Ruskymaci Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Hi all! Kéne egy kis help pcről szeretnék java alkalmazást telepííteni u600 as készülékemre ha valaki tudne vmi tippet adni hogy hogyan és mi módon lehet azt nagyon megköszönném:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Hát, először is az sem mind1, hogy milyen kiterjesztésű játékokat futtat. De ha ezt tudod, akkor csak annyi a dolgod, hogy kibontás nélkül! átnyomod a telóra a játékot. Elvileg automatikusan fel kell neki telepítenie. Ha ezt mégsem teszi meg, akkor berakja valahova, ahonnan manuálisan tudod elindítani a telepítést (Nem tudom, soha nem volt még Samsung-om ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 NEkem W810i-m van közel 90 játék és alkalmazás volt rajta, engem beengedett, csak most rejtélyes módon az összes eltűnt :@ (Ezen kívül még jópár más problémám is akadt vele....) Hát, nem tudok jobbat javasolni az Orosz módszernél. Üsd addíg, amíg jó nem lesz. Vagy esetleg próbáld meg, az enyém megcsinálja... Dugd be, húzd ki többször a töltőt, amitől újraindul a telefon. Hátha utána beenged. Amúgy lehet hülyén hangzik, de egy-két közepes erősségű ütéstől is újraindul Ha sikerül bejutni, javaslom több nemhasznált elem eltávolítását! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimusz Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 (edited) Heló van egy samsung SGH X680V mobiltelefonom és nem indulnak el rajta a játékok Bluetoothon kereztűl rakom rá és az egyéb dokumentumokba rakja. De miért oda rakja? Kösz! Módosította Január 4, 2008 Silverr Adj kifejezőbb cimet a témáknak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Nekem V3i-m van és mindent tudok rátenni adatkábellel! Engem V3i függetlenítés érdekelne, ha valaki tud segíteni ezügyben megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Segítsetek légyszives nem tudom, mit csináljak vele vagy hogy honnan tudnék olyan témát le szedni amit enged telepíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Hali! Ha nem engedi telepíteni akkor az azért van mert nem kompatibilis a telefonoddal a téma. Magyarul nem arra a telefonra való témákat szedtél le! www.nokiaprogramok.hu Itt néz körül, találni fogsz a telódhoz témákat + egyébb okosságokat! csak egy regisztráció kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Köszi, de amiket innen szedtem azok sem jók. Azt írja ki hogy tanúsítvány hiba! Némelyiknél meg hogy telepítése nem támogatott. Pedig jókat szedtem. Mi lehet vele? Nagyon idegesít! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Hú ha ilyen tanúsítvány hibát ír ki akkor ott valami szoftveres gond lehet. Ha garanciális vidd vissza szervízbe vagy ahol vetted és mond meg hogy sz*r a szoftver a telcsin, mert nem enged semmit se feltelepíteni. Én erre tippelek hogy szoftveres gond, mert ha nem kompatibilis a telcsiddel, akkor azt írja hogy nem támogatott, vagy telepítésnél kiírja hogy lehet hogy nem fog megfelelően működni mert nem erre a telefonra van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Ja ilyet is szokott ki írni! viszem vissza! Köszi a segítséget. Csá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Vagy frissitsd NSU-val! Témákat meg innen: www.zedge.net Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Ja ilyet is szokott ki írni! viszem vissza! Köszi a segítséget. Csá. Hát akkor tanulj meg eggyütélni a problémákkal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 ha symbian 9.1-es vagy s60v3-as témákat próbálsz, azoknak fel kell menniük, azokkal nemigen lehetnek kompatibilitási gondok.. a lejárt tanusítvány meg.. ezzel a szöveggel nehogy visszavidd mert kiröhögnek ez a symbian 9.1 egy biztonsági újítása, h csak bizonyos ideig használhatóak a programok/témák. ha lejért a tanusítvány hibát kapsz, állítsd vissza a dátumot egy évvel, és úgy telepítsd, utána meg visszaállíthatod. ha így se menne akkor tanuld ki a szignózás mesterségét, és nem lesznek tanusítvány gondjaid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 lehet eggyáltalán rá tenni? ja és a jad kiterjesztésűekkel kiisérletezgess mert én úgy tom hogy azt támogatja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Köszi, a segítségeket! A végén már nem tudom Etooo miről beszél, de azért köszönöm neki is a segítséget! A dátum visszaállítás nem jött be, azt írja hogy tanúsítvány még nem érvényes. Biztos hogy pofánverem az eladót ha kiröhög, ennyi pénzért elvárnám, hogy rendesen műküdjön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubibugi Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Java telepítés: A telefonba beírod hogy: *#9998*4678255# Ekkor a telefon kiirja hogy Bekapcsolva. Innentől kezdve az a dolgod hogy a telefon egyéb fájlok mappájába bemásolod a játék .jad és .jar fájlját. Ezután a telefonba belépsz az egyéb fájlokhoz és a játék .jad fájlján megnyomod a bal felső opcio (amugy menü) gombot. Ekkor megkérdezi hogy telepíted-e? te igent nyomsz és már indíthatod is a gémet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Jah csak akkor a k*ögök arra hivatkoznának, hogy igen ám, de nem eredeti Nokia témákat tettél fel hanem valami letöltöttet És erre nem mondhatsz semmit, mert ők le is írják mindenhova hogy csak gyári Nokia alkalmazásokkal garantálják a biztos működést... Nemtudom én szoftver gondokra gyanakszom ha semmit sem enged feltenni. Vagy más progik működnek rajta? Engedi telepíteni őket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx4 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Nem tudnátok megmondani, hogy mit csináljak, hogy a fényképek amit készitek vele csak kicsiben jelennek meg és háttérképként alkalmazva is alul felül egy csik vab a képernyőn. Hogy lehetne úgy fényképezni, hogy teljes kijelzőn a fénykép legyen és ha fényképezek, akkor is. Előre is köszönöm a segitségeteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 ha azt írja, h még nem érvényes, akkor meg valószínűleg túl sok elött visszaállítva, próbáld fél évvel a szignózásról pedig bővebben ebben olvashatsz: http://www.nokiaprogramok.hu/downloads/pc/nokia/signis.zip a lényege egyszerűen megfogalmazva, h csinálsz magadnak egy saját tanusítványt, így nem lesznek telepítésnél tanusítványos hibáid.. (nem mellesleg van sok olyan program, ami csak akkor működik, ha már "szignóztad") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Vannak programok amiket engedett telepíteni + a játékokat is, amiket meg leszedtem konkrétan e65-re valók! megpóbálom még állítgatni az időt, de komolyabban nem nyúlok bele nehogy el veszítse a garanciáját! SX4: A fényképezőt állítsd legnagyobb felbontásra. Szerintem. Köszi a véleményeket. Csá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Vagy frissitsd NSU-val! Témákat meg innen: www.zedge.net Köszönöm, ez kegyetlen jó, ajánlom az oldalt mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx4 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 ha symbian 9.1-es vagy s60v3-as témákat próbálsz, azoknak fel kell menniük, azokkal nemigen lehetnek kompatibilitási gondok.. a lejárt tanusítvány meg.. ezzel a szöveggel nehogy visszavidd mert kiröhögnek ez a symbian 9.1 egy biztonsági újítása, h csak bizonyos ideig használhatóak a programok/témák. ha lejért a tanusítvány hibát kapsz, állítsd vissza a dátumot egy évvel, és úgy telepítsd, utána meg visszaállíthatod. ha így se menne akkor tanuld ki a szignózás mesterségét, és nem lesznek tanusítvány gondjaid Nem tudnád valahova feltőlteni a symbian 9.1-es progit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Vannak programok amiket engedett telepíteni + a játékokat is, amiket meg leszedtem konkrétan e65-re valók! megpóbálom még állítgatni az időt, de komolyabban nem nyúlok bele nehogy el veszítse a garanciáját! SX4: A fényképezőt állítsd legnagyobb felbontásra. Szerintem. Köszi a véleményeket. Csá a szignózásnak semmi köze a garihoz.. Nem tudnád valahova feltőlteni a symbian 9.1-es progit? öhm, pontosan mit is szeretnél? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Sx4: Szerintem a symbian-ok kifejezetten azokra a telefonokra vannak csinálva amiken rajta is vannak. Mit akarsz? Frissíteni vagy telepíteni? Akkor megnézem a szignózist! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Szerintem fel akar dobni egy 3310-esre egy Symbian 9.1-et! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx4 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 E65 ős telóra, 6 éve volt 3310-es telefon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 a telefonodon az egy operációs rendszer, mint a számítógépeden a windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
1155 Posted Január 11, 2008 Share Posted Január 11, 2008 na igen sikerült kell hozzá egy softickpp és párosítani kell velle a telefont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ri14csi Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 nem rég vettem a telot (samsung g800) csak nincs rajta 1 játék se és igy elég unalmas! már mindent kipróbáltam de sehogy sem megy feltenni rá játékot! akinek esetleg van ien teloja vagy legalább tud vmit segiteni , kérem segitsen! elöre is köszönöm! (usb-m van csak) vis fel tom tenni de nem indul el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Lenne egy olyan problémám, hogy samsung Z400-ra nem tudok tenni játékot, vagy is nem találok hozzá sehol se kódot, ha valaki tudja ezt a kódot, adjamár meg mert jól jönne előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts