matati Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Lehet hogy hülyeség de akkor is megkérdezem hogy ki szeret és ki nem szeret tüszenteni, ásítani és talán köhögni Én egyébként mind a hármat imádom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 A tüsszentés azért jó, mert kb. 0,001 mp-re leáll a szived és az jó reklám Meg tüsszentés után óriási a megkönnyebbülés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Tüsszentés forevör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Szeretek-e?Nem szeretek tüsszenteni egyáltalán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Nem szeretek, mindig a legrosszabbkor jön de tudok "műhapcit" és mindenki azt hiszi hogy igazi, az nagyon poén az órákon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Hehe, "műhapcit"én is tudok, bár még nem próbáltam sok ember előtt, pl. órákon Egyébként általában csak akkor szeretek tüsszenteni, mikor szükségét érzem, ugyanígy vagyok a köhögéssel, és az ásítással is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Augusztus 5, 2007 Author Share Posted Augusztus 5, 2007 Sztem az a legszarabb mikor érzed hogy má mingyá tüsszenteni fogsz és nem jön össze am akko a fénybe kell nézni és legfőkébb fölfelé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Próbáljatok meg nyitott szemmel tüsszenteni :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Augusztus 5, 2007 Author Share Posted Augusztus 5, 2007 Hááát inkább ne mer azt olvastam hogy kiugorhat a szemed...de mongyuk nem is lehet sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Nem szeretek, mindig a legrosszabbkor jön de tudok "műhapcit" és mindenki azt hiszi hogy igazi, az nagyon poén az órákon h tudsz te oat csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Tüsszenteni nagyon szeretek, az ásítás közönbös, köhögni nem szeretek. Amúgy én tudok nyitott szemmel is tüsszenteni, és eddig nem lett semmi baja a szemeimnek. A lényeg, hogy úgy kell csinálni, hogy a szádon gyoran ki tudjon jönni az összes nyomás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlie.201 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Yahhh!!! Én is nagyon szeretek tüsszenteni, olyan komoly!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 jaja tüsszentés forewa (ha kicsit feleffektezed akkor változatos és vicces is) vagy iet csak én szoktam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mici121 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 én is szeretek tüsszenteni blynd mit értesz feleffektezés alatt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyp Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 van valami olyan h nyitott szemmel nemlehet tüsszenteni. ha nyitott szemmel tüsszent valaki akkor annak fizetek egy hétvégi sört egyébként énis szeretek tüsszenteni. meg azt szeretem amikor álmos vagyok nagyon, csak befekszem az ágyba és már alszom is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 én szeretek, ha rámjön fülpiszkálóval izegtetem az orrom belül és tüsz-tüsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts