werwolf Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Betegre röhögtem magam rajta...Elég szánalmas! Link: http://50cent.mindenkilapja.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 tényleg szánalmas :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Figyi régen nevettem ennyit,szóval folytasd kérlek,amit csinálsz és arról akiről szól a lap alapban lol,de a HSZ-ek amit írnak neked mindent ütnek...nem is hittem,hogy vannak ilyen "emberek"! Ennyit tudtam írni a "lapra"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddd Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Hát ez mekkora má Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 lol!!! mekkora arca van a csókának!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 huh ez nagyon LoL :D :D :D :D :D :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Ez tényleg ilyen okos, vagy csak tetteti? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Ilyen rossz (többek között helyesírású) oldalt eddig nem láttam, kössz hogy megosztottad velünk. :D Szerk.: Érdemes megfigyelni, hogy miket írogattak neki az üzenőfalon! Szerk 2.: Én azt írtam oda, hogy "én a helyedben megtanulnék írni előbb". Szerk 3.: Kattintsatok arra, hogy Elérhetőségeim. Még az mail-címét sem tudja leírni normálisan és ott van a telefonszáma, lehet vele szórakozni. Szerk 4.: Még annyi, hogy azt nézzétek meg, hogy a lap tetején milyen az értékelése. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 nagyon odavág ennyi a repp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 uramisten. ezt nem hiszem el. nem bírom feldolgozni, lehet hogy nem tudok majd aludni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 uhh,hát erre nem találok szavakat...részvétem a készítőnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Ekkora béna oldalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murder Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 húúúú bakker...elég gázos... repper...mit vár tőle az ember?? (azért vannak kivételek!!!!!!!!!!!!!!!) elég pihentagyú az oldal készítője... és mekkora paraszt!! Hát wázzé még írné sem túde? (hát wazze még írni sem tud???) :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnetik Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 hát nekem be se akarja hozni de lehet jobban jártam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Mert több mint egy éves a link és már tuti törölték! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 hát ez borzalmas!!! valaki dobja már meg subbáékat ezzel az oldallal és hívják fel a srácot egy élő interjúra!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnetik Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 tényleg vazze nem is vettem észre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 OH MY GOD! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Biztos elvégezte már legalább a 6. osztályt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 pfffffffffffff nemá' ez akkora szánalom :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokbuc Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Huhha ez nagyon fatális és a helyes írása is nadzson jou :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts