sbxslade Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Ez jó De ez mi is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 20, 2007 Author Share Posted Július 20, 2007 hát leginkább a World Trade Center 2tornyához hasonlít amibe belezuhant a repülő de ez annyira már nem vicces sztem... egyébként valahol van benne egy rózsaszín hajgumi is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Ez a pécsi Árkádban volt, ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 20, 2007 Author Share Posted Július 20, 2007 jajah....csak nem pécsi vagy??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 hát leginkább a World Trade Center 2tornyához hasonlít amibe belezuhant a repülő de ez annyira már nem vicces sztem... south park szerint egy katasztrófán csak akkor lehet nevetni he eltelik 22 év. szal szept 11-en majd csak 2023-ban lehet viccelődni (de ez nem az én véleményem ) elég fura micsodának látszik de unalom űzőnek biztos jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 20, 2007 Author Share Posted Július 20, 2007 az volt....főleg h. egy idő után a fél árkád azon röhögött h. mi saját magunkon meg a hülyeségünkön röhögünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 és nem szoltak rátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Hát ez looool Ez egy absztrakt műremek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 21, 2007 Author Share Posted Július 21, 2007 és nem szoltak rátok? mért??? nem illegális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Szerintem add el Szőke kapitánynak, mint a jövő csodafegyvere Amúgy én is pécsi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 jajah....csak nem pécsi vagy??? De, igen. A képről is ismerős volt, hogy ez a pécsi Árkád, és láttam hogy Te meg Kozármislenyről írsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 21, 2007 Author Share Posted Július 21, 2007 Szerintem add el Szőke kapitánynak, mint a jövő csodafegyvere Amúgy én is pécsi vagyok hallod mondasz vmit valami jó kis név kéne már csak neki mint a "telkáb" meg a "kutyam" akinek van vmi jó kis ötlete a névvel kapcsolatban az írja le bátran Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 lol ez télleg az árkád.. nemis figyeltem csak mikor irta vki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Legyen CSEF (csodafegyver) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 21, 2007 Author Share Posted Július 21, 2007 behalok mennyi "környékbeli" van a fórumon CSEF ez jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 hát ha bonyhád a környéknek számit... mondjuk ha kell vmi mindig pécsen vásárolunk (najo kenyeret azé nem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritus666 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 na, legközelebb nekem is kéne egy ilyet csinálnom ha pécsen járok XD :D én szintén környékbeli vagyok ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 (edited) biztos nem néztek hülyének titeket én is pécsi vagyok Módosította Július 22, 2007 Yoda55 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Na, így már értem mi akar lenni. Én se lakok messze Pécstől. Tolna megyében lakok Tolnán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Mivel azt kérted hogy übereljük, én is feltöltöm, amit a KFC-ben kiunatkoztam magamból egy osztálytársammal. MEgjegyzem, semmi olló, vagy ragaasztó, cska a két kezem, meg a műanyag kés amit adtak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 5, 2007 Author Share Posted Augusztus 5, 2007 LOL ezek marha jók énse használtam semmit csak a két kezemet meg a fantáziámat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 kerenyi! az mi az amit az ott csináltál ? :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Én ebből nem a pécsi hanem a győri árkádot nézem ki mennyit számít ha van a lakóhelyeden árkád... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 bazz ti nagyon betegek vagytok!! Nah azért én se szerénykedhetek aki lehúzot nadrággal futott végig a pesti árkádon jók a szerkezetek respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Mocsida remekmű sbxslade! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 egy auto szeretne lenni ,de nemjöttemrá hogy lehet képfeltltő.hu-n nagyképet berakni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 8, 2007 Author Share Posted Augusztus 8, 2007 ott a pirate képfeltöltője azzal nem leht gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Na tovább próbáűlkozom a képfeltöltéssel: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Kep016.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 ez olyan mint egy auto lool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts