nimtom Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Aki tud rakjon be képet is, h. h. néz ki miközben a lábujjaival gépel Tehát a következőt kéne és nem csak simán végighúzni, hanem próbálkozni!!! Görbe Ujjal Is Sima Ügy Kell mind a 2 láb, mivel a kis- és nagybetűk közti különbségre is ügyelni kell!!! Nekem ez jött ki: Görbe ujjjal Is DSima Ügy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 háhv zb lol:D <-- "hát ez lol " lenne de ennyi telik tőlem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 siélmasjm püőhgbx hát ez mekkora jó móka! respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Augusztus 4, 2007 Author Share Posted Augusztus 4, 2007 görhbnew Ujjqalll Is Sioma ÍÜgyía mgpróbáltam zokniban is :lol: hogy én milyen hülye vagyok :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts