tkrisz007 Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Az ASUS P5K delux sokkal jobb. Mondjuk árban is jóval a másik fölött van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind2 Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 azt szeretném megkérdezni, hogy miben jobb? azt tudom, hogy a memóriát a p5k 1066 mhz -ig kezeli, de én úgy is csak 800 mhz -st vennék. szerintetek agy is a p5k -t vegyem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Később akarsz bele rakni 1066Mhz-s ramot?? Mert ha nem (mondjuk bele beleraknád addigra itt a DDR3 szóval az alaplapot is dobhatod...) akkor felesleges a p5k. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Mondjuk szerintem sem érdemes p5k-t venni, annyival azért mégsem jobb, amennyivel drágább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 nos, a p5b-n intel p965 chip van, és 1 PCI-E csati, míg a p5k-n intel p35 chip van, ami lényegesen jobb, viszont drágább is, mellesleg 2xPCI-E foglalat van, ha még ennél is több zséd van, akkor érdemes még jobbat venni, mert azokon már ddr3 supp is van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Én pont ilyen asrockot vettem, és tökéletesen szuperál, van amiben még az ASUS P4P800-E DELUXE-nál is gyorsabb. az 35k volt ez meg 11... szóval sztem az ASROCK jó választás bárki bármit is mond, /pill nekem is ez van míg nem veszek TELJESEN új gépet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Nem tudom hogy miért, de valaki hibridnek nevezi az AsRock alaplapokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 mert vannak kretén megoldásaik, pl: S754 és S939 az egyben, AGP és PCI-E fog is van rajt, DDR1 és DDR2 is belemegy, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 van 1 asrock k8nf6g vsta alaplapom és szeretném ezt lecserélni ha lehet akkor valami ddr2-es technológiára és akkor még vennem kell ddr2-es ramot is legalább 1gb-ot mert a mostani ddr 1-es ti milyen lapot ajánlotok nagyon fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 szerintem most olyan alaplap nincs már ami 754-es procival túdja a ddr2-es ramokat.de lehet hogy tévedek.nekem msi k8t neo fsr alaplapom volt ddr400-as ramokkal és 754-es procival.valami ilyesmit kéne venned típust nem tudok másikat az msi-től.vagy asust vegyél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 akkor tudsz mondani valami socket 939-es lapot ddr2-eset és akkor veszek procit is eladom ami van és veszek egyet amd sempron 3300+ van szerinted mennyit ér? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 az AMD-ben integrált ram vezérlő van (a prociban), míg intelnél ez az alaplapokon van, így AMD-nél a kövi ramok jó: S462-939: DDR1, SAM2: DDR2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Pontosan, AMD-nél nincs ramvariálás, de azt megsúgom, hogy épp ezért a DDR2 semmivel sem jobb a DDR1-nél, annyi előnye van az AM2-nek a 939-hez képest, hogy még gyártják, és SOKKAL!!! olcsóbbak bele aprocesszorok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 meg a ram is olcsóbb... javítás: előző hsz-emben azt írtam, hogy a Socket A foglalatba DDR1 kell, nos ez nem igaz, mivel ennél még nem volt integrált ram vezérlő, így ebből lehetett volna gyártani DDR2-est (csak a szabvány kb. 3 évvel előtte kihalt), így nem csak DDR1, hanem SD is létezhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts