csuma Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Nekem 50 óra. Iskolai táborokba az volt a szokásom,hogy mindíg megdöntöttem az előző évi nemalvási rekordomat. Mindíg felváltva voltak fenn velem, mert ha nem tudtam valakivel beszélni akkor a vége felé már állva is elaludtam. Sok köszönet ETOOO-nak a legújabb rekordért. Egyébként aszondják, h 65 óra környékén már haluzol. Eccer tuti kipróbálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Körülbelül 20óra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 34 óra, és bírtam volna még nem szándékos kísérlet volt, így jött össze cak már nem tudtam mit csinálni és elaludtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Nekem ha jól emlékszem 30-35 volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Július 6, 2007 Author Share Posted Július 6, 2007 Egyébként hajnal 5-6 körül a legnehezeb fennmaradni. Mert akkor már mindenki alszik. De estére már mit sem érzeka fáraddtságból. Hallottam a sok ivás (nem alkohol) segít fennmaradni. Nektek mijen "segédeszköz" volt hatásos? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 lol még kicsik vagytok. 110 óra rára szavaztam mert lusta voltam kiszámolni mennyi a 3 és fél nap fősulin vizsgaidöszakban este piálás 3 ig aztán 6 ig tanulás reggel 8 kor viszga utánna meg minek aludjak ha egyszer süt a nap egymás után 3 vizsganap a fél nap meg ugy volt hogy leszoktam az aélvásról. De sokmmindent elfelejtettem akkor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Július 6, 2007 Author Share Posted Július 6, 2007 hát az úgy 100 kötül van. És nem haluztál? vagy már amúgyis be voltál szívva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 3 nap. én akkor már úgy voltam vele a végén hogy aludtam legbelül de a reflexek még működtek. próbáljatok meg úgy játszani. nagyon állat XDD a tested alszik de a reflexekkel még gyűröd meg beszélgetsz de az agyad már fel sem fogja mi van. mint a távkapcsban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 nekem max 24, de akkor már kóma vagyok...olyankor már nem érdekel semmi csak az alvás:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 ojan 20 óra körül azis csak azé me haverommal versenyeztünk...ugy 2 éve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Kb 144 óra a rekordom,ami 6 nap akkárhogy számolom Utána 2 napon át csak aludtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 20 óra :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Nekem 68,de a 60-at jelöltem be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Nekem volt egy kb 30-40 óra de abból 1 óra valhogy hiányzik az emlékeimből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gileraice Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 1 óra mivel állandóan kómába vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telvanni Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 4 nap! Végig MSN CS 1.5 meg Piedone filmek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnBulldog Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 150 óra kb... 6 nap... anyámék elmentek sielni télen, mi meg lanoztunk, átjött pár hawer, 6 napig toltuk egyfolytában, persze kaja pia pisi kaki szünet is volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 77 óra egyhuzamban ébren... húzós volt az a vizsgaidőszak igen... De a Red Bull csodákra képes... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyorm Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 10 óra mert még kicsi vok ?:9 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Azthiszem 40 óra lehetett és még nem is voltam álmos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 37 óra volt kb ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 64 óra még birtam volna talán de kész volt a melo igy nem kellet figyelni.. az utomatizált dolgok meg félálomban is mennek leeresztettem.... ahogy mentem haza látom a házak fala hullámzik minden nagyobb felület mozgott aztán volt rázósabb több napon át nem tudtam magamat pihentre aludni nah az nem volt jó mintha agyon vertek volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mici121 Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 nekem csak 1 nap pontosan még bírtam volna de mindenki aludt én meg unatkoztam meg nem is arra mentem hogy rekordot döntsek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Július 12, 2007 Author Share Posted Július 12, 2007 Azok a 6 napok nem hangzanak sosszul. Amugy állítólag az életösztönnél egy erősebb van. Az alvásösztön :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Először azt hittem hogy az a kérdés meddig maradtatok fenn? de aztán rájöttem hogy hány órát. Én nem vok az az ésjjeli bagoly fajta, csak 20 óra a rekordom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 kb 40 óra asszem szeretek aludni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david0918 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 még régebben osztálykiránduláson az egész fiú csapat nem aludt három napig kivéve pár "gyengét" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Július 22, 2007 Author Share Posted Július 22, 2007 Ahogy néztem a LANpratykon születnek a nagy rekordok. De nem tudommit lehet annyit gépezni. Én megunnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Mennyi hülyeség van ide írva! Az emberi test max 5 napig bírja a nem alvást és aztán "game over" ! De már addig is torzul a koncentráció! Méghogy vizsgák /jó vicc/, bulin meg bárki mondhatja hogy nem aludt, mert biztos össze volt esve valahol eszméletlenül. Csövi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 kb. 30 óra leehtett a max Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts