rostasakos Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 igen, de a végén már nem csak a tanács osztása ment... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokerarc Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 dragster6 vagyok és má vagy 3 hete nem dohányzok és már nemis kívánom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 eddig venni se sikerült, most meg már le is szoktál? azért grat! Vagy ha megoldottad a vásárlás témát, akkor oszd meg a többiekkel akik dohányzással akarnak gizdázni de még nem tudják hogy kell csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcjoent Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Egyzserű Te: Csókolom Boltos: Szia Te: Elkap a sírógörcs és csak annyit mondax....wáháháháháháháhá anya tüdőrákba haldoklik legyenszíves adjon nekem 1 narancs pallmallt jah és még 1 öngyújtót XDXDXDXD Boltos: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z$olesz Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Ötletem: ha faterod cigizik akkor mond azt h kérek 2 mitomén és faterodnak csak 1-et ac oda éss ha megkérdik faterodat akkor te odadtad... de 1 nálad van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokerarc Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 amúfy má megoldottam, bemegyek kérek egy kék multit odadja fizetek azt CSÁCSUMICSÁ van ahol kinnvan a 18-as karika de nemtartják be azt adnak cigit, pl kocsma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toto_71 Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Én ezzel úgy voltam még ifjoncabb koromban(azota már elmultam) hogy odamentem kérek egy kék multit elövettem a pénzt azt hali...de a Tescot kerüld mert ott b...k Na hy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 kislebujban vegyél, ahol szemmel láthatóan kicsi a forgalom. és ne kezgy el parázni, h csókolom, őőő izé.... nézz a szemébe "Jónapot, egy doboz kék Bondot kérek!" és magabizto legyél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
N()RB3RT Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Csatlakozok Yoda barátomhoz, ettől nem leszel menőbb, csak a fogaid lesznek sárgák, meg a szád lesz büdös! De te tudod, a te dolgod... hallod, ha csak ez a 2 probléma lenne a cigivel... sztem meg senki ne dohányozzon, se a 30 éves, se a 18 éves, a 14 éves meg aztán pláne ne dohányozzon, mert olyan kormos lessz a tüdeje, hogy külön bejáratú kéményseprő osztagot fognak neki kiképezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Csatlakozok Yoda barátomhoz, ettől nem leszel menőbb, csak a fogaid lesznek sárgák, meg a szád lesz büdös! De te tudod, a te dolgod... meg belső szájrák! de komolyan olvastam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wu-Tang-Clan Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 hát ha nem tüdőzi le az ember jóhogy szájrákot kap. Amúgy má 4 helyen adnak cigit mer má ismernek xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Kimutatták h a fű nem tesz annyi sz*rt mint a cigi meg az alkohol 1. fűtől nem mehet el emlékezeted (alkoholtol igen, pl. nem emléxel mit csináltál tegnap este) 2. nem okoz tüdőrákot (azt a dohány okozza) 3. nem leszel olyan mértékben függő mint más drogokra, vagy cigire úgy tudom csak azért tiltották be mert kábítószernek minősül no comment a cigit meg az alkoholt nem tltja be senki mellesleg erre visszatérve sztem se cigizz....sok osztálytársam cigizik már (7. osztály) és már rosszabb a tüdejük pedig nem is szívnak régóta ha hosszabb ideig használod (1-2 év) személyiségmódosító hatású, ami azért nem kis dolog. Meg ha nemtünt volna föl a füvezés erősen reklámozva van (rengeted filmben füveznek) . A maga idejében a cigizést sem hitték károsnak, csak egyre kevesebben szívják, kell valami más... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 2. nem okoz tüdőrákot (azt a dohány okozza) Es megis hogy akarod azt a zoldet elfogyasztani? A leggyakoribb modja meg mindig az, hogy cigibe sorodja az ember, megpedig szuro nelkul, hiszen a szuro megszurne azt is, ami a dolognak pont a lenyege lenne. Szoval azert ovatosan ezzel a "nem okoz tudorakot" temaval, hiszen egy spangli joval rakkeltobb, mint egy szal cigi. 3. nem leszel olyan mértékben függő mint más drogokra, vagy cigire Kutatasok szerint nem okoz fizikai fuggoseget, ellenben lelki fuggoseg kialakulhat. Ez kb olyan lehet, mint a szituacios dohanyos. Alapjaraton egyaltalan nem, vagy joval kevesebb cigarettat sziv, mint aki azert dohanyzik, mert nikotinfuggo, ellenben ha olyan a helyzet (pl. beul valahova a haverjaival beszelgetni), akkor joval tobb cigit elsziv egy adott idointervallum alatt, mint egy nikotinfuggo hasonlo idotartam alatt. Raadasul a szituacios dohanyosok kozott kisebb szazalekban fordul elo sikeres leszokas. Nem tisztem itelkezni a kabitoszerek felett, hiszen nem vagyok kompetens a temaban, de ha mar ezt boncolgatjuk, akkor nezzuk meg az erem masik oldalat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wu-Tang-Clan Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 azt mondta haverom h 2009 januárba befogják tiltani a cigit? ez igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 OFF:Én meg úgy hallottam át teszik 21 éves korra a cigi vásárlást az italt meg a jogsit :S Már tiszta Amerika. ON:Bemész a kocsmába aztán kiteszed a pénzt és mondod mit akarsz venni. Ennyi A felfogásod az nem az én problémám Vagy bemész boltba kérsz megkérdik: -Személyi? -Nincs nálam Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 te akkor már abba gondolj bele,hogy egy csaj se smárolna le,ha olyan ízű a pofád,mint egy hamutartó. na ekkor micsinálsz menőfiú? ott a pooont! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 14 évesen hova cigizel? Nem leszel menőbb tőle... huh.gif blink.gif Egyetértek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Bemész a boltba és mondod h pl egy marboro-t kérek. Ha kéri a diákot v személyit, akkor mondod nincs itt. Ha ezután nem hajlandó kiadni mész máshova. Tőlem van h megkérdezik h mennyi van még 18-ig? mondom 1 év és kiadják. (egyébként nem dohányzok, csak volt egy kis időszak amikor alkalmakkor néha..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 nem leszel a cigitöl nagyobb, csak a tüdődet ölöd vele, de te tudod, ha hamar megakarsz halni. akkor szívd azt a sz*rt. én most vagyok 18 éves, és még egyszer sem cigiztem, ki sem próbáltam, mert annyira nem érdekelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Szokj le. ennyi. szükséged van rá? nincs. akkormeg? egyébként zöldet lehet vizipipában is tolni...és az még egézséges valamennyire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marokko Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 anno, mikor fiatalok voltunk és nem töltöttük be a korhatárt megkértünk egy idegent hogy vegye meg nekünk, aki már elmúlt, de nem csak cigit, hanem jó pár üveg sört is :D -a poén az volt hogy mikor oda mentünk a hátizsákokkal akkor azt mondta a kedves eladónő h ez nem fog menni - dehogyisneem mikor a csávó készségesen segített nekünk, akkor a csajnak majd felrobbant a búrája - na az minden pénzt megért :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Kérjél személyit, vagy menj máshova. én 18 vok 5 éve cigizek. szégyellem, de nem tom letenni, szal tedd le amíg lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 adj egy cigit b*** *eg,ha nem, fejberúglak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Én csak odamegyek, mondom mi kell és adják. Ha nem 10 évesnek nézel ki és mély a hangod, nem vagy beszarva, nyert ügyed van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Éjjelnappaliban mindig kiszolgálnak. Most komolyan ennyire nem találjátok fel magatokat, hogy ezért topicot kellett nyitni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wagner123 Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Am én is ott basztam el, hogy elkezdtem cigizni régebben, mert akkor azt hittem h attól én császár leszek, most 17vok de belátom h nem lettem tőle nagyobb faktok, csak csináltam egy kis életrövidítőt magamnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts