petike4ever Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Azért nyitottam ezt a topikot, mert nekünk is ilyen autónk van. Adatai (a mienknek): 1.4-es benzine 80 LE-s motor 5 ajtós Fresh felsz. szint Légkondi, el. ablakok elöl, ABS, szervo, cd-s rádió, 2 légzsák. Képek (nem a mienkről ) Várom a véleményeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sárkánymester784 Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Vélemény???? 1x volt dolgom vele, hátulról belementek, és le kellett fúrnom a fenéklemezt, a kocsi hátuljától a hátsóülésig, nagyon gány meló volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Hali! Szerintem gyönyörű autó, főleg azokkal a nemistom hogy hivják, asszem diszlécekkel oldalt, meg elöl-hátul! Gyönyörű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Sztem is jó, bár én laikus vagyok (most tanulok ilyen autóval vezetni), de nekem egyszerű a használata, és szép is ráadásul sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invideo Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Petike!! Nekünk is ilyen autónk van szerintem is nagyon jó kis autó, még a felszereltség is ugyanaz! Őőő nektek melyik fajta van a 2006-os vagy 2005-ös széria?? Mer ami a képen van az 2005-ős széria!! Nekünk ilyesmi van: http://www.carwale.com/images/RoadTests/Ford%20Fusion/img/Ford%20Fusion%20-%20rear.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Invideo, nekünk a 2005-ös széria van, de a 2006-os sem rossz, sőt, itt a Ford Fusion Compact is, nem kispályás http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/ford_fusion_compact.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invideo Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Bizony a következő ez lesz!! De nagyon odavág ez a fajta állítólag 2.0-motor is lesz bennük!! Természetesen a benzínesről beszélünk!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Dízelről szó sem esett! A tietek mennyit eszik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 A második mondatoddal egyet kell, hogy értsek. Bár én nem teszteltem dízeles Fusion-t, kell neki gázfröccs indulásnál, annyi szent. A miénk lassan hetedik éves és sajnos átesett egy akkumulátor cserén, mert hidegindításkor a computere érdekesen villódzott. A fogyasztása az szerintem kicsit sok 7-8 litert megeszik nyáron, télen meg.. Arról ne is beszéljünk, előfordult már a 11 liter is. 1.4-es benzines 80LE-ről van szó. Nekem egyedül a váltója ellen van kifogásom, amellett hogy az 1-2 fokozatokat karcosan veszi, a hátramenet igen nyüglődős néha, némi kuplungjáték kell hozzá, hogy rendesen bevegye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts