b4m Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Max 24 óra... basszus örülök ha aludhatok Tegnap egész nap ma pedig délután 1 ig aludtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Gimiben mikor voltak a szerenádok, akkor egész héten Pécsen voltam (bejáró vagyok) és mindig máshol aludtam, vagy voltam éppen ébren. Szerdán reggel 6-kor keltem, csütörtök éjjel a szerenád után mentünk bulizni. Végig fentvoltam, aztán reggel suli volt, utána megint szerenád és éjjel végig fent akartam lenni, hogy ébren maradjak 72 órát, de végül nem jött össze. Mindenki becsicskult és akkor már egyedül nem sikerült fennmaradni. Mivel a többiek hazamentek, én Pécsen mászkáltam éjjel, még éjjelente elég hideg volt és egy idő után a nem megfelelő öltözközéknek köszönhetően annyira fáztam, hogy telefonálgatni kezdtem, kinél alhatnék. Egyik haverom felvette és mondta hogy mehetek hozzá. Még akkor sem akartam aludni, úgyhogy leültem nála egy fotelba és egy a falon lógó érmét bámultam, amin csillogot az utcai lámpa fénye. Ez olyan hajnal 3-kor volt, tehát kb 45 órán keresztül voltam ébren. Kicsit olyan érzés volt már így is, mintha ittam volna, az érzékeim tompultak. Haverom kérdezte, hogy akarok-e aludni, de mondtam hogy kösz nem. Reggel szól, hogy kellene iskolába menni. Kérdeztem mi történt. Azt mondta, hogy miután megkérdezett, azután kb 2 perccel felkeltem és lefeküdtem aludni. Én erre nem emlékszem, ennek fényében nem tudom elképzelni, hogy valaki 150 órát legyen ébren. Persze ez is gyakorlás kérdése, de amennyire én tudom, alváshiányban előbb lehet meghalni, mint éhen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Egyik haveromnál voltam és elbeszélgettük az időt:P jó is volt az az idő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 30 óra kb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 kb 40 óra vagy több Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 30 óra de elég is volt... Nemszabad sokat fentlenni... nem vagányság az hanem káros. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 30óra volt a legtöbb, hát elég K.O. volt. Mikor lehunytam a szemem már aludtam, farmerben és ingben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Hát 40 óra alatt lehetett az én rekordom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Egy kis buliidőszak során kb. 30 órát nem aludtam ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 96 óra. Azaz 4 nap. Mindig volt jobb elfoglaltságom az alvásnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 hát nem tudom, asszem kábé 30 óra volt, de 27 minimum, ez komoly. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 40 óra körül...ez a munkámmal is jár szóval elég gyakran Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Hát 1-2 óra híján 2 teljes nap ... 24 órás foci volt a suliban ... másnap meg buli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunyi_85 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 olyan 40-45 óra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 nekem 39 óra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 62 óra, utána meg egy teljes nap alvás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Hát én nemtudom ahogy így végig olvastam a topicot volt egy két kétséges hozzászólás (hatnap LOOOOOOOOOOL).Az eddigi nemalvási időm az olyan 28 óra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Az én rekordom olyan 24 óra körül lehetett, az is csak egyszer életemben. Iszonyat nehezen bírom a nem/kevés alvást. A 150 óra meg LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdave Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 72 óra azaz 3 nap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkVegetto Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Nekem 29 óra a rekordom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 XD Én már 10 óra után is kómás vagyok XD Azért az elég hihetetlen hogy valaki 150 órát ne aludjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Szerintem simán elképzelhető. Nekem volt, hogy 4 napig nem aludtam. LAN-Party volt meg stb. De az ötödik napot végig aludtam Azt mondják olyan voltam, mint egy zombi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 nekem eddig 56 óra,de ott már kezdtem halucinálni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Nekem két nap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Asszem olyan 50 körül lehetett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 20 óra körül asszem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
berserk87 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Nekem 70+még pár óra. Vizsgaidőszakban történt. Én mindig utolsó nap szoktam tanulni a vizsgákra és általában elég is az egy nap rá. Csak ekkor elnéztem és másik tanárnál vettem fel a vizsgámat, de szerencsére hétfőn kiderült és így nem szerdán, hanem kedden kellett vizsgáznom és mellette még volt hétfőn is egy vizsgám ami miatt előtte se aludtam. Kedden úgy éresztem magam a vizsga előtt, mintha részeg lennék még hányingerem is volt. Végül egész jól sikerült mindkét vizsga a hétfői 5-ös a keddi 4-es lett. Meg volt egy másik nagy nemalvási esetem ez még talán durvább volt, bár csak kb. 50 órát nem aludtam. Ez nyáriszünetben történt pár évvel ezelőtt amikor egy konzervgyárban dolgoztam, 12 órás munkaidőben. Annyira fárasztó volt a munka hogy alváson kívűl semmire se volt időm, ezért elhatároztam egy 12 órás munkanap után, hogy nem alszom délután, hogy legyen időm filmeket nézni és éjszaka elmentem ledolgoztam még 12 órát a konzervgyárban. Ez után 18 órát aludtam egyhuzamban, ez az alvási rekordom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
berserk87 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Pár barátom lanpartyzott és ők kb. 4-5 napig nem aludtak leszámítva pár percet. Mesélték, hogy teljesen vérben volt már a végére a szemük. Ami pedig érdekes, hogy azt mondták, hogy úgy tudtak fent maradni, hogy aki álmos volt annak hátulról megszorították a mellkasát addig amig elájult és utánna pár perccel később felébresztették, aki ezután már egyáltalán nem volt álmos és úgy érezte, hogy kialudta magát. Ezt ők olvasták valahol és egyáltalán nem szoktak hazudni szóval én elhittem nekik. Gondolom, hogy ez azért biztosan káros lehet szóval ne nagyon próbáljátok ki, csak gondoltam leírom érdekességként. Nekem elég hihetetlennek tűnt, amikor mondták, de nagyon hihetően mondták el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 nyáron egy kurvanagy bulin.. 30+ óra. aztán hazaértem barátnőmhöz aki beszélt hozzám én meg elaludtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 21-22 óra lehetett... Szilveszter... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts