pjotr666 Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 jéézusom nem használtam a ctrl+c ctrl+v-t ennyiszer egy év alatt köszike mkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g@besz Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 egyik legjobb topik itt a piraten csak így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke-R Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 Miért van a kólán kupak????? ???????????????????????????? ????????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? H legyeb mivel bezárni Saját fejlesztés de aratok vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z$olesz Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Énsi tok 1 et de naon gynege Megy a nyuszi elkérni a medve fűnyiróját! -mongya magába a nyuszika:ez a medve ide se fogja adi a fűnyirót ez egész uton boszankodik odaér a medvéhez és azt mondgya: - ÁÁ MÁR NEM IS KELL AZ A KU**VA FŰNYIRÓD!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lengyusz Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 - Paraszt bácsi a műszaki boltban: - Rádiót szeretnék venni! - Van, de csak kombinálva. Magnóval. - Hát ez nekem nem kell. De TV-jük van? - Van, de csak kombinálva. Videomagnóval. - Az nem jó. Mosógéppel hogy állnak? - Az is van, de csak kombinálva. Szárítóval. - Hát, úgy látszik, nem kötünk üzletet. - Na, Isten áldja! - és indul kifelé. Az eladó ekkor nézi meg jobban, az öltözetén látja, vidéki lehet. Hú - gondolja - jó kis tanyasi tojást kéne venni tőle, ha már ilyen jól összeismerkedtek! - Papa - kiált utána -, tojása van? - Van - szól vissza az öreg -, de csak kombinálva. A faszommal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Bajszos bácsi odamegy a zsidó kisfiúhoz: -Kisfiam, hány éves vagy? -15 leszek. -Jaj de kis optimista vagy... Göring meglátogat egy vidéki kis iskolát, megnézni, milyen az ifjúság. Bemegy az osztályhoz, tanítónő azt a feladatot adja, hogy mondjanak a diákok jelszavakat. -Heil Hitler! -Deutschland, Deutschland über alles! Ekkor egy kisfiú felteszi a kezét: -A mi népünk örökké élni fog! Göringben felszabadulnak az érzelmek, elkezd sírni. -Bocsánat, csak ez volt a legszebb jelszó, amiot hallottam életemben. Hogy hívnak, kisfiam? -Radnóti Miklóska. (gy. k.: Radnóti is zsidó volt) Emberke utazik a villamoson az átkos időszakában. Meglátja a barátját, amint éppen olvas. -Szevasz Józsi! Hát te mit olvasol? -Marxtól a Tőkét. -És mondd... jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csiga-chan Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 iszonyat jók! nekem is van pár a tarsolyomban(, csak egy icipicit morbidak..... ) -Mi volt Hiroshima neve az atomtámadás után? -?? -Hirodimbesdombos -Mi az abszolót biofajrasszizmus? -?? -Mikor két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet. ezek már nem morbid: Nyuszika meg a farkas mennek az erdőben az úton. Egyszer csak elágazáshoz érnek, így nyuszika jobbra a farks meg balra megy. Nyuszika egy tóhoz ért, a farkas meg a barkácsoláshoz. A szőke nő ikreket szült, és a barátnőja megy hogy gratuláljun neki. -És mondd csak kire hasonlítanak? -Hát leginkább egymásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 11, 2008 Share Posted Április 11, 2008 Nyuszika meg a farkas mennek az erdőben az úton. Egyszer csak elágazáshoz érnek, így nyuszika jobbra a farks meg balra megy. Nyuszika egy tóhoz ért, a farkas meg a barkácsoláshoz. ez fergeteges kösz hogy megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 gratula mindenkinek, elég rossz mindegyik Szakadó esőben: -Móricka te ázol kint? -Nem teázok, engedjetek be... -Mi az anyuuuu nyúúúúl????? -Nem kisfiam az egy zsiráf. -eöööö...de szééép nagy nyúúúúl -mi az anyuuuu róóóka????? -igen, az egy róka -hol-hol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucagábor Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Nyuszika meg a farkas mennek az erdőben az úton. Egyszer csak elágazáshoz érnek, így nyuszika jobbra a farks meg balra megy. Nyuszika egy tóhoz ért, a farkas meg a barkácsoláshoz. Ez nagyon üt Mi az: nyelve piros, szarva barna? Görögdinnye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Repül a szúnyog a konyhában egyszercsak beleesik 1 epres shake be....nagy nehezen kimászik lerázza a szárnyairól a shake-et repül tovább...beleesik 1 banános shake-be...belefullad.... Mi ebből a tanulság? Ne ess kétshakebe! Ilyen nincs.LOL 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Nah nekem is van egy-kettő -Honnan tudod hogy lehallgatnak az oroszok? -??? -Egyel több szekrény van a szobádban! -És a japcsik? -??? -Hét lába van a légynek! És még egy! Honnan ismered fel a ruszki mikrochipet? Hááát elég messziről! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Mi az: nyelve piros, szarva barna? Görögdinnye. ez nagyon naaaaagy visítva röhögtem rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexed Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 - H-val kezdődik, N-re végződik, és dugni akar, mi az? - Hát éN... - Mikor jön rá a qrva, hogy kiöregedett? - Amikor rácsúszik a bárszékre. - Miért rúgták ki a buzit a spermabankból? - Mert ivott munka közben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 jujj az uccsó kettő elég fájdalmas! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 -Mi az anyuuuu nyúúúúl????? -Nem kisfiam az egy zsiráf. -eöööö...de szééép nagy nyúúúúl -mi az anyuuuu róóóka????? -igen, az egy róka -hol-hol? NEEEEEEEE NEEEEEE EZE FÁÁÁÁJT :D:D:D:D:D:D:D Faszaaaaaaaaaa köszike!!! : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 nagyon durvulósak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reck139 Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 halálra röhögtem magamat majdnem mind1iken XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 -PISTIKEEE!! NE FUTKÁROZZ AZ ASZTAL KÖRÜL, MERT IDEGESÍÍÍÍT!!!! Pisti csak csak fut, fut ordibál bőg!!!! -MONDOM PISTI!!!! NEEE FUTKÁROZZ AZ ASZTAL KÖRÜÜÜL MERT ODASZEGEZEM A MÁSIK KEZEDET IS!!!! én ezen majd besz*rtam :D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Nah nekem is van egy-kettő -Honnan tudod hogy lehallgatnak az oroszok? -??? -Egyel több szekrény van a szobádban! és honnan tudod h az orosz lehallgatókészülék üzemen kívül van? -bentről horkolás hallatszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z$olesz Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 -PISTIKEEE!! NE FUTKÁROZZ AZ ASZTAL KÖRÜL, MERT IDEGESÍÍÍÍT!!!! Pisti csak csak fut, fut ordibál bőg!!!! -MONDOM PISTI!!!! NEEE FUTKÁROZZ AZ ASZTAL KÖRÜÜÜL MERT ODASZEGEZEM A MÁSIK KEZEDET IS!!!! én ezen majd besz*rtam :D:D:D ÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ FÁJT A FÖLDÖN VISITVA RÖHÖGTEM!! :D BESZAR*OK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Jancsi és Juliska fára másznak. Juliska megy elől és Jancsi belát a szoknyája alá. -Juliska! Forditva vetted fel a bugyidat. Juliska mosolyogva visszanéz: -Miért? Hátul van a kisvirág? -Nem! Kívül van a kakifolt. Egy kisgyerek kiabál a templom előtt a galamboknak: - Húzzatok a picsába! Mi a kurvaanyátoknak szarjátok össze? Tűnjetek a innen faszba! Meghallja a pap, keresztet vet, kimegy, csóválja a fejét a mocskos szájú kisgyerek tevékenysége láttán, odamegy hozzá: - Fiam, ne káromkodj, ne szídd Isten teremtményeit. Elég, ha simán annyit mondasz, hogy HESS!, és eltűnnek a „ecibe. - Mi az? Szabványos szőrös állatka kést élez egy tölgy tetején? - Mintamókus fen a fán... A barátnőm azt mondta a múlt éjszaka az ágyban: "te perverz vagy". Azt válaszoltam: "Nagy szavak ezek egy kilenc éves lánytól". Éjjel azt álmodtam, hogy egy gyár van a hasamban. De mire felébredtem, már csak a kémény állt. Osztályfőnöki óra előtt: - Gyerekek ma egy híres szexológus lesz a vendégünk, aki nemi felvilágosítást tart. Tessék felkészülni kérdésekkel! Pistike feltartja a kézet: - Tanárnő kérem, aki volt már nővel, az mehet focizni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g@besz Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Sapika ezek nagyon jók főleg az első xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Mi az, F-el kezdődik, SZ-el végződik és szőr között turkál??? -fodrász. És mi az, P-vel kezdődik, INA-val végződik és sok gyerek jön ki belőle??? -Palesztina. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Miért nem szeret pistike focizni? ????? Mert halva született Mért nem jött ki tavasszal a medve a barlangjából? ????? Mert megdöglött Mért büdös a mókus? ????? Mert 2 hete megdöglött :lol: :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Kissé zavarban lévő férfi lép a patikába és megszólítja a patikusnőt. - Kérem, kisasszony, nem dolgozik itt maguknál véletlenül férfi is? - Nem. - Nekem ugyanis olyan problémám van, amivel szívesebben fordulnék egy férfihoz. - Már tíz éve, hogy a nővéremmel ketten megnyitottuk ezt a patikát. De nekem is bátran elmondhatja a problémáját, hátha találok rá én is megoldást. A férfi feszengve, krákogva, szemlesütve kiböki: - Hát tudja, kisasszony, nem múlik az erekcióm. Állandósult. Tudnak ajánlani valamit? A patikusnő elképed, megkéri a vevőt, hogy várjon, azonnal konzultál az ügyben a nővérével. Pár perc után vissza is jön. A férfi megkérdi: - Mit tudnak ajánlani, kisasszony? - Harmadrész tulajdonjog az üzletben, bentlakás teljes ellátással, korlátlan mobiltelefon használat és céges autó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 A barátnőm azt mondta a múlt éjszaka az ágyban: "te perverz vagy". Azt válaszoltam: "Nagy szavak ezek egy kilenc éves lánytól". hát ez nagyon király ez lett most a kedvenc viccem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 19, 2008 Share Posted Április 19, 2008 ezt a fórumon találtam, de nagyon pocsék megy az infravörös lódobogás az erdőben és találkozik a nyuszikával aki épp egy fa tetején pudingot hegeszt. megkérdezi az infravörös lódobogás a nyuszikát: mit csinálsz nyuszika? Közért! ááááááááááááááááááááááááááá!!! nagyon fájnak :D :D köszikösziköszi! meghalok XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Ezt a magyartanárunk mondta: üldözik a szerb partizánt a németek. Menekül, menekül, egyszer csak lát egy apácát. Mondja neki: -Drága, kedves apáca, üldöznek a németek, ha elkapnak nekem végem van. Hagy bújjak el a szoknyája alá. -Rendben, bújjál-mondja az apáca. Elbújik, jönnek a németek. -Kedves apáca, nem látott erre futni egy partizánt? -De, arra futott, de már árkon-bokron túl lehet. Elrohannak a németek a mutattot irányba. A veszély elmúltával a partizán kezdi jól érezni magát a szoknya alatt. Elkezd tapogatózni. Mondja is: -Drága kicsi apáca, mots mit fogok? -A térdem. -Drága kicsi apáca, most mit fogok? -A combom. -Drága kicsi apáca, most mit fogok? -A f*szom, te hülye, én is partizán vagyok. :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Miért nyúl a nyúl? Répáért..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts