komposz Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 BUDAPEST! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Én Régebben Falun laktam. MOstmár Városban, de nem tudom nekem jobban tettszett a "falusi élet" olyan nyugis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Én a városi életre szavazok, mert szeretek városban élni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Városban lakok. Jó itt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 én 1 kis városban élek annak is a szélén tehát külvárosi vok...és szentem ez itt nagyon fa$za:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 város jönne be, de falusi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Sztem falusi. És mert olyan nyugodt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WanWan Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Hát én budapesti vagyok, nem szeretem ezt a várost, de nem tudnék falun lakni, igazából az életemet valahol egy nagyobb városban tudnám elképzelni, pl. Debrecen, Szombathely, stb., vagy esetleg kisebb városokban is, de faluban semmi esetre sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Sziasztok! Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, legtöbben az izgalmat hiányolják a faluban. Én erre egy valamit tudok mondani, hogy péntek este kimész a kisebbségi sorra, aztán lesz ott izgalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Városi Élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo91 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Budapesten lakom, de laktam egy ideig falun is, de legjobb szerintem mégis egy közepes méretű város mondjuk Debrecen, Sopron ilyenek. Egy kis átmenet falusi és városi élet között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 falusi vagyok de szivesen élnék egy nem túl nagy városban Több a lehetőség szinte minden téren egy városban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Én inkább város párti vagyok, de igazából a kisvárosokat szeretem, mint amilyenben én is lakok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 nekem a városi élet való Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Szerintem azért jobb a városi élet (de csak akkor ha egy csendes és jó részen laksz, mondjuk kertváros), mert a városban sokkal több lehetőséged van tanulni, szórakozni, vásárolni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Én mindigis városban (Hatvan) laktam de Pestet soha sem szerettem... a falusi életről csak annyit tudok amennyit barátnőm elmondott. Én meg Hatvan mellett lakom Én valahogy nem szeretem a városokat,mindig is jobban szerettem faluban lakni talán mert ez van megszokva.. NEM tudom.. De ha városba kéne költöznöm biztos nem pestre költöznék hanem valami kisebb városba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Varosi elet, de ha lehet, valami nyugisabb varosreszben, ahonnan azert konnyen elerheto a kozpont is. Szerencsem van, mert jelenleg is ilyen korulmenyek kozott elhetek, igy meg Budapest is elviselheto. Ugyanakkor egy nagyon kis varosban szerintem meghalnek, egyszeruen nem nekem talaltak ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Falusi élet a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Városban lakom,de rengeteg 7végét falun töltök. Ekkor tudok igazán feltöltődni,természet,nyugalom, jó levegő. Viszont azt nem tudnám elképzelni,hogy csak falun lakjak,ez a kettősség viszont tökéletes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Nekem a falusi élet eddig bejött! Arra is szavaztam. De egy városban is ellenék egy kertvárosi részben. Egyébként csak falu. Belváros semmiképpen sem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Faluba nagyobb a nyugalom.(Előttünk 1 héten kb. 3-4 kocsi megy el ha egy kocsit többször is számolok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Passion Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Számomra nehéz a döntés mert ugyan városban élek (megyeszékhely) de sok sok éven át egy nyugodt kis faluban töltöttem a nyaramat inenn több mint 400 kilóméterre:) Mind a két élet tetszene nekem. Mégis inkább azért húz a szívem a városi élet felé mert szeretem minden közel van, a boltok a szórakozási lehetőségek kellemes parkok stb... Bár hozzáteszem hogy 2 városi élet között is nagy a különbség. Szerencsére ahol én lakom egy eléggé tiszta város nem betondzsungel tele parkokkal fákkal virágokkal és még a levegő is igen tiszta ( Zárójelben megjegyzem azért a falusi nyugodt csendet éjjelente igencsak megtuggyák zavarni a drága kutyusok, nemis beszélve nappal a kukori kotkoda "zenekarról" :DDDD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Falusi élet, jobb emrt csend me nyugalom, de én városba járok suliba és ott az összes haver meg ilyenek. Deattól a falusira szavaztam. Borotva: jó neked nálunk mostanában tele van az egész falu rendőrökkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 kisvárosban élek. pestre járok suliba, de rengeteget vok falun, mert sok rokonom él falun. és sokkal jobban szeretem a nyugis falusi életet. arra szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Városi élet, mindig városba éltem eddig, nem tudnék már a falusi élethez hozzá szokni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAUL94 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 hát elöbb választanám a falut mert teljesen nyugodt az élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Itt páran nem tudom milyen faluba élnek, hogy nem lehet bulizni, meg dögunalmas ... Én is falusi vagyok, sőt alig vagyunk 1000 lélekszám felett, mégis, ha nem is mindig nálunk, de 20Km-es körzetben minden héten bulik vannak nem unom magam halálra, akarok szólok haveroknak kiülünk valahova, mindig van társaság, bármikor összetudunk jönni egyet dumálni Hetente meg nem lehet bulizni, vagyis lehet, de sajnos én pénztárcám azt nem bírja, vagyis inkább alkalmatlan rá Bolt is nyitva van vasárnap délelőtt. Drágább, de havonta nagy bevásárlást tartunk, ha meg kell ellehet menni bérlet van, kocsi van ennyi Városban se mindig a szomszédban van a bolt 6 éve járok be Győrbe, de semmi pénzért nem laknék ott .... maximum külvárosban, de ott se nagyon. Szóval egyértelműen a falura adtam a voksom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray D. Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Én városban élek erre is szavaztam. A falu azért jobb mert nyugodtabb az élet, közel van minden, és szinte mindenki ismer mindenkit De város mégiscsak jobb mer a faluba hamar beleunhatsz. Városba jóval több minden van és szerintem ezért jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Én kisvárosban élek (8000 fő, ami már községnek nevezhető), és itt minden olyan nyugodt, és csendes, nincsenek betörések (néha azért vannak), és ami fontos, az az, h nem a mocskos nagyvárosi levegőt szívom be napmintnap, hanem a tiszta levegőt (ha Pekingbe kéne utazni, abba én bele lennék betegedve). Üdv.: csasa94 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 városi élet. a hosszan tartó falusi életet egy szóval tudom jellemezni: unalom hiába, hogy ott nyugi van, meg csend, meg satöbbi, amikor fenét se tudsz csinálni, mert (mivel falu) alapból nem történik annyi minden, mint egy átlag városban. de engem csak azért zavar, mert utálok semmit nem csinálni, és egy városban nagyobb a lehetőségek listája Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts