eset Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Sziasztok! A segítségeteket kérem! Hogy lehet beállítani az XP-úgy,hogy csak egy bizonyos betű lenyomásakor kapcsoljon ki és be!!A kisgyerek állandóan kikapcsolja a gépet,és nagy problémám ez! Valahol lehet állítani,de nem tudom,hogy hol! Segítsetek légyszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 . A billentyűzettel történő navigációval kapcsolatos legfrissebb információk a beépített súgóban találhatók, emellett a Microsoft kisegítő lehetőségeket bemutató webhelyén további tudnivalók olvashatók a a Windows operációs rendszerben és más Microsoft termékekben használható billentyűparancsokkal és a billentyűzettel történő navigációval kapcsolatban: http://www.microsoft.com/enable egyes klavik programozhatóan ugyan csak képesek általad válassztott kombinációra automatizálni de ! mégis meg kéne nevelni ezt a gyereket inkább (késöbb majd tüzet gyujt a lakásban ? ) megoldhatod h kikapcsoljon billenytüzetre de azt nem tudom hogy oldod meg hogy ha ö meggyomja a kikapcs gombot akkor ne tegye .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 hm... falazd be a power gombot, és használd a billentyűzed power gombját .. de szerintem erre nincs megoldás ... max tedd olyan helyre a gépet, amit nem ér el, jobbat sajna nem tudok javasolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 jobb gomb -> tulajdonságok ->képernyőkímélő -> energiaellátás -> speciális ->Amikor megnyomom a számítógép be/kikapcsológomját -> Módosítod: Nincs műveletre, és eztán nyomogathatja a kissrác, nem fog kikapcsolna, csak a startmenüből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eset Posted Július 9, 2007 Author Share Posted Július 9, 2007 . A billentyűzettel történő navigációval kapcsolatos legfrissebb információk a beépített súgóban találhatók, emellett a Microsoft kisegítő lehetőségeket bemutató webhelyén további tudnivalók olvashatók a a Windows operációs rendszerben és más Microsoft termékekben használható billentyűparancsokkal és a billentyűzettel történő navigációval kapcsolatban: http://www.microsoft.com/enable egyes klavik programozhatóan ugyan csak képesek általad válassztott kombinációra automatizálni de ! mégis meg kéne nevelni ezt a gyereket inkább (késöbb majd tüzet gyujt a lakásban ? ) megoldhatod h kikapcsoljon billenytüzetre de azt nem tudom hogy oldod meg hogy ha ö meggyomja a kikapcs gombot akkor ne tegye .... Kösz a tanácsot,de Magyar nyelv az erősségem! A gyerekek pedig igen kicsik,és azért nevelgetjük őket,de az egyik 3 éves,a másik másfél éves,és inkább vele van a gond! jobb gomb -> tulajdonságok ->képernyőkímélő -> energiaellátás -> speciális ->Amikor megnyomom a számítógép be/kikapcsológomját -> Módosítod: Nincs műveletre, és eztán nyomogathatja a kissrác, nem fog kikapcsolna, csak a startmenüből! Köszönöm a tanácsod! Ez így jó lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Ezzel csak arra kell vigyázni, hogy a kisgyerek nehogy 5 másodpercnél tovább tartsa nyomva a power-gombot, mert akkor az oprendszertől függetlenül úgy is kikapcsol. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 Nekem akkor nem kapcsol ki ha kinyomom hogy ne csináljon semmit. Én is a sleep gombbal kapcsolom ki a gépet. Már ha kikapcsolom és nem hibernálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 5 mp után a tápnak kutya kötelessége kikapcsolni a gépet, ha nem szeretnénk, hogy leégjen (mámint a power gomb nyomása alatt)... más: hátul a tápon úgy is van egy power gomb, ami kétállású és azonnali..., reménykedj, hogy a kölkök nem találják meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogácsa 182 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 a reset gomb bekötését pedig le kell húzni az alaplapról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 A régebbi Abit NF7-S deszkámon olyan lehetőség is volt BIOS-ban,hogy be lehetett neki állítani mindenféle Hot-key kombókat,amivel elindult a verda.Vagy egy adott szöveg beírására is elindult,azt is használtam párszor,de amire emléxem az a Ctrl-F5 volt legtovább,tehát azt lenyomtam,és má be is röffent a gép.És ezek azért,mert nem volt kedvem lehajolni a Power - gombig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts