eric_koston Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 szevasztok, nem tudja vki h hogyan tudok belépni a d750i-m menüjébe SIM nélkül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 De igen: nem lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Pontosabban belehet lépni a telóba sim nélkül is, de ahhoz módosítani kell a teló szoftverét, ami kezdőknek nem javasolt, mert el is ronthatják a telójukat. Ja az én telómon ilyen módosításokat végeztem: Sony Ericcson K750i CID49 RED T-mobile, +512mb Sandisk Memory Stick ProDuo+ HPM-70 Headset (fekete) W810 display driver+ToShaRa_quality_acoustic_v1.7+Sarmad 5.03 camera driver+alienware menu+12 VKP patch VKP patch például: teló bekapcsolás sim nélkül, gyorsabb tekerés a media playerben, kék akkutöltöttség jelző, rádió fülhallgató nélkül, telepített java programok küldése, stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eric_koston Posted Augusztus 28, 2007 Author Share Posted Augusztus 28, 2007 mostmár mind1, és természeten szoft átalakitás nélkül gondoltam, mert nekem w800i szoft van rajta, amt adatkábellel csináltam... de FAR Managert nem leht használni adatkábellel , nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 FAR managert csak adatkábellel (DCU-60) lehet használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 VKP patch például: teló bekapcsolás sim nélkül, gyorsabb tekerés a media playerben, kék akkutöltöttség jelző, rádió fülhallgató nélkül, telepített java programok küldése, stb... Érdekelne, hogy lehet rádiót hallgatni a füles nélkül... Tudomásom szerint a füles zsinórja szolgál antennaként... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Jól tudod. Ezzel csak azt értem el, hogy elindul a rádió, de nincs adás. Fülessel természetesen nagyon jól szól a rádió. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 davidka az azért érdekelne hogy hogyan csináltad meg hogy lehessen küldeni játékot el tudnád magyarázni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 heló a távvezérlés má nem kell!!!!!!! de az érdekelne hogy annyira bele lehet e piszkálni a szoftverjébe hogy symbyan lehessen rárakni (sztem nem valószínű de hát próba cseresznye ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 davidka az azért érdekelne hogy hogyan csináltad meg hogy lehessen küldeni játékot el tudnád magyarázni? Bonyolult lenne elmagyarázni. Ezt olvasgasd: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=26&t=5416 Itt minden le van írva. Keresd meg a VKP sort. ----- Nem megy rá symbian szoftver. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts