Bettesp Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Azért az látszik h S1600ban a Suzuki mindent visz! Majd ha felváltja a WRC sorozatot a S1600 akkor eljön majd a japán márka ideje, és akkor "ideje másképp gondolni a Suzukira!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 a WRC kategoriát max a S2000 kategoria fogja váltani nem a S1600......... S2000 Külömbségek:60Le,egyik összkerekes másik orrhajtású, S1600 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 én maradnék a jó öreg hátsókerekes kocsiknál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 hát én inkább összkerék párti vagyok............. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Hali ! Szerintem is a régi verdák jobbak voltak : LADA VFTS -> istencsászár gép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 hát ja RTE-be vannak igen jó kis gépek.....mondjuk ez... Frissen épített, gépkönyvezett, vizsgáztatott 2101 eladó. Gál bukócsővel és kaszni erősítéssel, IQ villamossággal, carbon borításokkal, policarbonát ablakokkal Sparco Corsa ülések, 6 pontos Sparco övek, Sparco Safari kormány. A futómű minden eleme új, Bilstein gátlók,sper 4,7-es áttétellel, hosszú egyeses tolokerekes váltó. A motor dupla karburátoros 1600ccm nagyszelepes hengerfely Shrick alkatrészekkel (rúgó,szelep,328-as acéltengely), púpos dugattyú, acél lend. kerék, szinterkuplung, négyleömlő, proex dob. Hidraulikus kézifék, flexi fékcsövekkel, brembo ferrodo fékkel Ezt most cirka 2 Milláért árulják!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi Szabó Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Hi! Uhh ez naon jó kis kocsi!!Hát igen a jó öreg orosz technika a legjobb!! Jól mondod lac!!Jó kis gép a VFTS!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 ebbe is VFTS motor van de nem olyan a kaszni.igy szebb sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 sztem a vfts kasztni azért az odab@asz!egyébként a hétvégén a pécsi rallyn balázs öcsi újra ladával fogja csapatni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Hali ! Csak a fogyasztása vág oda kissé ha jól sejtem ! De ennyit megér a cucc mert naon kira gép ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 ja lesz oktatás a többi ladásnak,bár én a modern rally hive vagyok. tudjátok N/a meg WRC meg stb.........H csoport az már retro de jó azé ;)ja lesz oktatás a többi ladásnak,bár én a modern rally hive vagyok. tudjátok N/4 meg WRC meg stb.........H csoport az már retro de jó azé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Az autosport.com értesülései szerint Colin McRae helikoptere ma kora délután balesetet szenvedett a versenyző háza közelében. A lap információi szerint két ember életét vesztette a helyi idő szerint délután 4 órakor bekövetkezett balesetben, mely a versenyző birtokán történt Skóciában. Az első tudósítások szerint a rendőrség illetve a mentőegységek nemsokkal a szerencsétlenség után a helyszínre érkeztek. A rendőrség szóvívője megerősítette: jelenleg vizsgálják a katasztrófa okát, részleteket azonban nem árulnak el sem a gépen tartózkodók, sem az áldozatok személyét illetően. A BBC információi szerint a helikopter oly mértékben károsodott, hogy egyelőre nem tudnak biztosat mondani az áldozatok számával kapcsolatban. "A kár olyan nagy, hogy egyelőre nem tudjuk megmondani, hányan voltak a fedélzeten. Lehet, hogy egy ember, de lehet, hogy több. Pillanatnyilag nem tudjuk" - mondta a rendőrség szóvívője. Colin McRae helikoptere eddig ismeretlen okokból zuhant le a pilóta lanarki háza közelében zuhant le. A szomorú hírt a helyi rendőrség is megerősítette. Részletek hamarosan... index.hu: Két ember biztosan meghalt, amikor szombat délután lezuhant az 1995-ös ralivilágbajnok Colin Mcrae helikoptere. Egyelőre nem tudni, a ralibajnok az áldozatok között van-e, de egyre valószínűbb, hogy igen. Lezuhant és megsemmisült Colin McRae exralivilágbajnok helikoptere szombat délután öt óra körül - jelentette az autosport.com. A balesetben legalább két ember meghalt, túlélők nincsenek. A tudósítás nem fogalmaz egyértelműen, egyelőre nem lehet kizárni, maga a 39 éves pilóta az áldozat. Az is lehet viszont, hogy ő nem is utazott a gépen, de az Autosport ezt sem írja biztosra. A strathclyde-i rendőrség szóvivője annyit tudott megerősíteni, egy helikopter lezuhant, kigyulladt, vizsgálják a szerencsétlenséget, ami McRae jerviswoodi birtokán történt. Este tíz óra körül egy hivatalos kommüniké annyit közölt: leghamarabb vasárnap tudják azonosítani a holttesteket. A dailymail.co.uk attól tart, McRae lehet az egyik halott. Van helikopter vezetői engedélye, saját gépével ő szokott repülni a környéken. A 39 éves McRae 1995-ben végzett első helyen a rali-vb-n, pályafutása alatt 25 futamgyőzelmet szerzett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 jesszus ! Valószínű ő is rajta volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Basszuskulcs ezt nem tom elhinni.... Nemrég Richard Burns, mostmeg ő. Nagyon respectáltam mind2 ürgét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Ezt nem hiszem el...!!! R.I.P. Colin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Méltatlan halál ez. Az autósport ismét egy nagy alakját vesztette el ezen az amúgy is gyászos héten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Colin McRae's helicopter has been involved in a fatal crash, autosport.com has learned. Two people are believed to have been killed, when the helicopter crashed shortly after 4:00 pm local time within McRae's estate at Jerviswood, Lanarkshire, in Scotland. Initial reports from the area state the helicopter burst into flames, with local police, rescue teams and the fire brigade arriving at the scene immediately after. A spokeswoman for the Strathclyde police has confirmed to autosport.com they are currently investigating the crash, but would not say how many people have been on board or confirm the helicopter belongs to McRae. She said the damage to the helicopter has been too extensive to ascertain what exactly had happened or even the number of fatalities, and said the investigation is likely to take a while before any official details are released. 1995 World Rally Champion McRae is the son of five-time British Rally Champion Jim McRae. --------------------------------------------------------------------------------- Strathclyde police have confirmed that there are no survivors in the crash involving Colin McRae's helicopter but said the fatalities will not be formally identified today. According to reports, two people have been killed when the helicopter burst into flames and crashed in McRae's estate at Jerviswood, Lanarkshire, in Scotland. "Around 1610 hours on Saturday, 15 September 2007, emergency services were called to a helicopter crash in Jerviswood, east of the A73 at Lanark," the police said in a statement. "There are no survivors. "It is not known how many people were on board at this time and there will be no formal identification of anyone on board this evening. "The air accident investigation team are en route to establish the cause of the crash." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Hali ! Ez nagyon nagy veszteség mind a rally mind az angol motorsport mind a világ motorsport rajongói számára ! Nagy multú versenyzői család egyik leghíresebb tagja volt Colin ! Mind édesapja mind testvére szintén versenyzők ! Isten nyugosztalja Őt ! Nagyon nagy kár egy ilyen emberért ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 engem is megrázott a hír ! Még kisgyerkőc voltam amikor ps1-en megkaptam a Colin Mc Rae rally-t és annyira beleéltem magam és ő a legjobb meg minden ! De állítólag még nincs megerősítva hogy ő is benne ült de 90% sajnos ! szerk: kicsit hülyén lett megfogalmazva de sztem érthető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Alig hittem a szememnek mikor megláttam a hírt. Azt hittem csak a játékot fejezik be és nem lesz több. Erre itt a valóság.... :o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Meghalt Colin??? Valaki ha esetleg egy info oldallal megdobna ezügyben PM-ben az jól esne! Előre is kösz! A rajongás nálam sosem öltött oan formát, h vettem volna bármit is amit a kedvenc pilótám/csapatom/zenekarom/stb pl kulcstartót/pólót...stb...na én is tudok fogalmazni...de azt hiszem érthető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Basszuskulcs... ez nem lehet igaz... Amikor először olvastam a hírt, azt hittem, hogy rallybalesetben halt meg... Álmomban sem gondoltam volna, hogy helikopterbalasetben halt meg. Még nagyon fiatal volt. Nyugodjon békében! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyp Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 énis olvastam már a hírt, nyugodjon békében! külföldi oldalakon már írják h biztosan meghalt, és lehetséges h a fia a másik áldozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Hihetetlen,h megint elment 1 nagy ember,s föleg igy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 greg itt egy cik magyarul : http://index.hu/sport/mcrae0915/ amúgy a skynews és a cnn is beszámolt már róla de még mindig nem mondták ki hogy ő is meghalt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Rest In Peace Colin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Hivatalos bejelentés vasárnap várható, bár mivel a halálhír cáfolata senkitől sem érkezett, ezért valószínű, hogy életét vesztette McRae. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 csak úgy benéztem ide: http://index.hu/sport/mcrae0915/ és mit látok? Richard Burns, tavaly Michael Park most meg...nem is hiszem el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 RIP. Elhunyt a mester.. :| Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Amig nincs bejelentve hivatalosan,h ő is áldozat addig ne keltsünk pánikot Mcrea rajongok elött! Ezt a rövid cikket olvassátok el,s utána döntsétek el,de 1 biztos: holnap okosabbak leszünk!!! http://index.hu/sport/mcrae0915/#more Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts