KENKILL Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Én egyszer túrórudi, mák, lecsó és kakaó keverékét szedtem ki a billentyűzetből. Persze aztán nem tudtam rendesen megcsinálni, szal dühömben szétb@sztam a pi*ba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTAHunyadi Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 hogyne töbször is tegnap pl a hot dogomból folyt rá a csöp kecsöp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 egyszer ezért zavartak ki számtech. óráról anno Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Islander Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 uhhh most megráztam kicsit és elég sok cucc jött ki belőle pedig nem szoktam itt enni legutoljára csokit kapott nyáron szépen megolvadt rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 haverom egyszer málaszörppel leöntötte a billenytűz és teljesen elromlott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
softair28 Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 az enyémet ha szétszednénk akkor igen furcsa ragadós dolgokat találnánk benne!! mármint ételmaradványokra gondolok!! de a múlt héten volt nálunk a haverom és szétszedtem a telóját abból is bele esett a csavar a billentyü gombok közé!! van még benne szép dohánydarabkák is!! a haveré abba külömbözik hogyha valami játékba meghal akkor elkezdi püfölni a billentyüt utánna vissza kell rakni a gombjait!! azóta vannak a gombjai felcserélve!! :) :) :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 nekem egyszer egy szelet pizza esett rá...mondanom sem, hogy a kechuppal megöntözött oldala:S kb fél órán keresztül vakartam le róla a dzsuvát, hogy ne ragadjak hozzá, aztán nem figyeltem és sikeresen beleborítottam egy fél üveg kólát a takarítás hevében... ezek után kicsit furcsán viselkedett, mert lenyomtam az betűt és erre a jegyzettömbe megjelent a fél abc.... aztán mikor kiszáradt, megint jó lett:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowfan Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Nekem hetente lehet belőle kirázni 2 kiló morzsát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szanoczkijanos Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Nekem a tesóm öntötte le ilyen bolerós gecc el a billt. pont eperessel ami a legjobban ragad:D Nos azóta azon a billen nem lehet játszanei mert az összes játék jobbra húzott Aztán ez el lett téve. Majd később elővettem és jól szétrugdostam. De mondok egy msáik példát is. Pl.: a Fábro Showder-ba káposztareszelőnek volt használva:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Na itt egy újabb érdekes dolog. Újratelepítettük a gépet és új billentyűt is vettünk. Miután feltelepítettük kiírta a következőt: a Windows nem detektál billentyűzetet. Folytatáshoz nyomjon F2-t. Alkalomadtán majd felteszem a képernyőképet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TextElek Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 nekem rendszeresen tele van chipssel de edig nem lett semi gond http://Tilos.a.hackthat.relámozása.net//ddos/934 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Hát mondjuk eccer ment rá 1 feles, de csak ragatt tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsiri Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Azt hiszem egyszer leöntöttem vagy többször nem emlékszem pontosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts