dragster6 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 hogyan kérjek a boltban cigit, mer nem szoktak adni és ma éjjelre kéne cigit vennem. vki mondja meg hogy kérjek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 ha szemel is látható a dolog hogy nem 18 vagy s iylen áruházban kell venend esélyed sincs. Ha nem vagy 18 de annak nézel ki bárhonan adnak Vagy nézz + 1 másik helyet hol adnak cigit pl: "Jó napot! Kérek egy barna sofit" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Július 21, 2007 Author Share Posted Július 21, 2007 amúgy egy ilyen kis éjjelnappaliba akarok venni és amúgy mégcsak 14 vagyok. haveromnak ott bent multkor adtak szó nélkül és ő is csak 14 éves xD meg kértünk még benzinkúton is, ilyet szól a csaj "add a személyidet" én meg eztmondtam "nekünk nincsen olyan" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlie.201 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Válasz: kocsma... vagy lesznek olyan rendesek, és adnak kérdés nélkül, mert ugye jól jön nekik is a pénz, vagy megkérsz egy nagyobb havert, 18-20 évest, esetleg öreget, vegyen neked... Mi így csináltuk régebben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 aztán nem a cigitől lesztek gizdák... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Válasz: kocsma... vagy lesznek olyan rendesek, és adnak kérdés nélkül, mert ugye jól jön nekik is a pénz, vagy megkérsz egy nagyobb havert, 18-20 évest, esetleg öreget, vegyen neked... Mi így csináltuk régebben igen kocsmába simán adnak mer ugye ott piát is kapsz... de a cigi aszem egységáron megy szal arra nem tehet a boltos + casht... viszont mikor mégnemvoltam 18 (most annyi vagyok 2 éve cigizek ujra) egy helyen nem adtak pedig nemnéztem ki 18nak. de csak lazán bemész sztem mintha rágot vennél azt... helo, piros multit léci.. azt csá nemkel ezen parázni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 14 évesen hova cigizel? Nem leszel menőbb tőle... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Július 22, 2007 Author Share Posted Július 22, 2007 pedig sztem igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 ha azt hiszed, hogy ettől menőbb leszel, akkor most kiröhöglek... háháháhá na de te tudod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Csatlakozok Yoda barátomhoz, ettől nem leszel menőbb, csak a fogaid lesznek sárgák, meg a szád lesz büdös! De te tudod, a te dolgod... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Ne a kérdésére válaszoltok felettem szólók megjegyzem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulcatcher Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 áá, most már keményebbre vették a figurát, már szinte mindenhol elkérik, hisz az állásuk, meg pénzbüntetés függ tőle. Kocsmában még nem annyira, de a boltokban legtöbbször. Úgy kerülheted el a kínos helyzetet, hogy elkérsz egy 18+ os személytől a személyiét (valami ismerőstől) és úgy teszed be az igazolványtokodba, hogy csak a hátulja látszódjon, szóval a képes fele ne. És ha kérik, úgy mutatod meg, hogy tessék , vagyok már 18. nekem bejött régen, amikor piát vettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 7. 9. 10. háesz... modnjuk nemtom mérkell itt tenni a jokisfiut forumon. nemhiszem h ti nem cigiztetek v ilyenek.... sry az offért. de aszem már irtam a témához kapcsolodót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Én nem akarok Bagózni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Kösz az infót. Komolyan. Off vége. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 pedig sztem igen Azért ezt gondold ujra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neB Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 nálunk az osztályban szinte közutálatnak örvendenek azok akik cigiznek egyébként sztem ne kérj cigit sehonnan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Én se látom értelmét a ciginek, de ő tudja. Ha mindenáron cigi kell akkor irány vmi kis nonstop, vagy kocsma. Haverjaim úgy csinálják, hogy megkérnek egy olyan embert aki már elmúlt 18 és ha megveszi nekik akkor adnak neki 1 vagy 2 szálat belőle. De még mindig nem látom értelmét a ciginek!!! Ui: A cigitől nem menőbb, hanem betegebb és gyengébb leszel, teljesen szétesik a tüdőd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Legegyszerübb: Utcán összeszedsz egy csövest és mondod neki hogy vesz neked egy doboz cigit kap belöle egy szálat és simán megvan a cigid!Lényeg hogy kiszámolva add neki oda a pénzt! És lehetöleg legyen benned bátorság arra az esetre ha netán vásárlás után meg akarná tartani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 14 évesen hova cigizel? Nem leszel menőbb tőle... :S Itt a nagy igazság! Egyébként öcsém, csak azért ne szokj rá arra a szarra mert menőbbnek akarsz látszani (bár azt írtad hogy éjjelre kéne... nem tudom ki előtt leszel majd éjjel "menőbb"... hacsak nem a hasonló gyökér felfogású és korú haverjaid előtt akarod játszani az eszed...). Azért mondom, mert minden dohányos úgy kezdte, hogy na csak egy dobozzal veszek oszt haverral elszívjuk attól még nem fogunk rászokni... én is rászoktam és négy évig b*sztam el rá a pénzt... menőbbnek nem látszódtam és nem is akartam látszódni a cigivel a pofámban, csak azért szívtam 4 évig mert ha egy napig nem gyújtottam rá akkor már elvonási tüneteim voltak... most már egy hónapja, hogy nem is néztem cigire és remélem, hogy lesz erőm távol tartani magamtól azt a szart, mert hidd el nekem, hogy nem kicsit szenvedtem az első két hétben amikor elhatároztam, hogy leteszem végleg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdave Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Énnekem 10éves koromba is adtak:D Bement aszt aszondtam Yónapot kivánok kellene nekem egy kék bond (akkor még aszt szívtam) Aszt szó nélkül odadták de mosranába szigoruban veszik ezt az ügyet én ugymegyek be mostanába Hogy Napotkivánok kérnék egy kék multifiltert és ha nem ad szó nélkü ako mondom neki hogy nemmondom meg seninek meg ilyesmi aszt szoktak adni ha nem ako belemondom a képébe hogy akó csá ! Meg megkérdik hány éves vok asztmondom 18multam 1hete:D 14éves létemre:D kiröhög aszt aszongya személyi mondom ehagytam de adnak nekem általába Ilyen kis non stopokba kel lehetöleg amikor csak az elado van a boltba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Úgylátom igen jó környéken lakunk mert nekem még 10 évesen is adtak, piát, cigit pl. és ez nem is változott azóta. Persze nem cigizek mert szerintem k*rva nagy f*szság.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Augusztus 6, 2007 Author Share Posted Augusztus 6, 2007 Itt a nagy igazság! Egyébként öcsém, csak azért ne szokj rá arra a szarra mert menőbbnek akarsz látszani (bár azt írtad hogy éjjelre kéne... nem tudom ki előtt leszel majd éjjel "menőbb"... hacsak nem a hasonló gyökér felfogású és korú haverjaid előtt akarod játszani az eszed...). Azért mondom, mert minden dohányos úgy kezdte, hogy na csak egy dobozzal veszek oszt haverral elszívjuk attól még nem fogunk rászokni... én is rászoktam és négy évig b*sztam el rá a pénzt... menőbbnek nem látszódtam és nem is akartam látszódni a cigivel a pofámban, csak azért szívtam 4 évig mert ha egy napig nem gyújtottam rá akkor már elvonási tüneteim voltak... most már egy hónapja, hogy nem is néztem cigire és remélem, hogy lesz erőm távol tartani magamtól azt a szart, mert hidd el nekem, hogy nem kicsit szenvedtem az első két hétben amikor elhatároztam, hogy leteszem végleg... haverral minden szombaton elmegyünk bulizni és reggel 5-kor jövünk haza és kell a cigi mer anélkül nemolyanjó a buli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 hát figyelj..erre azt tudom mondani inkább füvet vegyél na jó még mielőtt mindenki rámszólna meg csúnyán nézne rám elmondom a fű rossz Értem???és a cigi is meg az alkohol..pfuj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Berontasz és mondod: Cigit vagy életet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Nézzétek, a magam 17,5 évemmel még ki sem próbáltam, nekem nem is hiányzik, a bagós haverjaim is mondták milyen jó nekem hogy ki sem próbáltam. haverral minden szombaton elmegyünk bulizni és reggel 5-kor jövünk haza és kell a cigi mer anélkül nemolyanjó a buli Igenis lehet olyan jó a buli anélkül is mint azzal, vagy te diszkókba jársz? Mert akkor már értem. De jó hogy én rockkoncertekre járok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 ne cigizz!!!!! PIÁLJ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Nyugodtan nyissatok egy témát hogy mért rossz dolog dohányozni, de amit cisnáltok az az off definíciója kb. Én sem dohányzom de rohadtul semmi közöm ahhoz hogy ő doháynzik e, neketek ezt kéne átgondolnotok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Úgyvan! Ne cigizzé me nem fogsz tudni leszokni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Szerintem ha vkinek annyira kell a nikotin akkor az vegyen vizipipát! Nincs benne annyi káros anyag mint a cigiben (persze ez attól függ, hogy milyen dohányt teszel bele). Én már kipróbáltam és nem volt yoo. Nem akarok lebeszélni senkit semmiről, mindenki úgy bassza el az életét ahogy akarja! Én a piát választottam!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts