűtsem... Az a gond a kicsikével,hogy kissé túlmelegszik szerintem:P Üresjáratban kb30 fokos külső hőmérsékletben 60-70fokot produkál...:S Meghajtva pedíg alúlról súrolja a 100at Érdekelne a véleményetek mi okozhatja ezt és mivel tudnám orvosolni:P Én arra gondoltam,hogy visszaviszem a gépet. Ja és a gép nincs fél éves,de eddíg nem nagyon vettem észre,hogy ennyire felmelegedne. Amúgy 2magos proci van benne amik 1,86GHz-et bírnak. Előre is köszi a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts