enisz Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 A psd-t meg mondjuk msn-en? xD elvileg felvettelek msnen elvileg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 xXJoCXx, kosz en 12 evet tanultam kis korom ota ezt nyomtak volt ram el lam mi lett de most mar inkabb a kreativita`som kie`lem egy 3d modelezesben es eleg jol megy ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 11, 2008 Author Share Posted Február 11, 2008 zatyi grat nagyonb jók, az olaj képek tetszenek a legjobban. Alvi a róka kawaii lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 köszi fiuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Jók a képek nagyon ha én így tudnák rajzolni ... Főleg a tiéd jó Danszter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 tudNÉK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 zatyi grat nagyonb jók, az olaj képek tetszenek a legjobban. Alvi a róka kawaii lett Mi az hogy kawaii? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 16, 2008 Author Share Posted Február 16, 2008 (edited) hát jó, de csak hogy hiteles legyen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kava%C3%AD Módosította Június 13, 2008 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Üdv! Zatyi, Flegeton, nagyon szépek a munkáitok, gratulálok! De a többieké is ,,kawaii" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 na jó, én is belinkelek egy kézzel rajzot ő zorg, az egyszemű izé. a tehetségem kb eddig tart rajzolás terén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 enisz, te leszel a példaképem xD majd valszeg délután én is összedobok valamit xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 hát jó, de csak hogy hiteles legyen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavaí Már értem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 elég vegyes itt a felhozatal mindenki előtt le a kalappal, aki alkot!!! ez itt egy nem kézi, és nem is befejezett alkotásom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 doroti, nekem nagyon tetszik komolyan sok munkát láttam már de ilyet még nem, minden esetre grat hozza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 nagyon köszönöm a dícséreted, látva a munkáid, ez már döfi a részemről kösziköszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.bali Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 nagyon szép és ötletes. grat hozzá, van tehetséged Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 és photoshoppom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 na igen...most én nyíregyházára adtam be a jelentkezésemet a fősuli képi ábrázolás szakára...ha most én photoshoppal csinálok ilyesmi dolgokat mint doroti is azt elfogadják? meg már fél évente lecsücsülök 1 kedves ismerősöm protréját rajzolgatni most így állok vele: van 1 rossz fényképezőgépem és nincs a3mas scannerem ezért kicsit torz,ratyi lett a kép minősége. és még van 1 másik rajzocska amit 1 ismerősöm kért star wars asztali szerepjátékhoz: Ez már scanneres..ez meg butított a tónusokon ....elegem van már a hp-s cuccokból -.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 hmm...csináld meg inkább kézzel az olyan típusú rajzokat, mint amit fentebb látsz tőlem. én csak lustaságból nem csináltam meg tollal de ha komoly a szándékod, inkább nézz utána a felvételi követelményeknek, mert persze fűszerezheted a portfóliódat számítógépes grafikákkal, de képi ábrázolás szakon szerintem a fő követelmény az, hogy tudj kézzel rajzolni. a photoshop és barátai azért olyan közkedveltek, mert kipótolják a tudásod hiányosságait. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 na igen ebben igazad van ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 ímhol a felvételi követelmények: - Akt környezettel - tanulmányrajz: féléves méretű, fekete-fehér tónusos rajz, szabadon választott technikával. Elérhető pontszám: 120. - Kreatív tervezési feladatok síkon és térben. Elérhető pontszám: 50. - Otthoni munkák prezentációja: mappa, portfólió bemutatása. Elérhető pontszám: 30. Szükséges eszközök: félíves rajztábla, félíves rajzlapok, ceruza, rajzszén és/vagy kréta, rajzszögek, a tervezési feladathoz: vízfesték, tempera, színespapír, ragasztó, olló Egyébként szia, JoC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 hehe zsui ^^ szia!voltam már amúgy ezzel a névvel is itt csak annak bann lett a vége off vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts