davidom Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 1. Kedvenc évszakom… a.) Tél b.) Tavasz c.) ősz 2. Számomra a legfontosabb az életben… a.) a hatalom b.) a béke c.) a szerelem 3. Szívesen laknék… a.) egy ódon kastélyban b.) kertes házban c.) belvárosban 4. Szívesen hordok… a.) ezüstöt b.) gyöngyöt, bizsut c.) aranyat 5. Öltözködésem általában… a.) elegáns b.) sportos c.) egyedi 6. Számomra az ideális férfi/nő a.) sötét hajú, világos szemű b.) világos hajú, világos szemű c.) sötét hajú, sötét szemű 7. Ha beteg vok akkor az első tünet, hogy… a.) belázasodom b.) köhögök, tüsszögök c.) fáj a fejem, izomfájdalmaim vannak 8. Teliholdkor… a.) nyugtalanul alszom b.) ugyanúgy alszom, mint máskor c.) fáj a fejem feszült vok 9. Szoláriumban… a.) soha nem is voltam, de nem is akarok menni b.) többször voltam már és élveztem c.) voltam már, de nem nagy durranás 10. Keresztnevemben… a.) több a mássalhangzó, mint a magánhangzó b.) ugyanannyi c.) a magánhangzó több ÉRTÉKELÉS: a. Halálhozók (vámpírok) Legszívesebben vámpírokkal töltenéd el az idődet. Szereted A csillogást, gazdagságot, fontosak számodra a külsőségek. Az öröklét ellen sem tiltakoznál kifejezetten, főleg, ha sármos vámpír férfik/nők mellett kéne élned napjaidat… A vámpírok Tudniillik lassan öregszenek. b.) Emberek: Remekül érzed magad az emberek közt. Valószínűleg önszántadból ezen nem változtatnál. Nem akarod megváltani a világot, egyszerűen élvezed az életed és megragadsz minden pillanatot, hogy örömet szerezz magadnak és szeretteidnek. c.)vérfarkasok (lycanok) Lehet, hogy eddig nem tűnt fel, de egy vérfarkas lakozik benned. Harcos típusú vagy, aki végsőkig küzd a saját igazáért. Bár kevesen értenek meg, kitartásod még ellenfeleidet is lenyűgözi. Érzelmeiden és indulataidon nehezen tudsz uralkodni. (nekem összesen: 3a * 2b * 5c szóval vérfarkas vagyok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 jee vámpir vagyok csak eddig nem tudtam róla:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay-no Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Nekem vámpír jött ki 6db a 2db c 3db b Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidom Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 ha még gyűllik egy pár hozzászólás akkor nyomatunk pólókat - én vámpir vagyok (piros)* - én ember vagyok (fehér)* - én vérfarkas vagyok (fekete)* és akkor rendezünk egy nagy verekedést ahol addig verjük egymást amíg mindenki ki nem fekszik és aki megmarad az nyer és a faja is... * a póló színe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 én ember vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 6*c és 4*b : elemberiesedett vérfarkas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 ember vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orsicka Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 én ember vagyok b:6, a:2, c:2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 ember, az még tud értelmeset alkotni 3a 5b 2c Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 én vámpír vagyok ,de ezt eddig is tudtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay-no Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Na itt van szipi, nézzük neki mi jön ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 3b 2a 4c tehát én akkor vérfarkas vagyok. jóóó tudni. de ez a mondat egyáltalán nem igaz rám, sőt ellenkezőleg!!! kitűtően tudok rajta uralkodni, és kordában tartani. "Érzelmeiden és indulataidon nehezen tudsz uralkodni." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 én férfarkas vok!!!! az összes C kivéve a 4-9-est Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KecsaP Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Egyik ösöm biztos WereWolf másik megVampire volt XD XD A - 4 B - 2 C - 4 XD XD nemtok dönteni EDIT: ahogy elvolastam lehet hgoy mégis a "C" jelü :rolleyes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-K Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 jééééé ember vagyok:D pedig lennék én vámpír is szívessen...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$lash Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 7-b 3-c :D:D emper powa^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxid Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 öcsém,én vagyok az underworldböl a keverék:D a:4 b:2 c:4 de inkább vérfarkas 4ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 5*a 4*b 1*c vámpír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 olyan vámpír vagyok hogy ihaj 7*a 1*b 2*c ki tart velem egy esti ivászatra ? (6) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamás13 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Vámpír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majomparádé Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 vámpír vagyok amúgy meg barom állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LACKA0670 Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 lO.ol Vámpír vok én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 5a 2b 3c szal vámpír powaa egy kicsit igaza van a jellemzésnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsi Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 vámpír fasza 100% vámpír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ida-'niX Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 5A 1B 4C Vámpír. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET| Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 4:a 4:b 2:c Ez tudom mit jelent, fényben járó vámpír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 És mi van, ha a nevem döntötte el a fajomat??? Bennem tényleg van mindegyikből:P De a vérfarkasság teliholkor kellemetlen... Lehet akkor menni gyantáztatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 csalás nélkül, csak A válaszom van. Hmm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 a=3 b=5 c=2 Szóval ember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Nekem a yeti jött ki! Vmit elszámoltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts