E.Draven Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 www.nokiaprogramok.hu gyors reg és már van is minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Egy kis segítség kéne a se k750i mobilomra letöltök mindig játékokat telepítem és meggy nah most leszedtem a r6vegas feltettem minden megy és akad mint a szar nem toom mér van ez valaki segítsen lécci? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Mikor kapcsoltad ki utoljára a telót? Mert elméletileg 2 naponta kéne. Meg az is fontos, hogy hány játék van rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Egy nap kb 6* kikapcsolom és két játék van a die hard négy meg ez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Akkor ha van kábeled, pakolj fel mindent gépre, és master eset. Milyen idős a teló? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 ok köszi nagyon köszönöm.egy és fél éves de már megy köcci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Remélem segíthettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Igen segítettel nagyon köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remike Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 http://e398web.extra.hu/forum/index.php Kérdezd meg ezen a fórumon és segítünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remike Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Hello! Hogy tudok játékokat felrakni v235re? mobile phonetoolsal nem lehet! lécci segítsetek http://e398web.extra.hu/forum/index.php?topic=26.0 ehez nem kell wap így ingyenes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remike Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 itt is segítünk http://e398web.extra.hu/forum/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Helló. Tipikus hiba ez a samsungoknál, hogy nehézkesen lehet rá java alkalmazásokat tenni. Osztálytársamnak is ilyen telója van, és ő úgy szokott rá játékot tenni, hogy letölti a gépére, utána feltölti egy ingyenes tárhelyre, megjegyzi a linket, és a telefonja böngészőjéből letölti. És nem egyszer volt olyan hogy úgy sikerült. Sok sikert! petike4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiga Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Minden driver meg progi fenn van.Másolásnál van a problem: Windows Explorer-nél a hibaüzi: Érvénytelen MS-DOS funkció! Total Commander-ben:Először szüntesd meg az írásvédettséget! Írásvédettséget megszüntettem és utána is ezt írja ki.Nem tom mi lehet a probléma, nem minden fájlnál csinálja ezt, csak a nagy többségnél.Lécci segítsen vki:ZSiGA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Vegyél egy Bluetooth portot a géphez, jobban megéri Meg ha új telefont vennél és nincs hozzá kábel akkor a Bluetooth jó mindegyikhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 nekem is LG kg 800 (chocolate) és díszdobozos és jár hozzá minden headset adatkábál miden és adnak hozzá programot is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckomi Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Mélyen Tisztelt Mindenki! Van egy olyan gondom, hogy nem tudom sehogyse feltenni a samsungomra a java játékokat. Illetve feltenni még feltom csak nem ismeri fel a telo. Kérek mindenkit aki tud segitsen hogy miként tudom ezt orvosoli, mert naon fontos. Egyáltalán milyen kiterjesztésű játék kell hozzá! Köszönettel: Ckomi jajjj... azt elfelejtettem,hogy nincs adatkábelem csak bluetooth-on please help vki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cövek00 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Nekem lenne egy elég nagy problémám a w300i-mel. Egyszerűen nem enged be a játékok és az alkalmazások mappába. Mondjuk azt hozzá kell tennem hogy 70 párdarab játék és 20-25 alkalmazás volt rajta. Próbáltam szoftverfrissitést is de nem segít. Formázni meg nem akarom. Légyszi valaki segítsen!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted Szeptember 27, 2007 Share Posted Szeptember 27, 2007 jad fájl van melékelve? samsung anélkül nem fogadja el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubibugi Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Sziasztok van egy gondom vettem egy samsung u600-as telefont és játékot szeretnék rá feltölteni csak sajnos nem tudom hogyan kell. Ha valiki tud segíteni azt megköszönném. Már probáltam a google keresővel is és nem találtam semmit vagy mivel nem értek hozzá lehet nem vettem észre amit kel. Köszi szépen!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubibugi Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Megoldodott a probléma, ha valakit érdekel a következőket kel tenni a telefonba beütni a következőt: *#9998*4678255# majd a jad. és jar. fájlokat be kell másolni az egyéb fájlok mappába és ott jad fájla kattintva megkérdezi, hogy telepíted erre igen és indul a jéték. A számsor beütése után kiírja, hogy "bekepcsolva" akkor rendbe és utána lehet rátölteni a fájlokat: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuxxxeee Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Én nem raktam fel semmilyen progit, a windows alapból felismeri, mint USB háttértárat, a progi csak dísznek van. Igaz, azt írja a telepítésnél, hogy nem fog jó lenni, de jó a progi nélkül is. És megy kábellel TC-ben. Sokkal jobb, mint a bluetooth, mivel gyorsabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix20 Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 sziasztok van egy e720 as mobilom és a jart meg a jadot a other filekhoz teszi valaki tudna segiteni pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 helló haveromnak is olyan telólya van és mégsem ismeri fel még a jad kiterjesztésű filéket sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 Gondolom az alkalmazások a memóriakártyán vannak. Próbáld meg, hogy beteszed egy másik telóba, és ha azon se megy akkor bizony format. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodo Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 (edited) Tessék. http://mobile-mania.hu Módosította December 18, 2007 Silverr Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjay Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 hali! remélem tudok segítséget nyújtani, íme: A .jar kiterjesztéshez csinálnod kell egy .jad file-t amit a JAD Maker nevű progival tudsz +tenni!!! JAVA Játék feltöltése!! Szóval a Java Menü kód. : *#52828378# A programok amik kellenek: 1-Softick PPP 2.21 2-Java Uploader 3-JadMaker Softick PPP 2.21 -- > Indít Kapcsolat Bluetoothon -- telefon Jobb gomb óra melletti ikonján és settings ott beállít a Bluetooth port, vagy USB amit használni akarsz. 2 - Jobb gomb megint és Activate PPP , majd a teló kéri hogy hagyd jóvá és csatlakozik is. 3- Majd Uploaderbe betöltöd a játékot. 4- Telóba beállítás Most kell a kód : *#52828378# 5- "OTA type setting" enter "Serial bearer OTA" enter 6- "Serial test" enter "PPP UP" enter válaszd "Bluethoot" vagy "USB" 7- "Verzió letöltése" 8- feltölti a játékot és elindul 9 - További játékoknál már csak Serial test, Verzió letöltés Ha a telefon kikapcsol (pint kér) és be akkkor megint 6 pont- tól. Ha csak újraindul akkor elég a 9 pont-tól Ha vissza akarod állítani a Wap-ot akkor kód és Otatype setting -->GPRS bearer OTA -ba megy a pötty. sok sikert hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
1155 Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 (edited) Hali ki tudja hogy lehet Samsung E-250 Re Javat telepiteni Bluetothal? Előre is köszönöm! Módosította December 18, 2007 Silverr Legközelebb hanyagold a Caps Lock használatát valamint nem kell 100 kérdőjel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edithke Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Nekem volt egy Samsung SGH-X650-es telóm és az tudott (volna) java játékokat futattni csak épp,nekem a multimédiás sms-ekhez tette.Csak WAP-ról tudod leszedni sajnos:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PACZ Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Hát nem tudom kinek hogy ment... A leírás tökéletes legalábbis mindent megtaláltam egyből és sikerült viszont a játék feltelepítésnél mindig csak újraindul a gépezet. Ha valaki tud segíteni ebbe az szóljon pleas! Hiii na! Épp hogy megirtam a szgépen állítottam vmit úgyhogy úgy néz ki mostmár működik. Igaz a legelsőnél "Telepítési hiba" -t jelzett, a másodiknál meg lefagyott de ez már vmi...(előre lépés)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziborhy Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 (edited) plz segítsetek van egy samsung ku250 am és nem tudom hogy kell rá játékot tenni letöltöm a játékot és amikor kicsomagolom több különböző fájl van benne ezeket ráraktam a mobilra de szerintem nem igy kell,mert nem tudja egyiket se elinditani legyetek szívesek segítsetek előre is köszönöm Módosította Január 1, 2008 Silverr Adj kifejezőb cimet a témáknak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts