Don D Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Városi élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zambog Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Falun élek, és ez nekem így jó is, erre szavaztam. Ahogy látom eléggé kiegyenlített, 50-50%-on állta a szavazás, miután szavaztam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyboy Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 falu mert itt nyugalom van és ott is lakok, viszont nem messze lakok egy népes várostól, szóval csak átmegyek ha kellene valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Falu vagy város? Én megmondom: Lakótelep. Nyugalom van, mégis van minden. Olyanok mint fodrászat, konditerem, gokart pálya, strand, biliárd klub... stb. A város pedig csak 2 percre van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Mind a kettőnek van előnye és hátránya is, de én mivel a városi életet ismerem jobban, így város. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 én nem szavaztam, mert mind a kettőben van vmi jó...és nemtok dönteni, melyikben van több jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Falusi Élet powa ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Falusi Élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Falusi. én nembírnám elviselni a városi életet. főleg ha panelházban kellene laknom :S meg a nnagy ricsajt. itt nyugi van, és akármikor el tudok menni egy békés nyugis hylre ha akarok, vagycsak leülni a folyóparta és szívni a friss(ebb) llevegőt szóval Falusi élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 hátö muszáj voltam a falura szavazni....mert elvileg tanyán lakom az ország legnagyobb tanyáján:DDD xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Betondzsungeli Élet powa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Falu a legjobb most jelenleg pesten vagyok, itt megyám az élet ide csöngetnek oda csöngetnek no alvás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Tavaly költöztem városba ,kényelmi szempontból jobb : minden "egyhelyen" van. Viszont a csendet nagyon hiányolom azóta. Úgyhogy nálam "egálban" van a falu a várossal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChArLiEEE Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 A városi! Könnyebb hozzájutni az illegális dolgokhoz + a nem illegálisokhoz is Yobbak a partyk (falun nem is nagyon van), de egy falusi ivászat se rossz! Város: Szolnok Falu: Cibakháza yeee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Alap hogy városi!falun megölne az unalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 A legszívesebben váltogatnám a kettőt... szeretem a nyüzsit is és sokszor a nyugalmat is. Szükségem is van rá. Pl. vizsgaidőszakban alap h csak falun laknék, friss levegőn tanulgatnék, az ég vilkágon senki sem zavarna... stb. Nekem mindegyik bejön, de mivel mindig is városi voltam, ezért arra szavazok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Falun élek és rühellem, semmi élet, mozgás, nincsenek szórakozóhelyek, sok a paraszt és ráadásul vasárnap nincsen nyitva egy bolt sem. Minden drágább, mint a városban, mert 2bolt szolgál ki minket és ha itt nem veszed meg autókázhatsz 18percet egy normális boltik, vagy multiig...szomorú, de ez van...jobban szeretek és ha felnövök városban is fogok élni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 mind2 teccik.de inkább a városi.(kisvárosba lakok)mert több minden van.viszont falun az jön be h mindenki ismer mindenkit stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Én a falusi életre szavaznék,mert abba lakok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Városi élet. Amiót tudom az eszem itt lakok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Városi élet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borat szagijev Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 City!Mindenképp! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Kisváros (18ezer fős),mert kertes házunk van,és nincs messze a Teszkó. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
altrix Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 egyértelmű hogy a városi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Mindkettőnek megvan a a maga előnye és hátránya. De azért tisztázzuk Város: -Az emberek lassabban öregednek, de előbb is halnak meg -A házak 99%a panelház, ami bulikra és zenehallgatásra alkalmatlan, kivéve ha le akarod magadat csukatni -Nagyon sok az autó, ezért nehéz közlekedni, és sokat kell várakozni -Több bolt van, ami előny Falu: -Az emberek gyorsabban öregednek meg, de később halnak meg -Csendes, nyugodt élet -Kicsi forgalom -Sok házi munka, ami bizony hátrány -Kert, aminek létezése számomra hátrány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Falu,mert nyugalmas , bár néha rossz amikor korán bezár a mind3 kocsma 9kor és nem tudok átmenni másik helyre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Én a falusiéletre szavaztam mert falun lakok de mind 2 nek van előnye is meg hátránya is szerintem. Nem tudom ti hogy vagytok ezzzel?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 kisvárosba lakok Pest mellett, ha kell valami 10 perc alatt benn vagyok a városba, nagyjából a vidéki és a városi élet előnyét is élvezhetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Mindkettőnek megvan a a maga előnye és hátránya. De azért tisztázzuk Város: -A házak 99%a panelház, ami bulikra és zenehallgatásra alkalmatlan, kivéve ha le akarod magadat csukatni Ezt te mire alapozod? Tudod, hogy mi egyáltalán a panelház? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Városban lakom, de inkább a csendes falusi életet kedvelem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts