a_grave_man Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Nyuszika sétál az erdőben. Fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, sehol senki. Sétál tovább, megint egy piros bicikli a fejére zsuppsz. Felnéz, sehol senki. Továbbmenve harmadszorra is a fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, ott egy szemüveges bagoly a fán. - Te dobálsz bagoly? - kérdezi a nyuszika - Igen. (ezt az Igen-t próbáld... önelégülten/flegmán mondani...mert tulajdonképpen ennyi a vicc) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Nagy, sárga és fáj ha a szemedbe megy? Villamos. Nagy, fehér és megijedsz, ha falra mászik? Hűtő. Nagy, zöld, és ha rádugrik, szörnyet halsz? Biliárdasztal. Nagy, fehér és zavar az evésben? Lavina. Nagy, piros, gurul és nem tudod lenyelni? Traktor. Kicsi, piros, gurul és nem tudod lenyelni? Traktor a távolban. Ja, és a bónusz: Nagy, zöld és nem tudod feldugni a seggedbe? Tank. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Juuuuj..... Végigolvastam erre... De hogy ne legyen off Biz és Baz mennek vadászni. Biz viszi a puskát, baz meg a kutyáját. - Hogy hívják azt a kutat, amire játékkonzol van fölszerelve? - Game-es kút. Kőmíves Kelemen mondá fiának: - Jer hát fiam, vacsorázzunk! Anyád is már fal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayen14 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Miaz 100tonna egy faágon? ??? 2darab 50tonnás veréb XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Mi lesz a sünből ha bevesz egy viagrát? Buzogány. Mire jó a tanga? Felezi a fingot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayen14 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Jobb ma egy sörhas mint holnap egy pizza hát.... vagy egy Pall Mall Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feczoo Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Mi a közös a láncfűrészben és a p*nában? Ha mellényúlsz két ujjad megy a picsába. xDDD Mi a közös a traktorban és a meleg emberben? Mindekettőnek szaros a gumija. xDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 pistabá szarik a hid alatt arra megy a rendör: -tudja hogy ha végzett beviszem. -végeztem viheti! :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atesz1185 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Helló! Tényleg nagyszerű jó és favicceket sikerült összeszedni! Én is beállok a sorba: Mi az? Három betű és népi bevásárlóközpont? Bót Művelődési házban gyógyitó lép fel és három embert felhívnak a színpadra. Sorban megkérdi, hogy mi a bajuk. Első mondja: Én kérem sánta vagyok! Állj fel és járj! Erre a sánta rendesen tud járni Következő mondja: Én kérem pösze vagyok! Gyógyító mondja: Beszélj érthetően Erre a pösze érthetően mondja: Korsó világos sör Harmadik ember, a cigány ahogy közeledik hozzá a gyógyító felkiált: Ne közelíts, most százalékoltak le! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 A következő "vicc" haveri körben hangzott el: Megy a sünike a sötétben, így neki megy egy kaktusznak és felkiált: -Megvagy anya! Na most ezen a viccen egy gyereket leszámítva senki se röhögött, mi akkor kezdünk el röhögni mikor a gyerek már fetrengett a röhögéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayen14 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Két bolond lekvárt kapál a liftaknában Kérdi az egyik: Te ebből nagyon sok lekvár lesz mire a másik: Nembaj biciklivel jöttem. ez nagyon durvaaA:D -Elnezest uram de miért nem működik a lift? -Ha lenne szives kisaszony es kijönne a telefon fülkéből esetleg... 2 rab dumal a cellában: -Te en olyan kanos vagyok, hogy egy legyet is megdugnek röptébe! masik: -zzzzzzzzzzzzz két favicc űl a tűznél. egyik elkezd röhögni mire a másik: - min röhögsz? -magamon!! Ül a nyuszi a szakadék szélén, néz maga elé és egyre csak azt hajtogatja: - Boci, boci, boci. Arra jön a medve és kérdi: - Mit hajtogatsz itt te nyuszi? - Boci, boci. - Hol? -néz lefelé a medve. - Boci. - De hol? -kihajol, és lezuhan a medve. A nyuszi most már azt hajtogatja: - Maci, maci. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 - Tudod, hogyan lehet egy komplett idiótát 24 óráig bizonytalanságban tartani? - ??? - Majd holnap megmondom... Mit hallgatott az ősember? - ??? - Kőzetlemezeket. - Mi a különbség a méh és a darázs között? - A darázs nem gyűjt vasat. - Mit mondott Jónás a cet gyomrában? - Báááánatomat halban mondom el... XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 -Mondja csak, maga vagy a bátyja halt meg a háborúban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Saját vicc - Hogy hívják az Egyszemű Tikot? - Tiklopsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 007 Silence, ez nagyon rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyke007 Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 megy a nyuszi... szééék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustor Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Én is nagyon bírom az ilyen vicceket. nekem is van egy kettő remélem még nem voltak. Miért fél a nyúl? ?? Mert ketté vágták. Miért tesz a rendőr zsíros kenyeret a párnája alá? ??? Mert hülye. Mi a különbség és krokodil? ??? Hát hosszabb mint zöld. Mi a különbség és madár? ??? A két szárnya. De leginkább a bal. egyenlőre ennyi ha még eszembe jut írok még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Végig szakdtam... :D Itt egy saját vicc, én mondtam a baráti társaságban. egyáltalán nem vicces de mégis napokat röhögtünk rajta. :D -Miért hívják az Elektro Shop-ot, Elektro Shop-nak? -MERT AZ A NEVE! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Hazamegy az iskolából a moszkvai gyerek, akinek az apja orosz, az anyja pedig zsidó. Megkérdezi az apját: - Apa, én most orosz vagyok, vagy zsidó? - Természetesen orosz, hiszen én vagyok az apád. A gyerek megnyugszik, majd az anyjához fordul: - Anya, én most zsidó vagyok, vagy orosz? - Természetesen zsidó, hiszen én vagyok az anyád. De miért fontos ez? - Azért, mert az egyik osztálytársamnak van egy szép aranyórája, és most azon gondolkozom, hogy alkudjak, vagy ellopjam. Pistikét elküldi az apja: - Fiam, itt van ecset és festék, fessd újra az ablakokat. 20 perc múlva jön is a lurkó: - Apu, a keretet is? Miert boldogok a buzik? A szerencse nem mer hátat forditani nekik.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkhon Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 És ha eljön hozzám egy TRex és Hamlet....akkor lesz ám dinom dánom A székely ember szánt a mezőn, egyszer csak lóhalálában szalad hozzá a fia. - Apám, apám, jöjjön gyorsan, édesanyám felakasztotta magát! - Engemet?! Két ember elmegy egy cirkuszba. Először bemennek egy kártyajóshoz, ám mielőtt az bármit is mondana, egyszerűen kiröhögik. Aztán bemennek a tenyérjóshoz, de mielőtt az bármit is mondana, szintén kiröhögik. Ezután bemennek egy üveggömb-jóshoz, ám mielőtt az bármit is mondana, kiröhögik. Mennek hazafelé, mire megszólal az egyikük: - Hát, ma is jósokat nevettünk... kb. ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgard Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Saját szerzemények :): Mi az, ha kidobod a vajat a 10. emeletről???? -Butter-fly Hogy hívják a tolvaj kínai kabátot???? -Jackie-csen Mi az, ha egy nemesen megpattan egy golyó???? -Uri-geller Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Minap hallottam ezt a viccet,nem tudtam megállni,hogy ne nyissak neki új témát sry Nyuszi veri a f*rkát az erdőben. Tütürütürü...bum. Arra megy a farkas: -Nyuszika beszállhatok? -Nyugodtan! A farkas is veri Tütürütürü...bum. Arra megy a galamb: -Jöhetek én is? -Még elférsz,gyere! Veri ő is. Tütürütürü...bum. Arra megy a medve: -Beszállhatok? -Hát..Na jólvan gyere! Veri a medve is. -GÁBOR ÁRON RÉZÁGYÚJA!... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 -Hogy teszel be egy elefántot a hűtőbe? -Kinyitod az ajtót és beteszed. -Hogy rakod be a zsiráfot? -Kiveszed az elefántot és berakod. -Állat gyűlés van... Ki nincs ott? -??? -A zsiráf mert ő a hűtőben van. -Egy tó tele van krokodillal..., hogy kelsz át? -Simán átuszol, mivel az állatok az állat gyűlésen vannak.. biggrin.gif biggrin.gif Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 tom000!!! ez erősen fájt -Milyen a temetőben a hangulat? -Siralmas - Anya, mixelj nekem egy narancsot! - Na-na-na-na-narancs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Milyen buli van az intenzív osztályon? Eszméletlen buli Hol terem a CD-ROM? diszk-réten Miért feszül Superman - en a póló? mert S - es Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Két ember szalad kifelé az erdőből a jobbon dzseki a balon kabát Pistike niszezik a szobájában benyit anyukája, Pistike te-niszezel? Mondjak egy osztrákos viccet?............... Van egy haverom oszt rákos. - Miért van a világon fehércsoki ? - Hogy a néger gyerek is tudja magát összekenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BD88 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Két pogácsa sül a sütőben Az egyik megszólal: -Eeee, égek!!! Mire a másik: -Eeee, egy beszélő pogácsa!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasper Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 ez nagyon lol volt!:D két lada áll a sivatagban egymás mellett. melyiknek van több köze az irodalomhoz?? a bal ladának!!! :lol: megy két telefon az úton oszt bluetooth... Két paraszt gyerek beszélget a sex-ről. - Múltkor nagyban tolom a Rozit, ecce csak bejön az annya! - És mit szót? - Nagy dumát nem ersztett meg, csak annyit szót, hogy mmuuuúúúú. (remélem értitek:D) - Mi a közös a kertészben és a szélmalomban? - ??? - Hát ha megfújod a lapátját mindkettő bepörög! - Mi a közös a matekban és az evésben? - ??? - A szám! - Hogy fog a rendőr nyulat? - ??? - Utánozza a répa hangját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter666 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Megy a csiga a síneken és énekel. Jaj de szép az élet tüdütü Jaj de szép az élet tüdütü Jaj de szép az élet tüdütü tüdütü tüdütü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 haláli _ Anyád szeret?? Igen'' Akkor jól átb***ott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts