Vap Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Van 1 nő, aki 1edül él a kutyájával. A nő gondját viseli a kutyának, ezért a kutya minden este (mivel lelóg a nő karja) megnyalja a kezét, és a nő nyugodtan alszik el. Ez így megy már több mint 3 éve! Egyszer a nő nagy csörömpölésre és nyüszítésre ébred, lelógatja a kezét, de megnyalják és elalszik nyugodtan. Másnap mikor a nő felkel kimegy a konyhába, a kutya a beleinél fogva fel van akasztva, és a vérével van irva: "az ember is tud kezet nyalni" Én ezt elmeséltem barátnőmnek 3 napig nem mert elaludni, és sötétben lenni egyedül (remélem tecceni fog, én nem hiszek az ijenekben) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boJJ Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 na teis jókor ... pont a discovery-n ment ijen szellemes hüly*ség és még ezis? most hogy aludjak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 4, 2007 Author Share Posted Augusztus 4, 2007 sehogy XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 hát ez az ijesztés nem jött össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 jó, délután 4-kor biztos nem... éjszaka biztos teis szartál volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Sose lógassátok a kezeteket, kitudja ki nyalja meg :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 4, 2007 Author Share Posted Augusztus 4, 2007 scorpicore a számból vetted ki a nyelvet, vagyis a szót XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Szegény kutya, szegény néni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Tudsz még ilyet? v vki tud még ilyet??? Megnyalnám a kezét érte :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 nekem ez valahogy "nem jött át" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 H...h...h...hallod?, engem ilyenekkel ne úú..úúú...úú.grass... Egyedül vagyok, fél tizenegy van... most micsináljak...??? ANYUKÁMAT AKAROOOOOOOOOOMMM!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Ez nem igaz, csak rémsztori, de bemásolok egy kerek egészebb verziót Csipp-csepp Előkészületek: - Kapcsoljátok le a lámpát - Üljetek le a földre egy ágy mellé - Tegyétek be a kezeteket az ágy alá - A mesélő kezdje el a történetet A történet: Egy 10 éves kislány szülei elmentek otthonról, szerettek volna kettesben elmenni színházba. Ott hagyták a lányt, de meghagyták neki a szokásos "neengedjbesenkit" dolgokat. Hát jó, a kislány leül a fotelbe tévézni. A fotel mellet fekszik a gyerek kedves németjuhászkutyája. A lány nézi a tévét, nézi-nézi, egyszercsak kikapcsolódik a készülék. Biztos áramszünet. Goldolja a lány. Hát ül a sötétben. Egyszer meghall egy nagyon halk neszt. Csiiipp-cseeepp-csiiipp-cseeepp. Főhősünk kimegy a konyhába, biztos csöpög a csap. De a csap nem csöpög. nagyon megijed, ohan vissza a fotelba. Lehuppan, lelógatja a kezét, kutyus megnyalogatja, megnyugszik. Ül a sötétben, megint meghallja a zajt, most egy kicsit hangosabban. Csiiipp-cseeepp-csiiipp-cseeepp. Kimegy a fürdőszobába, biztos a csap csöpög. De a csap nem csöpög. Spuri vissza a fotelbe. Lelógatja a kezét, kutyája megint megnyalogatja, megnyugszik, tudja, hogy a kutya bármitől megvédné. Ül a fotelben. Megint meghallja a zajt. Csiiipp-cseeepp-csiiipp-cseeepp. Lemegy a pincébe, meglátja a kutyáját felakasztva, a vére csöpög: Csiiipp-cseeepp-csiiipp-cseeepp. A németjuhász vérével a falra írva: NA MOST NÉZD MEG, HOGY KI NYALOGATTA A KEZEDET!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 jó sztori, de nm nagyon hiszek az ijenekben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Hát én pont hogy nevettem ezen :D "az ember is tud kezet nyalni" :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Nah vki toljon már vmi sztorit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 de hülyén hangzik: az ember is tud kezet nyalni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 De nemcsak azt tud amúgy ez tényleg gyenge volt . szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 nekem tetszik de ez tök vicces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 én is csak röhögtem amikor a végét olvastam mondjuk déli 12-kor ez nem csoda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3t1 Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Ezt régen hallotam még olyan 12 lehettem. Azzal volt kiegészítve a történet hogy egy sorozatgyilkos megszökött valami börtönből és az csinálta. Akkor nem zavart az alvásban. Szerintem most sem fog Egy az hogy nincsen kutyám és nem is nyalogatják a kezemet éjszaka xD Ha valaki meg betör a házamba akkor Őt lógatom fel a plafonra ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 na jó, én ezt úgy ismertem, h otthon van a islány meg minden, fekszik az ágyban, vmi megnyalta a kezét, gondolta a kislán, h a kutyája. egyszer csak hall egy hangot: csipp-csepp. felkel megnézni, h mi csöpög, nem talál semmit, lefekszik aludni, megint mgnyalák a kezét. megint hallja hangot: csipp-csöpp. felkel, körül néz, semmi. visszafekszik, megnyalják a kezét, megint csipp-csepp, megint körülnéz. kinyitja a gardrób ajtaját, ott a kutyája felakasztva, főle vérrel írva: gondolj bele, h ki nyalogatta a kezedet na, mivel ennyi változat van, ebből kiderül, h csodák csodájára nem igaz a történet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Nincs az a pszichopata aki egy kislány beriogatásáért egy nagyobbacska kutyát felkoncol és fellógatja. Úgy hogy az meg se mukkan és nem is veszik észre.. Hogy lenne igaz? De azért csak féljetek.. nagy esély van rá hogy 3-szor megnyalják éjszaka a kezed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Van 1 nő, aki 1edül él a kutyájával. A nő gondját viseli a kutyának, ezért a kutya minden este (mivel lelóg a nő karja) megnyalja a kezét, és a nő nyugodtan alszik el. Ez így megy már több mint 3 éve! Egyszer a nő nagy csörömpölésre és nyüszítésre ébred, lelógatja a kezét, de megnyalják és elalszik nyugodtan. Másnap mikor a nő felkel kimegy a konyhába, a kutya a beleinél fogva fel van akasztva, és a vérével van irva: "az ember is tud kezet nyalni" Én ezt elmeséltem barátnőmnek 3 napig nem mert elaludni, és sötétben lenni egyedül (remélem tecceni fog, én nem hiszek az ijenekben) Ebből mi a tanulság?A kutyát kint az udvaron a kezed alatt meg 1 blackjacket v baseball ütőt kell tartani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orsicka Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 hát én most olvastam el igy este felé és egyáltalán nem félek, nem hiszem el az ilyen hülyeségeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Höhö, ezt már ismertem. De jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Ez már ismerem. A folytatás: kiderül, hogy egy műkutyát lógattak fel, az igazi egy multimilliomos drogbáró volt, és így akart eltünni. Az elmúlt 3 évben a nő háza volt a drogbarlangja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 én nem hiszek az ilyenekbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocis Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 Hát ezjó de nekem nincs semmien különös érzésem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevasztavasz Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Most bepipiltem. Amugy én jobbat ismerek: Reggel felkel a kutya a nő pedig a belénél fellógatva van a konyhában.És a vérével ez van írva: ne nyajjá mer elkopik a nyelved! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 13, 2007 Author Share Posted Augusztus 13, 2007 Most bepipiltem. Amugy én jobbat ismerek: Reggel felkel a kutya a nő pedig a belénél fellógatva van a konyhában.És a vérével ez van írva: ne nyajjá mer elkopik a nyelved! XD ez jóóóó :D :D :D Amúgy irjon már valaki rendes rémsztoryt, ennek nincs nagy sikere Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts