nocedleee Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Vazze ezek nagyon állatok nesze, tőlem is egy Szent Péter,a mérnök,az orvos és a cigány Meghal a mérnök,az orvos meg a cigány.Szent Péter kérdezi tőlük mit szeretnének hallani a ravatalnál a gyászolóktól. A mérnök: -Itt nyugszik a műszaki tudományok nagysága. Az orvos: -Az emberiség jótevőjétől veszünk most búcsút. -No és te cigány,mit akarsz hallani?-kérdi Szent Péter. Mire a cigány: -Dikmán,mozog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 - Mi a köze a Mikulásnak Piroskához? - Hát a Mikulás Piroskabáttya! Karácsonykor a nagymama vízipisztolyt ajándékoz az unokájának. A lánya dühösen fordul a nagyihoz: - Anya, hogy vehettél neki ilyen ajándékot?! Már nem emlékszel, mennyire dühös voltál, amikor a vízipisztolyunkkal mindent összefröcsköltünk? A nagyi elmosolyodik: - Dehogynem, nagyon is... Két kiskölyök sétál hazafelé hittanóráról. - Te beveszed ezt az "ördög elvisz" dumát? - Á, tudod hogy volt a Télapóval is, ez is biztos csak az apukád... - Jaj, de szép ez a csizma! - mondta a Télapó, és besöpörte a zsákjába. Két rendőr elmegy az erdőbe, hogy karácsonyfát vágjanak maguknak. A térdig érő hóban gázolva órák hosszat keresik a megfelelő fenyőfát, de nem találják. A nap lenyugszik, feltámad a jeges szél, a távolban felvonyít valami állat. Az egyik rendőr odafordul a másikhoz: - Na, ebből nekem elegem van! A legközelebbi fát kivágjuk, akár fel van díszítve, akár nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Két részeg egy buszgarázs elé támolyog. – Figyelj csak, vigyünk el egy buszt, azzal gyorsan hazajutunk! – Jó, te menj be, köss el egyet, én meg idekint figyelek... Eltelik fél óra, az őrködő már türelmetlen. Bemegy a társa után, és látja, hogy az idegesen rohangál a járművek között. – Te meg mit csinálsz? – Az istennek sem találok 7-es buszt! – Hát te teljesen hülye vagy?! Kössünk el egy 9-est, aztán majd gyalogolunk egy saroknyit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 1, 2011 Share Posted Január 1, 2011 A székely és a fia mennek haza a szekéren. Egyszercsak elrobog mellettük egy fej nélküli motoros. Amint mennek tovább megint elrobog mellettük egy fej nélküli motoros. Odaszól a fiú az apjának: - Te apa! Nem kéne beljebb húzni a kaszát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustor Posted Január 1, 2011 Share Posted Január 1, 2011 Mik élnek a szekrényben? A szeklények. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Március 29, 2011 Share Posted Március 29, 2011 -Ki a tv-történelem legdurvább arca? -R2D2 mert minden szavát kisípolják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 1, 2011 Share Posted Április 1, 2011 - Melyik rénszarvas tud magasabbra ugrani, mint egy ház? - ??? - Mindegyik. A házak nem ugrálnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 13, 2011 Share Posted Április 13, 2011 Egy orvosnak viszonya van egy nővel, a nő terhes lesz, és mikor megvan a baba az orvos azt mondja a nőnek: - Van egy ötletem. Épp most operáltam egy papot a másik szobában sérvvel. Mire felébred, odateszem neki a bébit, és mondom neki, hogy az övé. Úgy is tesz. A pap felébred, és az orvos mondja neki, hogy csoda történt, és egy bébit operált ki a hasából. A pap nagyon hitetlenkedik eleinte, de aztán hazaviszi a gyereket, és felneveli. Mikor a gyerek 16 éves, a pap odahívja magához: - Fiam, valami nagyon fontosat kell neked mondanom. - Micsodát? - kérdezi a fiú. - Itt az ideje, hogy megtudd, hogy nem én vagyok az apád. - Nem vagy az apám? - néz rá a gyerek csodálkozva. - Nem fiam. Én az anyád vagyok. Az apád a püspök úr. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snus78 Posted Május 1, 2011 Share Posted Május 1, 2011 - Tolvajnak nevezzük azt, aki elveszi a más tulajdonát - magyarázza a tanító. - Móricka, te nem figyelsz! - De figyelek, tanító úr! - Ugy?! Akkor mond meg, ha kiszedek a zsebedbôl száz forintot, mi vagyok én? - Varázsló, tanító úr! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesterhun Posted Július 18, 2011 Share Posted Július 18, 2011 Ma fekszem a barátnőmmel az ágyban és ez jutott eszembe: Hogy hívják a vizes medvét? -Nedve. -,- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netdemon Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Diszkóban egy srác leszólít egy csajt: -Megiszunk valamit? -Köszi, de nem kérek semmit. Erre a fiú átváltozik úttá. A lány felkiált: -Nahát! Elutasítottam!... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somewho Posted Augusztus 24, 2011 Share Posted Augusztus 24, 2011 - Hogy zavarják el a kólát ivó macskát? - ??? - Pepsicc! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertus12 Posted Szeptember 6, 2011 Share Posted Szeptember 6, 2011 Megáll két rendőr egy pékségnél. Bemegy az egyik, majd egy pár perc múlva kijön. Odaszól a társának: - Ha kitalálod, mennyi kakaós csigát vettem, tiéd lehet mind a kettő! ----------------- - Mi az abszolút pletyka? - ??? - Amikor a néma elmondja a süketnek, hogy a vak látta a bénát szaladni. ----------------- Egy srác felszáll az éjjeli buszra, és flegmán odaveti a buszsofőrnek: - Mikor indul ez a szemétláda? - Majd ha megtelik szeméttel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Szeptember 16, 2011 Share Posted Szeptember 16, 2011 Ez nagyon fájni fog: -Did you miss me? -With every bullet so far. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Augusztus 24, 2012 Share Posted Augusztus 24, 2012 2 intenziás lóharapás kőolajat fűrészel a pincében. Arra megy a hormonzavaros csiga és azt énekli: Mindenhol jó, de legjobb a mákoscsiga! Mi ebből a tanulság? Széllel szembe nem jó kaszálni, mert ha felmászol a fára elüt a sárga tengeralattjáró! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNDUJKA Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 A rendőrt vizgáztatják Kérdi tőle a vizsgabiztos: - Mikor fedezte fel Kolombusz amerikát ? - .... Passz . (feleli a rendőr) - Akkor kérdezek valami mást. Hogy hívják az amerikai elnököt ? - ..... passz . (válaszolja megint a rendőr) Ez így megy jó pár mentőkérdés elteltével is , de a rendőr mindig ugyanazt válszolja. A vizsgabiztos elgondolkodok magában , hogy mégis mit kéne kérdeznie amire tudna válaszolni ez a szerencsétlen rendőr , mert nem akarja megbuktatni és ekkor eszébe jut egy újabb kérdés: - Hogy hívják azt , amikor egy football meccsen az egyik játékos továbbítja a labdát a másik játékostársának ? A rendőr gondolkozik , gondolkozik és végül megszólal : - Hááát ! Ezt speciál nem tudom . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Ezt egy kocsmában hallottam: Egy ember találkozik a barátjával. Mondja neki: Te, ma este gruppenszex lesz nálunk, nincs kedved átjönni? -De, jó ötlet. Hányan leszünk? -Hát, ha hozod a feleséged, akkor hárman. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddymedve333 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 A "Kiskakas gyémánt félkrajcárja" című mese rövid változata: kiskakas: "Kukurikú, török császár! Add vissza a gyémánt félkrajcáromat!" török császár: "Nesze." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusz76 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Nyuszika megy az erdőben találkozik az Öszvérrel. Nyuszika: Szia én vagyok a Nyuszi és te? Öszvér: Hello én meg az öszvér. Nyuszika: És az mi? Öszvér: Anyám szamár volt Apám ló... Megy tovább találkozik a Farkaskutyával. Nyuszika: Szia én vagyok a Nyuszi és te? Farkaskutya: Hello én meg a farkaskutya. Nyuszika: És az mi? Farkaskutya:Apám Farkas Anyám meg Kutya volt... Megy tovább hallja hogy valami zümmög a feje fölött. Odaszól: Szia Én vagyok a Nyuszi és te? Hello én meg a Lódarázs Nyuszika gondolkodik, megszólal: na menj a........... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts