toth.mate Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 ki mitől fél a legjobban? Amíg nem nézel szembe a félelmeddel nem tudod legyőzni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telvanni Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Pókok, kigyok, SZELLEMEK... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KecsaP Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 szintugy de pokolra kiv vaok :D állitolag sok otta z ismerös :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7or4x Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 pókok kigyók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Attól h elvesztem azt/azokat akit/akiket a világon legjobban szeretek! Meg attól h nem fogok tudni összejönni egy csajjal sem Mástól nem félek...ezekkel hogyan nézzek szembe??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Az ismeredlentól (amitol szeritem mindenki egy kicsit) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky93 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 szellemek ,földöbkívüliek,ismeretlen élőlények,pókok,rovarok,kígyók csak ezektől és tériszonyom is van :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlie.201 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 halál...láttam, hogy pusztul és ég el a Föld...+infók 2031-ben!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
6424 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 a póktól miért kell félni???????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokerarc Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 a póktól miért kell félni????????hátcsakúgy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Egerek... és patkányok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 a póktól miért kell félni???????? Mert szőrösek és gusztustalanok. Ha szétnyomod őket gusztustalan a belük. Ezért inkább elkerülöm őket, hogy még véletelenül se érjek hozzájuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakiáj Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 csá, stenlie.201 lécci mesélj már erről többet is, engem érdekel! ezt álmodtad vagy olvastad vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 én ettől : (i),.,(i) ( o.O) (")_(") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 a dementoroktól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ida-'niX Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 a matek témazárótól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeuTriNo_ Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 pókok, mástól nem naon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdave Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 één Tudodkitöl vagy Vóldmeortol :D Komolyan pedig az ismeretlentöl... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakiáj Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 stenlie írd már le hogy pusztul el a föld, már kértem ezelőtt is!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 én csak attól félek hogy eccer elfogy az összes áram a világon és majd nem lehet elektromos gitáron játszani rendesen... de semmi gond mert van akusztikus gitárom is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HolyDragon88 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 pókok...meg attól hogy egyszer eliszom az utcsó agysejtem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiscitrom Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 pókoktól,és az ofőmtől.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 a holnapi pótmeccstől 2 tantárgyból :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 a levegővételtől!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 pókok, meg ilyen unnndorító sok lábú kis szemét rovaroktól amik azért vannak hogy megkeserítsék az életem :| Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReKs Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Mert szőrösek és gusztustalanok. Ha szétnyomod őket gusztustalan a belük. Ezért inkább elkerülöm őket, hogy még véletelenül se érjek hozzájuk. De mindennek gusztzstalan a bele ha kinyomod ... a pók csak vadássza le ahernyókat legyeket és nem támad rád ok nélkül csak ha ugy viselkedsz vagy ha hirtelen mozogsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 A póktól meg úgy az összes rovartól/bogártól. Undorítóak és kiszámíthatatlanok (a hangya még elmegy). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 "A halálra és a sötétségbe pillantva az ismeretlentől félünk, semmi mástól." - HP6. Én is ettől félek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 A pókoktól. Miért ? Azért, mert van olyan ami 7-12 cm közötti nagyságú, és amikor egyszer megláttam egy olyat a falon, akkor úgy "megbénultam" hirtelen, hogy az nem semmi. Egyszerűen nem mertem megmozdulni, csak néztem azt a bazi nagy pókot, pedig 3 méterre volt tőlem !. Én még nem hogy a közelükbe nem merek odamenni, hanem még leütni se tudom őket ( nemhogy 3-4 méterről rádobni egy párnát teljes erővel ). Inkább szólok valakinek a házban, hogy üsse le, és a pók maradványait vigye ki az udvaron lévő kukába ! Én még akkor is félek tőlük, mikor már rég döglöttek. Valamiért azt hiszom, hogy a döglött pók egyszer csak megmozdul, rámszalad, megcsíp, aztán már kiis dobtam a taccsot . Ja: A házi pókokkal ( amiknek hosszú cérnaszerű lábaik vannak, és miniatűr testük, és ilyen "szalma" színűk van ) 100% -osan kivagyok békülve . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts