Szipi Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 A Duna természetes élővilága iránt érdeklődőket ismét várta az az óriási virtuális akvárium, melynek belsejében a látogatók testközelből, életnagyságban ismerhették meg a folyó őshonos halait. margitszigeten rendezték a nagyréten, ott volt egy nagy sátor. én elmentem erre a kiállításra, és személyesen készítettem képeket, és hoztam ide el nektek hamár nem tudtatok eljutni erre a rendezvényre. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Ezek nagyon szép képek Szipi!Én tavaly márciusban voltam ezen a rendezvényen,akkor a Kossuth Lajos Téren a Parlament parkoloja mellett volt a rendezvény.Szerintem ez 1 nagyon jó kezdeményezés,h megint okosabbak legyünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 12, 2007 Author Share Posted Július 12, 2007 igen, igen. a neten is utánanéztem ennek, és a legnagyobb megdöbbenésemre a mostani fel sem volt tüntetve amúgy miután megnézte az ember a kiállítást, utána kapott egy kérdőívet, amit ha kitöltöttem volna, nyerhettem volna ajándékot, azt hiszem viziutat stb..... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 És miért nem töltötted ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 13, 2007 Author Share Posted Július 13, 2007 mert még más helyre is el kellett mennem és ez a teszt iszonyatosan hosszú volt, nem vol rá időm amúgy ebben a sátorban nemcsak a forgalom volt nagy hanem a meleg is. a kirakott halak háta mögött pedig kivetítő volt ami megjelenítette a vizivilágot. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Akkor biztos csodás volt, csak gondolom ne lett volna oly meleg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Szipi! Tart még ez a rendezvény? Mert vasárnap kimennék rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Biztos ténylg szép lehetett. Én imádom a halakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 16, 2007 Author Share Posted Július 16, 2007 Szipi! Tart még ez a rendezvény? sajna nem, azt hiszem csak azon a napon vagy hétvégén volt látható. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts