nimtom Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 A német Süddeutsche Zeitung interjújában Martin Winterkorn, a Volkswagen konszern elnöke megerősítette a hírt, miszerint piacra dobnak egy VW emblémával ellátott új kisautót. Úgy tűnik a német márka mostani presztízsmárkává alakulási törekvései mellett ezzel a lépéssel egy kicsit visszatér a nevében is szereplő népautók gyártásához. A már a tervezési és fejlesztési stádiumban lévő modell egy miniautó lesz, méretben és árban is a VW Fox alá pozícionálva. "Az autó nagyon gazdaságos, mindennapi használatra tökéletesen alkalmas és mindenekelőtt vonzó külsejű lesz" - nyilatkozta Winterkorn. A kocsi ezzel a DaimlerChrysler Smartjának állíthat konkurenciát, de szemben a hamarosan kapható második generációs Smarttal, a mini VW négyüléses lesz, és még használható méretű poggyásztérrel is rendelkezik majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Július 23, 2007 Author Share Posted Július 23, 2007 Nekem speciel bejön a kisgép, legalábbis addig biztos míg nem lesznek kölkeim Tudnék mit kezdeni vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Nem rossz a kicsike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 Vki fel kéne tuningoljon egy ilyet, kíváncsi vok, h. mit lehet kihozni egy ilyen kisautóból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 nem tom nekem samrt jobban bejön:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 na és mi az, amiért jobban bejön? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Nem tűnik rossznak külsőleg, de vmi műszaki adatot is jó lenne tudni. Nekem bejön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 nekem a VW Lupo ugrott be róla... Sokkal ehetőbb formája van ennek, mint egy Smart-nak, szóval inkább ez kéne majd szóljatok, ha kijött az R32, vagy a GTi változata Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Fotosopp... Első ajtó íve Corsa, hátsóablak lupo, elejéről fiat ugrott be hirtelen... Polo is van benne rendesen... De szerintem ha smart-árban lesz... Hát senki se fog venni 3-4 millért egy kisautót, amin vw embléma van. Ahogy phateont se vesznek, mert vw embléma van rajta (nálunk fejlettebb országokban tudják, mit jelent az hogy volkswagen... népautó...) Szal ha valóban a smart riválisa akar lenni, akkor nem lehet drágább 2 millnél... Akkor talán fognak venni (bár a polo házon belüli ellenfelének meg nem sok értelme van), de szvsz akkora bukás lesz mint a lupo volt (eladási adatok tekintetében...). Viszont, ha mondjuk seicento árban árulják majd...akkor van értelme Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 én sosem vennnék ilyen kocsit ,szerintem nem lessz olya olcsó hogy sokan meg tudják venni ,ráadásul kicsi is tehát ugyan azért az árért nagyobb kocsit is lehet venni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Az az igazsát, hogy én most inkább egy használt Renault Cliot vennék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts