T.Sz.v2 Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 1-2 LG is ilyen. Vannak rajta alap progik?, lehetséges hogy nem támogatja a JAVA-t. .Sis kiterjesztést pedig csak a Simbian támogatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
apachederzs Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 olya kérdéseim lennének,hogy hogy tudom rárakni nokia 6120classicra az n-gage keretprogramot(azt írja ki,hogy nem kompatilibis vele). vagy melyik verziót rakjam rá hogy elinduljon,és tudjak vele játszani? régebben rá tudtam rakni.. a másik meg az hogy meg lehet azt csinálni vmilyen módszerrel hogy rá tudjam rakni a share online-t(ovi)?(azt írja ki hogy telepítsem az alapcsomagot.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.agnes89 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Szeretném ha segítenétek nekem, mert látom hogy értettek egy két dologhoz. Szert tettem egy sciphone i9 (i68) mobilra (sajnos) és ráadásul angol. Magyarosítani szeretném, de nem igazán tudom hogy merre induljak. Légyszi segítsetek. Ja és bocs ha rossz helyre írtam!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kori01 Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Játékot töltöttem le a telóra .jad-os kiterjesztéssel hiába másolom rá csak beteszi az egyéb fájlok mappába és nem tudok vele mit kezdeni. Légyszives segítsetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanaClark Posted Január 18, 2010 Share Posted Január 18, 2010 Helló! Lehet, hogy már valaki írt hasonló problémáról. Leszedtem a telómra a sims3-ból a kompatibilis verziót. (Lg KE970) Telepítés menüt elindította, be is fejezte. Amikor el akartam indítani, ekkor azt írta ki: java.lang.No.ClassDefFoundError Mit tudok vele kezdeni? Esetleg keressek másik verziót? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djskud Posted Február 17, 2010 Share Posted Február 17, 2010 valaki tudna nekem segiteni abba hogy hogyan tehetnék fel Témát egy LG KP502-es telóra?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Február 17, 2010 Share Posted Február 17, 2010 Úgy tudom, hogy az ilyen típusú LG-hez nincsenek témák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djskud Posted Február 17, 2010 Share Posted Február 17, 2010 Utánna néztem és vannak csak nem értem h telepitik fel! de ha szeretnéd belinkelem a videót amibe mutatják a témákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcsi Posted Március 1, 2010 Share Posted Március 1, 2010 Hello Azt szeretném kérdezni h a Nokia 5730 XpressMusic telomra lehet-e ngage játékokat rakni, mert eredetilg vannak rajta. És ha igen akor h tudom emg oldani! Előre is kösszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Április 8, 2010 Share Posted Április 8, 2010 LG shine szeretném megtudni hogy lehet telepiteni java játékot rá..és egy oldalt ahol vannak rá játékok.elöre is thx!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Április 27, 2010 Share Posted Április 27, 2010 sfw fájl telepítés, Lg kp500 ra Megoldható ez a probléma?Vannak ezek a tvben is reklámozott aksi lemerül és változik a képernyő háttér.A netről le lehet szedni de csak sfw kiterjesztésben. A segítséget előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Április 27, 2010 Share Posted Április 27, 2010 Felmásolod a telefonra és beállítod háttérnek, már ha a teló támogatja a flash lite-ot.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Április 28, 2010 Share Posted Április 28, 2010 Én is ezzel próbálkoztam de így nem sikerült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Április 28, 2010 Share Posted Április 28, 2010 Akkor azon nem lehet beállítani, ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zole3e Posted Május 15, 2010 Share Posted Május 15, 2010 Hali! Van egy LG KP 502es telóm és mikor feltettem rá egy bizonyos Loco Roco c. játékot (touchpados) és mikor elindítom a kép helyett egy touchpados teló és rajta egy áthúzott kör látható (tehát vmit a touchpaddal kavar) de más tökéletesen műxik és kp500asokon is jó elvileg. nem tudjátok h lehet megoldani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
apachederzs Posted Október 1, 2010 Share Posted Október 1, 2010 azt valahogy meg lehet csinálni,hogy nokia e52-re felrakni a a nokia által készített twitter/facebook(nokia mesaging for social networks)programot vmilyen módón? (én gondoltam arra hogy ami a c5-n vagy a c3-ason van program annak a telepítőjét kéne vhonnan letölteni..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakas01 Posted Október 14, 2010 Share Posted Október 14, 2010 Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Most kaptam egy vodafone 541-es telót. Szeretnék rá játékot letölteni, de nem tudom honnan és hogyan kell. Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Google. Torrenteken keresgélj, vagy zedge.net. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bory1974 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Sziasztok. Olyan alkalmazást keresek Androidra ami adott időben ki-be kapcsolja a telcsit.(pl.:éjszaka,suliban stb.)Nem merül az aksi nem zavarnak rosszkor. Aki ismer ilyet kérem írja meg.Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts