Morco Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Egy rippelt DVD - t kellene átpakkolnom AVI - ba. Sajnos rippeléskor csak a DTS hangot hagyták meg Már egy egész bográcsnyi progival próbálkoztam, de mindnek beletörött a bicskája... az én agyam meg ledobta az ékszíjat... és megállt... Tapasztalataitok szerint ezt melyik progival lehetne megoldani? (a Nero - nak van ilyen plug-in - ja, de csak fizetős hozzáféréseket találtam...) Addig is, kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 a winamphoz kerítesz dts plugint, aztán a diskwriter kimeneti segítségével csinálsz a kimuxolt dtsből egy 5.1es wavot, ezt pedig tudod mondjuk ac3ba kódolni pölö besweettel kimuxolod a hangot akár dvddecrypterrel, majd a fenti módon ac3at csinálsz belőle és ahhoz méred be a videót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cene Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Sziasztok! Az Apocalypto című filmmel van gondom...csak DTS hang van rajta..és a zasztali Sony DVD lejátszóm nem játsza rajta a hangot...pedig elvileg támogatja DTS hangot..mégsem játsza:S PowerDVD simán viszi gépen..de az asztali nem:S Valamit lehet ezzel kezdeni? köszi cene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karesz100 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 (edited) Üdv! A sima asztali lejátszók nem alkalmasak a Dts hang lejátszására( szeritem) csak az erősítős kivitel (5.1 pro logic) nálam így van , bár ráírták a lejátszóra,hogy dts de a tv hangszórói erre alkalmatlanok. egy kis érdekesség a Dts hangról ha érdekel: http://www.dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=41 Módosította Január 5, 2008 Silverr Tilos a direkt link,code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cene Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 (edited) Nekem epdig van külön erősítő is hozzá....mégsem működik a hang:S Vki help! Módosította Január 5, 2008 Silverr Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts