(RBE) Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Általam kifejlesztett sörös koktél. Neve: Zé vagy Zoli bácsi Hozzávalók: - 2 dl világos sör (lehetőleg búza) - 2 dl bomba (vagy 2 dl almalé) - 0,5 dl silver tequila - 0,5 dl fehér rum - 0,5 dl kék curacao - 2 cl citromlé - jég (tetszés szerint) Elkészítése egyszerű; fogod a hozzávalókat -a curacaon és jegen kívül- mindent jól összekutyulsz ezután hozzáadod a jeget és a végén a curacaót, amit szépen elkeversz, ettől csodás színe lesz az egész koktélnak. Egészségetekre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 No ennek a színe biztos randább mint a MATRÓZDZSÚZÉ...(3 dl kőbányaiba 1dl kannás fehér bor + 1dl kommersz cserkó pálesz...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
(RBE) Posted Július 21, 2007 Author Share Posted Július 21, 2007 a kék curacao pont azért kell bele, hogy ne olyan legyen, mint a hányás ha ügyesen csinálod szép világoskék lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankcsapas Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Szasz RaBaEe! Engem pont úgy hívnak (Zoli Bá) úgyhogy ez tuti az én koktélom! Majd ha nagy leszek kia is próbálom! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe04 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Sör + bomba szívmegállást okozhat. a sör lassítja a szívverést, a bomba meg gyorsítja. nem jó keverve. már voltam rosszul tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
(RBE) Posted Július 22, 2007 Author Share Posted Július 22, 2007 SZINTE kivétel nélkül minden alkohol... de ha már itt tartunk lehet mérgező is (gondolok itt a bombában lévő savakra ill taurinra). Neked nem jó, ne csináld ill. ne idd meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts