m33ck Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Erre wagyok a legbüszkébb: Corel Paint Shop Pro X - el dolgozom, és 3 napja kezdtem el foglalkozni ORB - okkal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Naon jók! EZ az örült nyuszi :D cool! Respect! Azt a grafitys írást mivel csináltad? Van ilyen Font? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 3, 2007 Author Share Posted Augusztus 3, 2007 Köszi! Nem az nem font, asszem walahonnan letöltöttem, de már nem emléxem. Amúgy rengeteg ien font wan, pl írd be a keresőbe, hogy graffity fonts, nagyon komolyak wannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 6, 2007 Author Share Posted Augusztus 6, 2007 Itt wan két újabb képem, de ezek már nem Orbok Tininindzsa... Egy kis mókás sig. Kommenteljetek!!! Még egy sig, de ez saját wéleményem szerint is tré lett. Azért írhatok róla, hogyan lehetne jobbá tenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Az ORB os hátterek elég jók, oylan hibákat követtél el amiket én is pl.: pixeles a széle az orbnak (csináld nagyobb felbontásban és kissebre méretezd a végterméket, és /vagy él simítás vagy kis blur rá. A dombor hatás se jött kis jól az orbok keretén, sugaras legyen és variálj a távolságokkal.). Oroszlános képet nagyon elkaptad, nagyon jó hogy kilóg a mancsa. Sigekröl mint tudjuk, nem tudok sokat, de a lényeg az hogy fogja meg a szemet vagy legyen valami hangulatidéző. Legyen olyan mintha a render egybe olvadna a háttérrel amolyan összhangot teremtve de mégis ki lehessen venni mi is az. A sárkány köré valami beleolvasztós dolgot (pl töpszörözd meg és elmosás vagy méretezés effekteled valamivel pl víz felszín és valami átfedés vagy színégetéses beállítással elvegyíted a háttérrel.) a másik oldalára meg inkább valami feliratot mint egy másik figurát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 6, 2007 Author Share Posted Augusztus 6, 2007 Köszi, majd próbálkozom "Oroszlános képet nagyon elkaptad, nagyon jó hogy kilóg a mancsa." - OMG, ezt is megéltük, köszönöm szépen!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 6, 2007 Author Share Posted Augusztus 6, 2007 Újabb kép: A render, planetrendersről wan azt hiszem. Ééés itt wan egy kép, amit életemben először CS2-wel csináltam. Persze tutorból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 nemgond h tutorból így is király de még van rajta mit alakítgatni pl. a tükröződést. jó képeid vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 ja tükröződés nem az igazi, meg az a szélfújásos dolog nem kéne a végére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 Okés, majd megcsinálom, csak még nem ismerem annyira a CS2-t, és inkább Corel párti wok, még mindig Corellen alkottam még: A Tigris alapján, egy Transformerses orbot.: Flegeton!!! Nézd meg, most megpróbáltam walamit kezdeni a domborúsággal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusy Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 naon jók lettek. Grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 waoo jók a képeid!! főleg a rayman raving rabbids-os ak!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 Bátorkodtam összedobni egy kis PirateClub siget. egyszerű, de jól néz ki, szerintem. Köszi a dicséreteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Hát ez a szig szerintem nagyon gagyi. Nagyon nem teccik. Nincs benne semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Szerintem nem lenne rosz, csak az a koponya olyan pixeles és nem megy hozzá szöveg, vagy a koponya szöveghez attól függ honnan nézzük xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 Hát ez a szig szerintem nagyon gagyi. Nagyon nem teccik. Nincs benne semmi. A gyengébbek kedwéért ott wan, hogy egyszerű... Alvin: Igen én is észrewettem, csak amiután megcsináltam nem tűnt fel, majd újrakreálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Kreáld, már várom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 Nah, itt wan a jawított werzió, kicipó kedwéért.: PirateCLub Sig V2 Ez már jobban néz ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Igen ez már jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 ez a javitott ez naon nagy lett!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Hát ja. Ez a javított jobb lett, de még ez sem tökéletes, de már ebbe nem akarok belekötni Végülis mindenben van hiba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 Szerintem, nincs is olyan hogy tökéletes, de azért kösz mindent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 nagyon jók a kreálmányaid tetszenek, csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 grat szépek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 Köszike. Flegeton hol a rákba wagy?! Már hiányoznak a HSZ-aid. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Ja, nem ártana Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Hát ja. Ez a javított jobb lett, de még ez sem tökéletes, de már ebbe nem akarok belekötni Végülis mindenben van hiba. A transformeres is jó. Fuj megatron, Grimlock a zsír! Corelel is meg lehet csinálni mindent mint adobeval csak nem marad a kép roncsolás mentes és nem lehet utólagosan állítani, adobban is cs3 hozta be a szűrők roncsolás mentességét. Itt vagyok én, csak nyári melón vagyok (elkezdi a sulit tök zsíros leszek), mert szeretem a pénzt, csak sokat kell érte dolgozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 Hehe, én is woltam, csak kirúgtak, mert nem dolgoztunk, és jöttek ellenőrizni. De azért leakasztottam 30 ropit Hát jah, elég tré h gellyra wágja a képet a sok szűrő, de csak azért nem fogok CS3-ra wáltani, am a Corel XI. is jó ien szempontból, csak nemtom regelni, mert nemtom hol wan az actiwation code-om. Am meik az a Grimlock???? Csinálnék egy olyan orbot is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts