Roli01 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni h sztetek jó márka-e a CLUB 3D? Ugyanis van egy ilyen márkájú 8800 GTS 320 MB-s VGA sztem igen jó áron (66e Ft) Várom a véleményeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Szerintem teljesen mindegy hogy melyik márkát veszed, hiszen minden gyártó referenciát ad, tehát szinte semmiben sem különböznek. Kivéve persze a gyárilag feltuningolt kártyákat. Azt vedd meg, amelyik olcsóbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 igen, azt figyeld, amit tkrisz007 írt, tehét a legtöbb kártya referencia és csak az extrákban különböznek..., a tuningolt órajellel, jobb memókkal, jobb/passzív hűtéssel rendelkező egyedek drágábbak, de jobbak is (kivétel talán a passzív hűtés lehet, mivel ezek esetleg előbb túlmelegedhetnek és ekkor veszít a teljesítményből)... más: a családban 3db Club3D vga van, a teljesítménnyel nincs gond, a drivereik viszont nem referenciák, tehát itt lehetnek esetleg gondok..., ja mindhárom kari gyárilag húzott 9600Pro, 4 évesek, és a legöregebben már kezdenek fáradni a memó modulok..., de ez ugye a korral jár... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 persze hogy mindegy milyen márka.csak az a lényeg hogy noname vgá-t nem szabad venni.a márkáktól függ hogy hogyan megegszik mennyi extra van hozzá,de egyébként teljesítményileg mindegyik ugyanazt túdja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roli01 Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot. FlashHu második bekezdését nem nagyon értem de azé köszi. Ja és TreeplaX-ot kijavítanám hogy ASUS igenis gyárt nVidia cuccokat. Nemtudom h jött az ASUS teljesmértékű ati-zálása Na kösz MINDENKINEK!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 az, hogy ahhoz a vga-khoz nem alap ati drivert adtak, hanem buheráltat, így a 4.x-es driverek nem voltak jók hozzá csak 5.x-es széria Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roli01 Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 Na így már világos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Vannak gyártók, akik több év garanciát adnak. Számomra ez is fontos. Persze kicsi az esély a meghibásodásra, de valószínűleg jó anyaggal dolgoznak, ha ezt bevállalják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Most nincs kedvem semmi infót írni róla, ezért rögtön a lényegre térnék. Egy ilyen kártyát akarok majd venni néhány hét múlva, és az érdekelne, hogy ehhez a kártyához milyen procit érdemes venni, ami ki is használja a kártyát és fordítva. Amúgy akinek ilyen VGAja írhatna róla véleményeket, hibákat, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Várj vele addig , amíg lejjebb nem megy az ára. Egy Core 2 Duo 3GHz-en már tökéletes hozzá. A hibákról meg annyit, hogy a hűtése nem elég jó. Mivel egy slotot foglal, ezért jobban is pörög, és jobban is melegszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy egy 4magos intel sok-e hozzá, de már rájöttem, hogy felesleges. Intel Core2 Duo E6750 2.66GHz LGA775 1333 4M BOX egy ilyet vennék hozzá, mert a GHz-es Core2 Due drágább mint a Quad. Ez a 2.66-os nagyon jó árban van. Mennyi időt kell várni még lejjebb megy az ára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Januárra mondták (max február). 4 magos proci tényleg felesleges, semmi se használja még ki. Ez az E6750 jó lesz (főleg ha 3GHz-n fog menni ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Ennek örülök, mert pont akkor akarnék új gépet venni. Mondjuk nekem most se olyan drága, mert faterom nagykerben veszi és úgy jóval olcsóbb, és az ÁFA-t is vissza tudja igényelni, ezért én netto nagyker áron veszem a cuccokat. Amúgy mennyire menne le az ára? Mintha 40-ről hallottam volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Nem 40. Az csak parasztvakítás. Örüljünk ha 50-55 alá lemegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Hát reménykedjünk, hogy jóval olcsóbb lesz. Nincs olyan messze az a február. Az lenne a fontos, hogy addigra el tudjam adni a gépem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Nem 40. Az csak parasztvakítás. Örüljünk ha 50-55 alá lemegy a c2d 6750?ha az akkor mondom hogy nálunk 42 ezerért lehet kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Ezt a 8800GT-re értettük. A C2D 6750 télleg 40 körül van. Amúgy egy új gépet fogok venni, nem konzolt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moebius Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Nekem is 8800GT-m van, gondolom megosztom a tapasztalatokat. Azt én is hallottam, hogy a referenciahűtős változatok eléggé melegednek, bár ez nem érint mivel a Gainward 8800GT Golden Sample kártyáin nagyon jó hűtés van. Szinte hangtalan és Everest szerint 40 °C fokos, a hozzá adott express tool viszont mindig 8 °C-al többet mutat, inkább az reálisabb (33%-os fordulatszám mellett). Az E6550-em 3,22GHz-en 2 GB RAM-al 14000 pont körüli értéket hoz ki belőle 3DMark '06 alatt. Nem rossz eredmény. Ha nem referencia hűtővel szerelt példány akkor rosszat nem tudok mondani róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 én asust akarok venni néhány hét múlva.szerintem nem annyira melegszik mint egy 8800gtx,mivel már 65nm-es.majd meglátjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moebius Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Igen, de a 8800GTX-ban kevesebb tranzisztor van és annak jó a gyári hűtése. A 8800GT-k egyslotos hűtést kaptak egy kis ventillátorral ami elég zajos, és nem hűti túlségosan hatékonyan a kártyát. De ha olcsón meg tudod venni, vagy mást nem kapsz akkor jó lesz az, max kicseréled a hűtőjét valami jobbra pl. egy 8800GT kompatibilis Zalmanra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Nemtom, hogy milyet fogok venni. De gondolkodtam már az MSI-n is, mert a mostani 6600 GTm is MSI volt és eddig tökéletesen működött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moebius Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Nekem is volt már 2 szer MSI kártyám egy GeF 4 Ti 4200, és egy GeF 6600GT. A GeF 6-os 2 év után beadta a kulcsot. Vagy túlmelegedett, vagy vmi gond lett a GPU-val, mert ha elkezdtem 3D-s alkalmazást futtatni csak színes csíkok voltak. A túlmelegedést nem tartom valószínünek, mivel már bootolásnál a post képernyő is olvashatatlan volt, mintha ciril betükkel írták volna Ettől függetlenül jó márka, de biztosan jobban jársz ha nem referencia hűtővel veszed, még ha pár ezressel drágább is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goofy911 Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 Sziasztok! Szeretnék egy GeForce 8800 GT videókarit venni, csak nem tudom, hogy paszolna-e a gépembe ill., hogy megéri-e. A konfigom: alaplap: MSI K9NU Neo-V táp: 350 W processzor: AMD Athlon X2 4000+ RAM: 2x1 GB HDD: 160 GB Samsung SATA II A mostani videókártyám: Asus GeForce 7300 GT Köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 Hello. A gépedbe passzolna a videókártya,viszont a processzorod nem igazán elég erős hozzá.Nem tudnád kihasználni teljes mértékben.A mostani VGA tól azért mindenfélaképp erősebb kellene.Illetve még gyenge pont a tápod,ezt is cserélni kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 És ha ASUS-t vennék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Az ASUS egy jó márka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Akkor lehet, hogy ASUS lesz. ASUS VGA-m még úgyse volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Az Asus vga-k jók nekem is Asus van csak Atiban Amúgy meg mostanában majdhogynem mind 1 mien "gyártótól" (Asus, Msi, Inno) vásárol az ember mert mind referencia kártyák max a hűtésen szoktak változtatni meg van 1-2 különleges darab de azon kívül minden megeggyezik az eredeti kártyával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 az x2 4000+ felhuzod 2.6 ig azt mehet bele a 8800Gt. Mellesleg az a 350W os táp mien márkáju? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Inno-t nagyon nem akarok venni. ASUS-t is be tudok szerezni, úgyhogy inkább az lesz... Amúgy elég jó árban van már a 8800GT. http://hardverker.hu/catalog.php?category_id=134258&product_id=168705&s=Alkatr%E9szek Nettó 45ért sztem simán megéri egy 8800 GT 512Mb ASUS. Ez nem reklám akart lenni, csak szerintem itt érdemes megvenni. Amúgy 2 utcára lakok tőlük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts