petike4ever Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 SonyEricsson K850 Kép a telóról: A teló Adatai: Frekvenciasáv 900/1800/1900 + HSDPA Telefonkönyv db dinamikus Memória MB 128 Memória bővíthetőség M2 (MS micro) Magyar nyelvű menü Van Flight mode Van Operációs rendszer Nincs Készenléti idő óra 350 Beszélgetési idő óra 9 Súly g 101 Méret mm 117*48*13 Akkumulátor Li-Pol Kijelző pixel QVGA (240*320) Színes kijelző TFT Színárnyalatok száma db 262 144 GPRS Van EDGE Nincs Generáció 3,5G WAP xHTML EMS eMail MMS Van Infraport SIR Bluetooth A2DP WLAN Nincs Blackberry Nincs Vibra jelzés Van Kihangositás Van Hanghívás Van Hangjegyzet Van Csengőhang letöltés Van Dallamszerk. Music DJ Polifonia Van MP3 Media Player Rádió RDS Kamera CMOS Kamera felbontása 5 Mpixel Video Video DJ GPS Nincs Java JP-8 Push to Talk Nincs RotaS Nincs TV be vagy kimenet Nincs Brand Nincs Limited Edition Nincs Egyebek Tervezett kiadás. Ez évben fog megjelenni. SAR N/A Forrás: http://mobilguru.hu A kijelzője akkora mint a Nokia n95-nek, a kamera felbontása is ugyanaz, ugyanakkor a k850 szebb képet csinál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Nokia vetélytárs? Majd ha Symbian lesz rajta. Az N95 talán többet tud (Wlan, GPS). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Lehet, Nokia vetélytárs csak nem az N95-é N95 is jó képeket csinál,ha valakinek a kép minőség a legfontosabb,akkor vegyen fényképező gépet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 13, 2007 Author Share Posted Július 13, 2007 sztem a k850 üti az n95-öt de ez az én véleményem, mivel én SE párti vagyok Mondjuk egy dolgot kihagynék belőle. A sony ericsson szokása az a fránya joystick. Habár ha bírja sokáig akkor np Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Szerintem az N95-öt méretbe veri csak. Amúgy tényleg vegyen egy 7 megapixeles fényképezőt aki fényképezni akar. Az MM-ben most csak 50 ezer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 13, 2007 Author Share Posted Július 13, 2007 hát azért a méreteken van pár különbség. a k850 elegáns kinézete azért megintcsak üti az n95-öt, nameg az n95 azért elég vastag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Hát nem tudom hogy elegáns-e a sony. Kicsit inkább az újabb alcatelekre meg Sharp GX15-re emlékeztet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 ez elég jó telcsi lehet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csillike Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Ez nagyon jó telcsi! Lehet hogy ilyet veszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schofield Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Na ez pillanatjilag egy felső közép-csúcs kategóriás SE 100e körül vagy pillanatnyilag függetlenül . (Gondolom nem sok mindenkinek van ilyen teloja a fórumon ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nekem ilyenem van! :D Még februárban vettem kártyafüggetlenül 80 rugóért, úgy h előfizetéssel drágább volt, 90-be került! Én nagyon megvagyok vele elégedve, nagyon szép az egész telefon. Az érintőképernyője nem szrakodik, rendesen működik. Csak szinte senki nem tudja kezelni ezt a telefont, aki elöször fogja a kezében: 5 perc mire rájön h érintőképernyő, 5 perc mire rájön, hogy holvan a navigáció billentyü, és utána meg nem tudja kezelni az érintő felületet, mert olyan suta! Sztem nem csinál olyan szép képeket, én többet vártam tőle, és kevés fénynél vakuval nagyon rossz képeket csinál! A média lejátszója nagyon jó, a füles csúcsszuper. De ez a fényes, tükrös elő-hátlap szépnek szép, de nem praktikus: nagyon könnyen maszatolódik és karcolódik. én vigyázok rá, még nincs rajta egy karc se! Beteszek egy képet, mert látom nincs róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts