bagi Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Tudom, hogy nem lehetne, de nem csillagozom ki, mert igy az igazi! IWIW-ről származik, remélem lesz akinek uj! Jaj de szép vagy abban A Hello Kittys szarban Mily szép a félrenyírt hajad Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad A világfájdalmat jelzi a kinézeted? Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet Hisz szüleid mindent megadnak neked Küzdened még soha semmiért nem kellett De nem baj, bújj csak a sarokba sírni Hisz számotokra úgyis ez a trendi Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot Úgyis erre élveznek el az EMO lányok Egy dolog van, amiben egyetértek veled Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered Legalább egy patkánnyal kevesebb A Föld máris sokkal jobb hely lett Nem tudom, mi a franc van veled Miért nem tudod élvezni az életet? Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak, Hogyha ránézek máris sugárba hányjak Érzelmes vagy, ezt mondod magadról De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról Számodra csak a bú, a bánat marad Tudod mit bakker, inkább öld meg magad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Bazd ez kurvajó! És real !!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWest Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ez nagyon király!!! Hulljanak a férgek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Ez annyira igaz. Ez nem szorul magyarázatra. Majd megmutatom a húgomnak, aki mindenáron azt akarja bebizonyítani, hogy egyáltalán nem ilyen az emo. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Ez teljesen igaz! Még nem láttam egyet sem élőben, de halottam róluk, meg láttam tévében, meg elég sokan mondják, hogy ez milyen hülyeség. Nem tom, miért akar valaki ilyen sz*rrakás lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 A szívemböl szólt ez a vers... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Grat.!tényleg nagyon jó lett. nagyon tetszik... már csak megkell zenésíteni és kész az EMO-ELLENES himnusz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristof00 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 nem is rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 NEM NEM NEM,félreérthettétek én csak azt mondtam hogy ugyan ez a véleményem az EMO-rol, mint aki irta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlie.201 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Hmmm...én költő vagyok. Szóval egy kicsit elemezzük ezt a verset, úgyis sok szabadidőm van.... Na mármost, ezt nem egy EMO írta. Nem azért írta az, aki írta, hogy szidja ezeket a "fajzatokat"...sokan félreértik, nem gondolják végig. Lássuk csak... Jaj de szép vagy abban A Hello Kittys szarban Mily szép a félrenyírt hajad Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad A világfájdalmat jelzi a kinézeted? Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet Hisz szüleid mindent megadnak neked Küzdened még soha semmiért nem kellett De nem baj, bújj csak a sarokba sírni Hisz számotokra úgyis ez a trendi Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot Úgyis erre élveznek el az EMO lányok Egy dolog van, amiben egyetértek veled Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered Legalább egy patkánnyal kevesebb A Föld máris sokkal jobb hely lett Nem tudom, mi a franc van veled Miért nem tudod élvezni az életet? Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak, Hogyha ránézek máris sugárba hányjak Érzelmes vagy, ezt mondod magadról De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról Számodra csak a bú, a bánat marad Tudod mit bakker, inkább öld meg magad! ezt elemezzük: -JAJ de szép.. | Kihangsúlyozott gúny... -Félrenyírt hajad.. | Emo jellemző... -Világfájdalom/ 14 évesen.. | Drasztikus összehasonlítás.. -Sarokba sírni/ srác srácot csókolni..| Gyengédség és ferdehajlam jele.. -Egyetértek/ felvágod az ered | Gúnyos eggyetértés.. -"Kinéznie minden 2. lánynak".. | Sablonitás... -Érzelmesnek mondod magad.. | kihangsúlyozott gúny.. Na??????? Mindjárt máshogy fest az egész, az egésznek nem drasztikus ellenzése van, hanem rejtett szándéka arra, hoyg meglehessen különböztetni a rajongást és az egyedi stílust... Remélem mostmár mindenki megérti ezt a verset, én így gondolom... Vagyis elemzem.... :D (NEM VAGYOK EMO! csak ha valaki esetleg ezt tételezné Rólam...) Bye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 llllllllllllllllooooooooooooooollllllllllll Jó kis versike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamás13 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 HmMmmm. Csodálatos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 good Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 stenlie.201 ezt egy kedves dorozsmai punk ismerősöm írta még pár hónappal ezelőtt, és feltette egy th unfan topikba a neten. azóta eléggé elterjedt (mondtam hogy védesse le ) lényeg: mélyen lenézi az emo-kat, hiába elemzed, a lényeg ugyanaz szánalom. ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Ez nagyon király!!! Hulljanak a férgek!!! nem akkarom itt védeni az emokat itt de azért az túlzás meg a hasonló beszólások pl.:egyik ismerősöm (skinhead gyerek) nagy büszén mesélte hogy megvertek egy emo-s csajt kurva nagy dicsőség lehettet. ennyit az emberről, annyi kultura nincs a legtöbbe hogy elfogadják őket. U.I:ennyi erővel a mindennap gép előt ülő kocka faszfejeket is lehetne verni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wedzs Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 hát ez odabasz honann jött az ihlet? kisdarab beteg rímek ilyet még feltehetsz... vagy adj ki egy kötötetet! :D:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
junkers93 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Ez jó! :) :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 ez nagyon nagy:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hovan Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 nekemis nagyon bejött a vers :DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa1 Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Bazz, unokatesómnál megláttam ezt a honlapot, és röhögtem egy jót rajta! XD http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=17083616 Ez a "Válaszuk" erre a versre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Jó ksi versike bár nekem az EMOsok EGYRÉSZÉVEL semmi bajom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Yeah, ez szép vers Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Ez szép vers volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Ez mind szép és jó, de a rímek iszonyat gagyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 ez yo... szivemből szólt aki ezt írta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 hát ez tényleg nagyon jó... nagy grat. annak aki írta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Bazz, unokatesómnál megláttam ezt a honlapot, és röhögtem egy jót rajta! XD http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=17083616 Ez a "Válaszuk" erre a versre! Mi legalább nem Nem isszuk félholtra magunk, Inkább feldolgozzuk a bánatunk, És igen! Néha sírunk! sírjatok vazzeg, és igyatok tejet meg vizet... biztos büszkék rá, h mekkora visszaoltás az ő versük xD hát ez szánalom... nem csak a vers, az egész oldal... nem is pazarlok több szót rá amugy ezt a verset én ezen az oldalon láttam http://emoworld.try.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ati1993 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 kemény ugyse csipem az emo hülyeséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsannika Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Dorozsmai írta??? jeeeh mostmár mégjobban szeretek ittlakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 (olvasni második verszaktól lányos-fiús emós hanglejtéssel kell (sírásra áll a szájjal)) -gondoltam ezt az olvasási instrukciót leírom Akaratgyenge félszeg mámor - Ez tanúskodik az EMO pillantásról! Trendi-mendy világ jajj-jajj, Szemedbe nyírt transzex hajjal. Sírjunk együtt: Öhöm-möhöm! Szar a világ, Nő a körmöm. Világot láttam 10 évesen karomat szabtam me' kell nekem. Értek én má' Mindent így jó Erről szólott Az emó séró testem-lelkem 10 évesen világsztár lett Még pihésen. Sikoltozok, mee' ez mé' jó Hagyjatok békén köcsögölő megalk'uvók Dühös vagyok, de már nem tom' miér' bühüm-bühüm, szar az egész! Saját 3 perces rögtönzés (félreértések elkerülése végett, nem akartam ezzel senkit bántani, nem szól senkinek konkrétan, csak egy szélsőséges véglet karikatúrája... ! Ne vegye magára senki ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts