**Dui** Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 gumihasznált te kivel vagy mivel mész mert már nem rémlik olyan rég irtunk ide??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Kimi Räikkönen ralizni szeretne Akár egy-két éven belül kiszállhat a Formula–1-ből Räikkönen, aki utána ralis karriert képzel el magának. Egyre több pletyka merül fel Kimi Räikkönennel kapcsolatban, miszerint 2009-ben, de akár már az év végén visszavonulna a Formula–1-es versenyzéstől. Ezt követően pedig a ralit szeretné kipróbálni. ´Nem fogok unatkozni´ – nyilatkozta a Formula–1-es világbajnoki cím védője. – ´Amikor befejezem a Formula–1-es pályafutásomat, továbbra is indulni fogok más versenyeken, csak az élvezet kedvéért. Biztosan ki fogom próbálni a ralit is.´ Annak ellenére, hogy Finnországban szinte mindenki ralizik, Räikkönen még sohasem próbálta ezt a sportágat, és fogalma sincs, hogyan teljesít majd. ´Nehéz megmondani, mert még sosem próbáltam. Aszfalton biztosan jó lennék, de murván nincs tapasztalatom. Ráadásul elég nehéz lesz megszokni, hogy ül mellettem valaki.´ A tapasztalat azonban az, hogy a pályaversenyzők sokkal könnyebben ráéreznek a murvára, amely nem igényel olyan pontos vezetést. A legutóbbi Formula–1-es világbajnok, aki kipróbálta a ralit, Mika Häkkinen volt. A szintén finn pilóta többször is siralmasan teljesített az Artic-ralin. A 28 éves Räikkönen mellett a lengyel sztár és mellesleg rali-rajongó, Robert Kubica is többször kijelentette, hogy szeretné kipróbálni a rali-versenyzést. ITINER.HU Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Fog is sztem Addig go Loeb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 sztem nem nagyon.mostanság eléggé megfizetik,addig amíg jó csapatban van,nem hiszem h rallyban gondolkodna.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumihasznalt Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 (edited) gumihasznált te kivel vagy mivel mész mert már nem rémlik olyan rég irtunk ide??? VFTS. http://petervaril.extra.hu/magna/Szendroeses.mp4 ... a tavalyi és az idei: http://petervaril.extra.hu/magna/Prológ_Gyöngyös.avi PL Módosította Augusztus 5, 2008 Gabi89 Direk helyett máskor code tag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Hát Kubica rajong a rallyért, és mondta, hogy legszivesebben rallyzna. Ment már több wrcvel is. Neki a forma 1 csak mulatság, vagy hobbi. Ő a rallyt szereti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 helyes tudtam én akkor kinek kell szukrolni forma-1-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Rájkönen már tesztelte a Focus WRC-t is multkor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Igen? én még csak arról tudok, hogy Malcom Wilson fölajánlotta ezt a tesztlehetőséget Raikönennek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 elméletileg a hónap végén Ózdon,a prológon lesz egy kifejezetten TURISTA szektorféleség.erről tudtok valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 igazad van csak ajánlotta neki, félre olvastam. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Gigi Galli hatalmasat bukott a Német Rally-n. Navigátora meguszta de ö már nem volt ilyen szerencsés. Combcsont törése lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 most van a német rally?!?!?elvagyok 1 héttel tévedve...azt hittem,csak jövőhéten lesz...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 igen most... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Hali ! Loeb elvitte megint a pálmát a német rallyn , ráadásul Sordo lett a második így teljes a Citroen siker a Deutchland rallyn ! Ami a meglepetés hogy a 3-dik helyet Francois Duval szerezte meg egy Privát Forddal s csak a negyedik lett Hirvonen , igaz ehhez kellett hogy defektet is kapjon az utolsó napon ! A vb pontversenyben is immár Loeb vezet Hirvonen előtt és a Citroen is átvette a gyártók versenyében a vezetést a Fordtól ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Első nap után ifj.Tóth János abszolút 6.dik helyen tanyázik a BARUM Rally-n. A dobogó alig fél percen belül.....semmi se elérhetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 remélem odab@asz egy cseppet az élmenőknek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Megtartotta a helyezést,olyan nevek vannak mögötte mint petak,rossetti,stb.... GRATULA NEKI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Szép volt Janika! Gondolom nem kímélte a kis 207-est! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Korda Racing lecserélte a 99-es fejlesztésű gépét egy harmadik 2003-as Impreza WRC-re,tehát igy már 3 azonos kocsi fog futni az Ózd Rally-n! Herczig,Érdi,Borsi Legnagyobb esélyesnek tartott ROMAN KRESTA bukása! http://www.youtube.com/watch?v=uIabLuCIwiI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Huu szépen összetört a 207-es. Érdi Subaruval megy? Mióta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 miskolc után már azzal ment.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Kresta jó nagyot bukott.Ugye nem lett egyikőjüknek se baja? Ózdra mentek?nekem most ezt sajnos ki kell hagynom,pedig itt vagyok ózdtól 40 km-re....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Semmi bajuk nem lett szerencsére!Ja megyünk holnap támadunk ÓZD!!!!!! :lol: :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 wááááááááááááá gyerekek ez a prológ fuuuuuuuuu kemény volt.....robogót nem nyertem :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Kresta jó nagyot bukott.Ugye nem lett egyikőjüknek se baja? Ózdra mentek?nekem most ezt sajnos ki kell hagynom,pedig itt vagyok ózdtól 40 km-re....... 40 km-re vagy és nem mész el, öreg hiba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 tudom hogy nagy hiba volt,de nem igazán úgy alakultak a dolgok,ahogy jó kellettek volna..... aki csinált képeket az feltolhatná! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 pedig jó verseny volt nagyon!!! nekem vannak képek majd felrakom ha lesz egy kis szabadidőm!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Hali ! Kivárjuk Dui ! Remélem nem kell sokáig toporognunk ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Turi http://kepfeltoltes.hu/080903/S5003537_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Turán http://kepfeltoltes.hu/080903/S5003560_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Spitzmüller http://kepfeltoltes.hu/080903/S5003532_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ASI http://kepfeltoltes.hu/080903/S5003566_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Balogh http://kepfeltoltes.hu/080903/S5003300_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hideg http://kepfeltoltes.hu/080903/S5003370_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts