fizzzy Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Az normális ha kilazulnak a klikkek? Mert nekem a bal ki van de ezzel semmi bajom nincs, viszont ma vettem észre h a jobb klikknek vmi baja van, a baj az h egy kicsit ráteszem az ujjam és pattanik egyet, és ha vhowa kattintok vele akk ilyen dupla kattintás lesz, elég idegesítő! Ez típushiba? Ha az és még van garancia akkor kicserélhetik vagy vmi? pls help! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Nekem nem olyan van, de szerintem vidd vissza a boltba ahol vetted. Vagy meg tudják javítani, vagy ha semmit sem tudnak vele kezdeni, akkor kicserélik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizzzy Posted Július 10, 2007 Author Share Posted Július 10, 2007 edigital.hu -ról rendeltem, és a közelben nincs edigital bolt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 ez semmiképp nem jó, nekem MX500 és MX510-esem van (hasonló, tudtommal csak a burkolata más) egyik 3 a másik 1,5 éves és nincs ilyen bajuk, tehát szerintem is vidd vissza, vagy szedd szét és egy picit pucold ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts