SomeOne Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Autóvá alakítható repülő készül Rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg, ha a város határán egyszerűen felszállunk, és a zsúfolt sztráda helyett a levegőben tesszük meg az utat az Isztriáig. Ez nem csak álom, már készülnek a felhajtható szárnnyal felszerelt autó-repülőgép hibridek. Az alábbi képen látható Transition nevű repülőautót az MIT végzősei által alapított Terrafugia Inc. fejleszti. Még csak egy parányi modellt készítettek, de a mérnökök azt állítják, jövőre bemutatják az életnagyságú változatot, sőt, 2009-ben már elkezdenék gyártani a jövő autóját. Videó a Cnet weboldalán. (forrás: index) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Mennyiért? Hogy oldják meg? Repülői engedély nélkül csak úgy szálingózhatunk majd össze vissza? Légiforgalom ismeretét is tanulni kell majd? De nekem nem tetszenek a képek Vissza a jövőbe féle kocsikat akarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 elég megdöbbentő ,bár ez a "kihajthatós "megoldás nekem nem jön be ,inkább olyna kocsi kéna minek a két oldalából jönne ki valami hajtóműszerűség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Már vannak ilyen kezdeményezések! Sőt ott a prototipus már repül is! És az legalább helyből száll fel és még átalakításra sincs szükség az üzem mód váltáshoz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 bagi linket tudsz adni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Már vagy egy éve volt a tv-ben! Nem a neten találtam.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murder Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Mennyiért? Hogy oldják meg? Repülői engedély nélkül csak úgy szálingózhatunk majd össze vissza? Biztos drága lesz. A Honvédség meg majd lelő... Sztem elég gázosan néz ki... majd meglátjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strategos Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 wow!!! de azért nekem se teccik ez a modell illen papírrepülőnek néz ki Ui: jah és milyen lett a töréstesztje??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murder Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 szted??? Euro NCAP forever!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 ezet estelg akkor vezetik be ha lesz normális robot pilóta.. nem hisze mhogy egy átlag emberre rábiznának egy iylet vagyis remélem. már látom magam leött hogy a részeg sofőrok pecsapódan ak panel házakba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Augusztus 6, 2007 Author Share Posted Augusztus 6, 2007 elég megdöbbentő ,bár ez a "kihajthatós "megoldás nekem nem jön be ,inkább olyna kocsi kéna minek a két oldalából jönne ki valami hajtóműszerűség látom te még a lego racersben élsz!!! :lol: gyűjtöd a zöld kokckákat?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murder Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 ez LoL volt SomeOne!!!! :P:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts