brunoka Posted Június 1, 2006 Share Posted Június 1, 2006 THX! Capprine! Minden vágyam az.. én már nem vagyok mai csibe.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 2, 2006 Share Posted Június 2, 2006 Látom elvagytok itt a hajakkal. Sztem ez hülyeség, én nem is fogok szavazni, mert ha 1 csajba megfog vmi az nem a haja lesz. Meg ha már a hajnál tartunk, sztem fontosabb h szép, ápolt legyen és h YOl álljon a csajnak, sztem tökmind1 h mien szinű. eggyetértek....az mindegy hogy milyen színű a haja az a lényeg hogy megfogjon benne valami, akármi......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 ja,ja én is megnézek ám minden szep nőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Elsöre mindenki a külsöt nézi meg. De csak az érettlen embereknek számít igazán külsö. A szépség elillan mint szokás mondani. De ha mégis egy nö örök szép maradna akkor az olyanra festi a haját amilyenre csak akarja a lényeg a megjelenés aztána kisugárzás és végül az értelem csirája. Több nem is kell. Ha egyszer szakítanék barátnömmel annak sem a haj lesz az oka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Szőkék 4EVER!!!! ámulatba ejtenek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Én a szőkére szavaztam ,de a barna haju csajszikat is bírom ,,,. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 szőke, barna, fekete, mind1, csak ne legyen vörös Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 Nekem a feketék jonnek be, mert a barátnom is fekete (hajú) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 Én sem vetek meg egy jó feketét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 Föleg hogy a környéketeken annyi a 'fekete'. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 eggyetértek....az mindegy hogy milyen színű a haja az a lényeg hogy megfogjon benne valami, akármi......... én sem úgy íttam ide csak végignéztem a "múltamat és megnéztem melyik barátrnőmnek milyen haja volt...és a barnák voltak többségben!!!! ja és brunoka gratulálok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 Nekem csakig az 5* os csajok jönnek be:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Június 17, 2006 Share Posted Június 17, 2006 Nekem csakig az 5* os csajok jönnek be:P és azokat merrefele találod meg?meseország?Farokvölgy??vagy mi?? <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 17, 2006 Share Posted Június 17, 2006 blülről vagy kivülról 5*, mert a kettő ritkán vagy eggyütt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityuu Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Ahogy kinéz Pityuu, szerintem örülhet ha egy feketét kifog :laugh Sorry ha megbánottam volna valaki :duh azt se tudod hogy nézek ki.. szóval fogdd be.. egyébként nekem se a haj a legfontosabb... de ugy látom tibiole csak azt nézi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fs-zsoci Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 A feketéktől lehidalok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 az én ideálom a barátnőm ja, és leszarom, mijen színű a feje! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Nálam a szőke, teltkarcsú a nyerő! A soványaknak nem jó a "fogásuk" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 teltkarcsú!! jujj de hülye kifelyezés! akkor lehetne girhesmalac is! mint a félig üres, meg a majdnem tele... jujj........... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 [attachmentid=1312] őőő..... :hump: :tongue2: hátulról szereti:D nagyon jó nő nektek is tetszik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newyorker Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 Kelemen Anna yeahhh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 (edited) teltkarcsú!! jujj de hülye kifelyezés! akkor lehetne girhesmalac is! mint a félig üres, meg a majdnem tele... jujj....... teltkarcsú=nagy mellű, hátha így jobban vágod! Módosította Augusztus 3, 2006 Szuszka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi11 Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 Gyerekek ez a csaj k*rvára bejön nekem!Egész nap elnézném ezeket a képeket!K*rva jó csaj ez! :blushing: :heart: Beleszerettem! Az ilyen csajok nagyon tetszenek!Meg pl:.Alizée! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 A hölgyet Natalia Oreiro-nak hívják, argentín színésznő, és valóban nem rossz bige!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 (edited) őőő..... :hump: :tongue2: hátulról szereti:D nagyon jó nő nektek is tetszik? Nekem nagyon, van egy 1000 képból álló gyűjteményem róla... Módosította Augusztus 3, 2006 locutus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 ezeken a csajokon több kiló festék van, alapból rondák, van egy humor-topic, így készül a nő címmel asszem na ott érdemes megnézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max16 Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Gyerekek ez a csaj k*rvára bejön nekem!Egész nap elnézném ezeket a képeket!K*rva jó csaj ez! :blushing: :heart: Beleszerettem! Az ilyen csajok nagyon tetszenek!Meg pl:.Alizée! Ez a csaj nekem is bejön Tudjátok ki még a jó csaj? Korsós Anita Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 85-s mellFekete haj.kékes-zőld szem esetleg mind2 válig érő haj és meg lehesen dugni:D:D:D: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Nekem egyértelmű barna...barátnőm is barna...mármint a haja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Én is a barna hajat favorizálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts