repasibalint Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 8. gyors után: 1.Spici 41'28"4 2.Benik 41'46"7 ( 18"3) 3.Turi 42'13"2 ( 44"8) Én a 3. gyorson voltam kint Ragályon a visszafordítónál,élvezetes volt ha érdekel titeket,rakhatok fel pár képet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Engem érdekelni! Előre is köszi! Turi a harmadik az öregecske Corollával? széééép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 én is örülök neki! remélem holnap megtudja tartani a helyét.este elkezdem felrakni a képeket,holnara fent van! most vettem észre,hogy a www.rallyinfo.hu-n van olyan alkalmazás,amivel nézheted hol mennek éppen. Tudtatok már erről?csak én észleltem ilyen későn? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 14.-ik gyorson kiesett Benik és Spici,ezért most Turi autózik az 1. helyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 a 15. után: 1. Frici 2. Asi 3. Turi Asi mögött "csak" 3 WRC van! :D így egy N4es Evoval nem rossz Túri mögött 4 mp.el van Vizin Laci bácsi! Sztem megfogja! Sasa mögött 8mp.el Ariel! Remélem megfogja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 már változott: 1.Turán 2.Turi 3.Asi 4.Vizin 3mp-cel van lemaradva Sasát nem fogta meg Ariel,bejött közéjük Hankó.Tőle 1mp-cel van lemaradva(rajtszám szerint vannak most sorban ) Cigányt nem láttam egész nap a listán.Ma nem indult? Ördögh Mixivle is mi van?tegnap olyan hiányérzetem volt,hogy nem láttam elsuhanni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 haza értem éppen egybe a ralirol.hát jó volt de nem az iagzai föleg hogy benik és spici is oda lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Mi történt Benikkel meg Spicivel? Frici vezet a 307-sel! Szupiii! Turi a második! gyönyörűű! Asi meg hozza a kötelező eredményét, több wrc-t megelőz egy n-es kocsival! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Beniknek motorhiba... Spicinek AC hiba.... Érdi tetőőőőőő..... Turi meg dupla defekt miatt esett vissza a második helyre hisz elsö volt... Asi meg hát ö rá nincs szó.................. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Hali ! repasibalint : a beígért képekből lesz még valami ? Remélem Turi Tomi a dobogón végez mert Én neki szurkolok ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 azt mondta murván nem tud labdába rugni az új fejlesztésű hajtások ellen...szóval nem hiszem hogy ott lesz!ö csak a bátorságával tud korigálni..most amit láttam miskolcon amit csinált a corollával hát nem egyszerű fickó...... A verseny végeredménye: 1. Turán/Benics Peugeot 307 WRC WRC 1:25:50,9 2. Turi/Tóth Toyota Corolla WRC WRC + 2:30,5 3. Asi/Pikó Zsuzsa Mitsubishi Lancer Evo IX N4 + 2:45,4 4. Vizin/Zsíros Subaru Impreza WRC WRC + 2:48,1 5. Hideg/Kerék Mitsubishi Lancer Evo VI A8 + 3:53,6 6. Borsi/Baranyai Subaru Impreza WRC WRC + 3:57,9 7. Vas/Csontos Mitsubishi Lancer Evo VI N4 + 4:10,5 8. Matics/Vinoczai Mitsubishi Lancer Evo VI N4 + 4:20,5 9. Pethő/Rubóczky Mitsubishi Lancer Evo VI A8 + 4:26,8 10. Kakuszi/Kakuszi Renault Clio S1600 S1600 + 5:19,4 A kategóriák győztesei: A8 Hideg/Kerék Mitsubishi Lancer Evo VI A7 Janzer/Kerekes Renault Clio R3 A6 Juhász/Juhász Honda Civic VTi A5 Dibusz/Tenke Skoda Felicia S1600 Kakuszi/Kakuszi Renault Clio N4 Asi/Pikó Zsuzsa Mitsubishi Lancer Evo IX N3 Rimár/Kakuk Honda Civic Type-R N2 Bíró/Kovács Suzuki Ignis H10 Keszler/Hágen Audi S2 H9 Német/Szegő Lada 21074 Az abszolút értékelés állása: 1. Turán/Benics Peugeot 307 WRC WRC 42 2. Asi/Pikó Zsuzsa Mitsubishi Lancer Evo IX N4 28 3. Vizin/Zsíros Subaru Impreza WRC WRC 28 4. Benik/Lukács Ford Focus WRC WRC 25 5. Hideg/Kerék Mitsubishi Lancer Evo VI A8 22 6. Spitzmüller/Kazár Mitsubishi Lancer WRC WRC 20 7. Turi/Tóth Toyota Corolla WRC WRC 20 8. Herczig/Csökő Subaru Impreza WRC WRC 15 9. Matics/Vinoczai Mitsubishi Lancer Evo VI N4 15 10. Borsi/Baranyai Subaru Impreza WRC WRC 11 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hali ! Ez az ! Turi Tomi bejött a 2-dik helyre ! Ez az eredmény egy ilyen tinédzser korú autóval ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 lac 69:jönnek hamarosan a képek,csak 500mb-ot nem tdok feltölteni gyorsan,mert picit lassú a netem amint fent lesz szólok!Duenen beküldött képek között is megtalálhattok belőle párat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Herczig Nonóval nem tudjátok, hogy mi történt? Kiesett volna? Fricinek megvan az eslő győzelme a 307-sel! Grat Turinak, megérdemli a gratulációt! Ilyen öregecske autóval ilyen jó eredményt elérni, szép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 http://rapidshare.com/files/112681045/Miskolc_best_of.rar.html Az igért képek,sajnos nem tudtam feltölteni az összeset a netem lassúsága miatt,de a szernitem legjobbak itt vannak.A képeket apám csinálta,én szurkoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Herczignek 3 hengeres lett a motor majd végleg megállt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 (edited) Köszi a képeket repasibalint! Sajnálom Herczigéket! Bálint: jobban is összetömöríthetted volna a képeket, akkor kisebb lenne a mérete a mappának! Módosította Május 5, 2008 Szabó Norbi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Hali ! Köszönet a képekért , most szedem a rar file-t ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 jó képek majd rakok fel kis videot én is.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 (edited) A rallyzone.hu-n van fönt egy Miskolci videó! Mindjárt beteszem a linket. Miskolc Rally videó. Golyó eseménydús videója a pénteki napról. http://rallyzone.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1245&Itemid=27 Módosította Május 6, 2008 Szabó Norbi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Szardínia Rally Végeredmény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 üdv régóta kerestem már ezt a videót! Bathó Zoliék kissé eltévednek a Budapest Rally prológján '97ben! http://video.racing.hu/premier_video_studio_-_batho_zoltan_-_kosztolanyi_tamas2 érdemes meglesni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Hali ! Igen ez nekem dvd-n van meg ! Tényleg óriási amikor a végén mondja a Bathó : Hát ezt a gumizást geci ! Meg közbe is : Merre bammeg ? Mire a válasz , : Menj a Szelecky után !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 de a végén a Kosztolány: "ne legyél ideges, (-és már terel-) a hajtás jól van??" erre Bathó kissé kiakadt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Jön az új Impreza! - Görögországban szinrelép Szardínián már pletykáltak a madárkák, de csak most erősítette meg a Subaru is a hírt, igen, Görögországban már rajthoz áll az új Impreza. Vajon véget ér Petter Solberg szenvedése? A norvég már hetek óta követeli az új Impreza WRC2008 bevetését, és most végre meg is kapja. A görögországi Akropolis rally először láthatja mindenki verseny közben a kocsit. "Ahogy az utcai verzió egy új korszak kezdetét jelentette a Subarunak, úgy reméljük a WRC2008 egy új idő kezdetét jelenti majd a Subaru WRT-ének. Meg vagyok róla győződve, hogy az új kocsi versenyképes lesz Görögországban" - hangsúlyozta David Richards csapatfőnök az esemény fontosságát. Eredetileg a Subaru csak akkor akarta versenybe küldeni az Impreza WRC2008-at, ha a kocsi teszteredményei kétséget kizáróan azt mutatják, hogy rögtön lépést tudna tartani az élmezőnnyel. De az idei szezon nem túl fényes eredményeinek köszönhetően a kék több kockázatot vállalnak, és hamarabb bevetik az új autót, mint tervezték. "Úgy gondoljuk, hogy az autó görögországi debütálásával a szezon második felében már sikeresek tudunk lenni, és Petter vagy Chris akár versenyt is tudnak nyerni" - hangzott a bizakodás a prezentáció során. ui.: Nem tud vki olyan oldalt ahonnan az ORB futamokról lehetne nagy felbontású (minimum 1280x960) képeket szerezni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Ebben a köntösben már jól néz ki az Impreza! Én már vártam, hogy bevessék, úgy volt, hogy hamarabb vetik be! Subaru tesztpilótája, aki úgy ismeri már ezt az Imprezát mint a tenyerét, nem más mint az Észt Marko Martin! Úgy látszik, hogy mostmár mer rally autóba űlni a tragikus balesete után. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Hali ! Szerintem is így már nekem is tetszik ez a gép ! Thx a képeket Peti ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 nekem olyannyira nagyon nem tetszik,jobban bejön a mostani forma,de ugye ez azért csak többet tud,és egyébként is izlés kérdése.ha megdobnának vele,azért nem utasítanám vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 formailag nekem sem jön be annyira, nekem egy Subaru legyen lépcsőshátú! Arra kíváncsi leszek h ez marad e a végleges dizájn, vagy ezen is alkalmazzák majd a megszokott WRC festét? ha már a forma ilyen akkor nekem így jobban tetszene, de hát a japánok tudják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts