toma9999 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 hehe ez komoly..XD én minden nap látom őket sajnos azóta nem alszok nyugodtan..XD am sztem nem gilettepenge kellene, hanem korongfűrész..XD az bizotsabb, ha már annyira az öngyilkossg az életcélotok, sztem nem így kellene próbálkozni..XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 ez tök jó, és igaz is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Ingyen pengét kéne osztani minden benzikúton és traffikban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Emo emberek, szóljon nektek ez a vers, de csak, mert úgy imádlak titeket. De szar neked, van világfájdalmad, mert 10 évesen az eredet felvágtad. Srác-sráccal kavar, mert nem számít a neme? Ugyanolyan ember mintha csaj lenne? Inkább a kajádba kéne egy penge, minthogy az eredet vagdosd vele. Tetszik a félre fésült fekete séró, lassan olyan ez, mint az a No thanx-es csávó. Én nem vágom a nevét, de ő az isten, egy példakép, Átrendezném az arcát, tudod, csak úgy példa-képp! Azért van hasznotok is: Gilette gyárat gazdaggá teszitek, Még a vérbank is jól járna veletek. Na ez nem oltás volt, mielőtt azt hinniték, De tudod mit? Leszarom, higyjétek!!! Sry, van benne 1-2 csúnya szav, de most ez jött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOBI90 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 (edited) itt egy emo ének http://www.youtube.com/watch?v=uyrnq2hSU8c Módosította Július 21, 2008 spdeluxe Használd a code tag-et,direkt link kihelyezése TILOS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma9999 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Fűszerezzük egy kis József Attilával..XD Születésnapomra Tizenkét éves lettem én, s kezembe pengét vettem én csecse becse: Ajándék, mellyel meglepem A jobb és a bal kezem magam magam. Tiizenkét évem sírva telt, Csak a sötét sarok érdekelt. Az ám, Hazám! Lehettem volna oktató, Nem ily ferdehajlamú EMO szegény legény. De nem lettem, mert az eremet, Évek óta felnyesem fura mura. A mentőt gyorsan hívtam én mert komolyan nem vettem még a hont kivont Gilettel óvta ellenem. Hogy végre el is vérezzek úgysem fogok Mert amíg szóból értek én, Csak fiúval smárolnék buzi vagyok Ha örül a köcsög tokio, Hogy a legújabb lemezét hallgatom, sekély e kéj -- Én mind a két kezem fogom, Nem középiskolás fokon szabni- vágni! Bocsi csak ennyi fért bele..XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Öööö.... Fogd be a szád a k**va tatádXD South Park Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bettike24 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 kurva jo versike xd nagyon odavág Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacko6 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Qurv@jó! Dögöljön az EMO!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 itt egy emo ének http://www.youtube.com/watch?v=uyrnq2hSU8c ez vááá nagyon ott van!!! XDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Re5pect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
95zsolti Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Ez csodálatos volt brávó el is küldöm ezt a b*zi Emosoknak Király vagy!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma9999 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 mi lett vna ha József Attila EMO?.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TJ STRICI Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Akk a suliban emo verseket tanulunk tőleXDDe ne térjünk el a témátol.Saját találmányom(elég k*ki ) Az emosok balf**ok az emosok emlősök az emosok b**ik az emosok kis H*LYE K*VÁK!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma9999 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 ez még témában volt mert nélküle nem tudtam vna megalkotni e verset.XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levosz09 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Megtaláltam életem legkedvesebb versét!!!!!! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
prototype Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Igazán áttérhetnének a nyakvagdosásra Pusztulj EMO ... Pusztulj EMO ... Pusztulj EMO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Ez nagyon jóóóóóó! Elküldtem minden ismimnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts