Dark Raven Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Inkább fogalmazzunk úgy: nagyon unatkoztak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Ezt kevesen tudják eldönteni XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Szerintem pedig a vesekő. Volt már vesekövem, azt hittem belepusztulok, mire eljutottam a kórházig. A szakirodalom is fájdalmasabbnak mondja egyébként a vesekövet, mint a szülést, és egy ismerősöm, aki szült is, és veseköve is volt ezt szintén alátámasztotta. Amúgy a kettő közül én is a szülésre szavazok. Hímsoviniszta hozá állás szerintem, ha a tökönrúgás fájásáról beszélünk, mert valóban, ahogy az előttem lévők is megjegyezték a gyereket nem csak megszülni kell, de 9 hónapig ott növekszik a nőben, amely állapotban semmiféle pozitúra sem kényelmes: sem az ülés, sem a fekvés. Talán csak sajnáljuk a nőktől azt a biológiai kreativitást, hogy szülni képesek, mert fel akarjuk nagyítani a mi fájdalmunkat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benedek Posted Augusztus 7, 2010 Share Posted Augusztus 7, 2010 Szerintem a szülés, én azt mondtam az orvosnak a sokadik óra után, hogy az a gyerek bent marad,mert én nem bírom tovább,de aztán csak a szépre emlékezünk.És csak párszor kell átélni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bubo_Cupropenis Posted Augusztus 17, 2010 Share Posted Augusztus 17, 2010 Szerintem is a szülés, mert ott szétreped a bőr, a hús, vérzik... fújj! Azt is hallottam, hogy annyira fáj, hogy be is kakkantanak közben a nők. :S Egyébként szerintem a fogfájásnál semmi nem fáj jobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 én is szültem és én is kettőt csoda hogy túléltem.rohadtul fáj az biztos.kiakartam ugrani az ablakon is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts