benito89 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 hajvágo nem tépi? amugy meg zacsin hogy szeded le hajvágoval rendesen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Na ez engem is érdekelne mert én is hajvágóval akarom ledúrni! Méretező fejjel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Egyáltalán nem tépi. Gyors és egyszerű módszer nekem elhihetitek. 3 éve így vágom. Ja és zacsin természetesen ollóval sacc/kábé-ra a méretet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 na mberek szevasztok! 13 vok kéne borotválni... szerintetek borotva/olló, aztán mivel kenjem be utána? borotválkozni még nem borotválkoztam igaz a bajszomat majd le kell előre is kösz a helpet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Szerintem borotváld az arcod attól gyorsabban nö és férfiasabb leszel nem pejhes kiscsibe A fanszört meg hajvágóval vagy pajeszaprítóval kezeld aztán kend be mindegy milyen testápolóval a lényeg hogy jó folyékony legyen mert az jobban hüsit. Elösször kaka lesz... még lehet összevissza is vágod magad de megedjödik meg ügyesebb is leszel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 borotvával még egyszer se mvágtam el magam sem fönt sem lent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Nem borotválom, hanem gyantázom! és kb. fél évvel ezelőtt voltam először kozmetikusnál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki0622 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Én borotvával a farkam közelébe nem mennék még ott összevagdosom az meg nem kéne! Ugyhogy inkább olló vagy gyanta..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
touchdown Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 gyanta? be is szarnék ha a farkamat gyantával szörtelenítenék Ilyen intim részeknél én nem ajánlanám.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 most nem azért,de sztem ez a szőrtelenítés tiszta b*zis szerintem... komolyan mondom,mint a lányok..."jajj egy szőrszál..." sztem semmi értelme borotválni...+a kockázat,hogy levágod... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 az mér kockázat? csakha lámer vagy akkorvágod el amugymeg elvágni szinte lehetetlen bár lehet ösrégi a borotvád gyanta téleg kajakra fáj ott az nemjo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 most nem azért,de sztem ez a szőrtelenítés tiszta b*zis szerintem... komolyan mondom,mint a lányok..."jajj egy szőrszál..." sztem semmi értelme borotválni...+a kockázat,hogy levágod... :S Rengeteg olyan csajt ismerek, akinek undorító, ha a csávónak erdő van a gatyájában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Homa: ha annyira félsz, hogy levágod borotválás közben, annyi erővel acborotválás közben is elvághatod a saját nyakad! Amúgy higiéniai szempontból nem kimondottan jó, ha őserdő van a lábad között... Főleg ilyenkor nyáron illetve ha fizikai munkát végzel/sportolsz... És bár Jula módszere igen fájdalmas lehet, de még mindig jobb, mint az olló és a borotva, mert: 1. Nincs esélye, hogy összevagdosd magad 2. Nem erősödik meg annyira a szőr Kezdőknek: Az első pár alkalommal fordíts rá több időt, óvatosan, odafigyelve kezeld a borotvát, akkor nem vágod magad össze (annyira). Az after shave-et, magyarán borotválkozás utáni arcszeszt NE!!! használd, mert nemhogy nem hűsít, de inkább annyira csíp, hogy majd' bepisilsz! 10-15 alkalom bőven elég, hogy hozzászokjon a bőröd a borotváláshoz, ne legyen annyira érzékeny. És a borotva legyen éles és főképp tiszta! Érzékeny terület, hamar össze lehet szedni valamilyen csúnya fertőzést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Az arcszesz pont azért kell az arcra is, hogy összehúzza a felületi sérüléseket. Minél jobban fáj, annál jobban kőőő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 nekedis fölteszem kérdésem... honaljadat is olloval? de mért ollóval?? mi a baj a borotvával??? Hát, egyszer próbáltam ollóval a hónaljamat, eléggé nehézkes volt, de megoldottam. Másodszor barátnőm levágta, szintén ollóval szép munkát csinált. Teljesen csupaszon full buzis, bnőm is mondta, hogy le ne merjem csupaszra, de nem is akarom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 én a női borotvára esküszöm ha a fanszőrzetről van szó kajak, férfiborotva az sokkal durvább, arcra persze h az kell... de a farkam közelébe nem engedem... tesómtol csórtam egy nőit erre a célra nálam bevált yah am 14 évesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Nem borotválom, hanem gyantázom! és kb. fél évvel ezelőtt voltam először kozmetikusnál! Ott lennt? Az elég sz@r érzés lehet ahogy tépik. Főleg csajoknak a luk körül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Bull Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 14 éves korom óta borotválom, tegnap is leborotváltam gilette borotvával, és most nem lett ilyen piros pöttyös 8) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 14 évesen előszőr, after shave-el kezelem utána, leszarom a ha csíp, bírom a fájdalmat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Ott lennt? Az elég sz@r érzés lehet ahogy tépik. Főleg csajoknak a luk körül. nekedis fájna aluk körül nemcsak a csajoknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bull11 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 lol, hülyeség is meg nem is:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Hát, egyszer próbáltam ollóval a hónaljamat, eléggé nehézkes volt, de megoldottam. Másodszor barátnőm levágta, szintén ollóval szép munkát csinált. Teljesen csupaszon full buzis, bnőm is mondta, hogy le ne merjem csupaszra, de nem is akarom Looool azt hittem hogy az ágyék körül nyírta a barátnőd Kb olyan idős lehetsz mint én, mondom ez durva Bocs az OFFért. Még nem borotváltam le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyi919 Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 14 voltam!!! ne fossál,ha nem vagy béna nem nyisszantod le!!! használj habot azzal könnyebb!!! SOK SZERENCSÉT!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Szeptember 25, 2007 Share Posted Szeptember 25, 2007 zselé jobb mint a hab szerintem ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 Nem emlékszem, hogy mikor de nem ilyen fiatalon mint az itteni többség. B.nőmet is néha én szokom ha itt van nálunk Arcomat 15 éves korom óta borotválom szóval megbízik bennem ott lent talán 17 éves korom óta kb. de mondom nem emlékszem nem tartom észbe, hogy mit mikor kezdtem borotválni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 Ha féltek a borotvától kenjétek le szörtelenítő krémmel. Ott le van írva hogy meddig hagyjd rajta fürdés előtt persze. Utánna aloe verás tusfürdö és már kényelmes is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turesz Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 én tegnap előtt borotváltam, leszarom hogy mivel olló,borotva, kés, hajnyíró Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
W3ns0n. Posted Október 6, 2007 Share Posted Október 6, 2007 én tegnap előtt borotváltam, leszarom hogy mivel olló,borotva, kés, hajnyíró Tud a gyerek, ollóval meg késsel borotvál :D Borotválni, borotvával szoktak! Témához térve: 14 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeussz Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 én 16 éves korom óta borotválom, és már annyira megszoktam hogy nincs, hogy egyszerűen fáj ha van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALMY Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 nem borotválom én se!nem is szándékszok míg a csajom nem kéri de lehet h akkor se!majd megetetem vele ! mi van ha belevágok a f**zomba?aúúú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts