aggress Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Hmm...Nietzsche véleményére kíváncsi vagyok,ő a guru ilyen téren Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Ennek a versnek egy szokásos irodalomóra volt az ihletője: Punk bán A punk kinek neve Bánk, Az ország nyomorát turnéján látta, Ezért Gertrúdiszt fikázta. A punk ezt az állapotot utálta, Örömét csak Melindában találta. Bánk Tiborc panaszát meghallgatta, Majd azt mondta: „Betelt a pohár!” S Gertrúdiszt gitárjával fejbecsapta… A királyné a halálát lelte, Így ért végett a bán koncertje. Közben Bandi a menedzser hazatért, A neje haláláért szólt, eképp: Ugyan te punk, Ne lógasd a fejed! Nesze egy újjabb gitár, nyújtsd ki hát kezed! Úgyis többet ér mint Gertrúdisz élete! Így ért véget a bán története, Tragikumát a punkzene megörökítette. Luciferkó 2003. jan. 15 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Nincs vissza út Megtetted,megtettem,megtettétek záróra Nincs olyan ember ki ezekután még rád róna Nincs már visszaút,ha véget ért hát nézz rám Áttörtem én is az áttörhetetlen téglán De még vár annyi pillanat,hogy egy meglett Emberként élve én is építsek mégegyet Ez csak a refrénje,de gondoltam hátha érdekel valakit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Figyel ránk az egész világ Váltsuk meg az irányt Sebaj ha nem jön össze Majd a lelkünk megy tönkre Hozzánk kiált ő végre Nézzünk fel az égbe. Dobban lelkünk lángja KÍnok közt várva Vártunk eddig rátok Jönnek a hazugságok Szökken a láng Jövőd Tettekkel várd. Ha támad az ellenség Nem lesz szerencséd Közben csak elesnénk Végleg megvesznénk Elszabadul a múlt Miközben átalakult. Ezt most írtam közvetlen, tehát még friss és új:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Most látom, hogy él ez a topic. Szenvedő Áldozat vagyok, A modern kor áldozata. Gépesített világok, Házak leomlott vakolata. Hagyományok védelmezője, Egy eltaposandó féreg. Ki kell törni végre. A sorba még talán beférek. (Sopron, 2007.XI.30.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Eljött az a nap végre amire vártál Pörgesd a ritmust az égbe szálljál Rázd fel egyre jobban magad Míg elér hozzád a fájó öntudat Kínoztál hosszú nappalokon át Megváltozott számunkra a világ. Eljött az érzés mely fellángolt benned A party emberek mindig útra kelnek Rázd meg magad had szóljon a zene Kidülled majd minden srácnak szeme Tombolj míg fellángol benned a tánc Legyen mindegy, hogy kivel jársz. Refrén: Felvidít az éjszaka mindenki ezt várja Lángol hevesen mindenki nagy tánca Kezdődik a tánc amire már rég vársz Nem mindegy, hogy majd mit csinálsz. Éljen a fergeteges party izzítsd magad Perzselődjön benned a vad gondolat. Ez elmehetne zenei slágernek is:DDD.Véleményeket kérek róla:DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Slypeg, nekem tetszik a versed (slágered). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCC Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ezaz SLY!! csak így tovább ;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 köx majd ha még lex írok;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Kép rólad Kezemben tartok rólad egy képet, Kár, hogy a kép fekete fehér lett. Olyan mintha barna szemed megcsillanna, Barna ajkad nekem szólna. Azonban szemed sajnos nem csillan, Ajkad közül szó nem szökken halkan. Mert a kép fekete és fehér, Különben is csak egy pillanat lettél. Ó, legalább színes lehetne, Látnám szép barna szemed végre. Ajkad, s hajad színéd, S szemöldököd fekete fényét. Egy pillanat voltál a gépnek, Mely készítette rólad ezt a képet. És a pillanat valóság lett, Mert a kezemben tartalak téged. 18 éves lehettél, annyi se, Engem nem szerettél, ahogy senki se. Rám se néztél, vagy átnéztél rajtam, S aztán majd elfelejtesz csendben, halkan. (..., 2001. márc. 19.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Szeretkeznék Veled... Szeretkeznék Veled nyáron a kertben, A körtefa árnyékában összebújnánk ketten. Csak egy puha pokróc volna alattunk, Ruha egy szál se volna rajtunk. Szeretkeznék Veled a hűvös szobában, Nem érdekelne, hogy odakint nyár van. Újra és újra magamévá tennélek, Nem felejteném el amíg élek. Szeretkeznék Veled az öreg autónkban, Lehet, nem tapasztalt még ilyet valóban. A hátsó ülésen egymást átkarolnánk, S közben egymás nyöszörgését hallgatnánk. Szeretkeznék Veled este a fürdőszobában, Az ölembe ültetnélek Téged a fürdőkádban. Csókolnám testedről a lefolyó vizet, Szemedbe néznék, hogy lássam gyönyörödet. Szeretkeznék Veled ahol csak lehet, Szeretnélek újra és újra kielégíteni Téged. Szeretném látni, ahogy élvezed szeretetem, Szeretném hallani, kérlek még édesem. (..., 2004. június 17.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 A hangod Ma este hangot nyertek a betűk Amiket eddig nekem írtál, Egy csilingelő hangot, mellyel Nekem jó éjszakát kívántál. Lassan testet öltesz már bennem teljesen, Láttam fényképed, falom betűid, hallottam hangod. Én Téged akarlak mindenestül egészen, Remélem, hogy veled legyek Te is ugyanúgy akarod. Látni akarlak Téged, kíváncsi vagyok Rád, Jó lenne kézen fogva Veled sétálni! Kíváncsi vagyok ki az kit nekem a sors ád, Ki az, kinek hangját most is vélem hallani?! Beszélgetésünk után majd fél óráig remegtem, A szívem egyre gyorsabban dobogott. Ő volt igen, Ő az, aki kell nekem Ha szólnál mennék is legott! Hogy Veled lehessek s karomba zárhassalak, Ne várass engem sokáig kérlek! Te vagy az egyedül, aki érezni akarlak, Téged érezlek kizárólag szépnek! (..., 2007. október 22.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Várok rád hosszú éjszakán ezt nem szeretem Ez a szerelem napja hisz most ez kell nekem Elérkezett a pillanat mikor itt lehetsz velem már Tudhatod a szívem veled együtt a fellegekben jár. Ha itt vagy velem és fogod két kezem szeret a szív Eljő a hangulat mely felizzíttat és szerelemre hív Veled leszek míg élek virulok az élet nekem adott Nem engedem, hogy elvegyenek inkább érted meghalok. Refrén: Emeljük fel a szívünkben rejlő ízzó lángot Had keljenek fel a bennünk lévő igazságok Emeljük fel a szívünkben rejlő ízzó lángot Hagyjuk had vesszenek a minket kínzó álmok. Ne nézzük míg eljő a holnap ami érdekeset hozhat Ha valami nincs rendjében most nekem mondjad Ne felejtsd el miért vagyok veled ezt láthatod Miért hagyod azt, hogy rád mégis csak várhatok. Ezt ma írtam véleményezzétek:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Én is írtam dúrván 1 éve 1 verset 1 kudarcba fulladt szerelem után.. "Nézlek de, nem érinthetlek.... Ezt diktálja az ész mely a szívet bántja... Egy tüske mely kihúzásának heg az ára... Ezek az emlékek, Emlékek mit tőled kaptam, kínoznak mint fát a vihar... Vihar mely az én szívemből fakad és téged a messzeségbe zavar.. Menekülj, rohanj más karjába hol a boldog vagy.. Nélkülem Hisz mellettem az örök bú és magány mely már ijesztő is talán.. Szememből könny csordul mit nem lát se lány se fiú Ezt teszi a szerelem ami halálba visz de örömmel halna meg így bárki aki él.. Fájdalmamat se látja senki hisz mindenki elitél Elitélnek mert más vagyok más mert gondjaim nagyok. 1 reményem van már a túlvilág Nem kell eszköz mi elvisz oda, Elég Törött szív mi bennem él És kész lenne meghalni azért h te boldogan élj...." Még címet se tudtam neki adni csak úgy jöttek a szavak szavak után Tudom hogy nem minden sor rímel...ha tudtok ebben segíteni és tanácsokat adni azokat szivesen fogadom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Veled maradok egy egész életen át Csak szerelem vár most majd ránk Kettőnk közt alakul a vágy lángja Szívem ezt a percet régóta várja. Ha te is azt akarod, hogy veled maradjak Hinni fogok ezentúl is minden szavadnak Azt szeretném, hogy tőlem most ne menjél Nem kérek mást,csak hogy engem szeressél. Éld át a pillanatot mikor csak veled vagyok Szívemből mindent örömmel most neked adok Éld át a pillanatot melyet az élet adott Ha nem leszel enyém akkor végleg meghalok. Érted tombol a szerelem mert te vagy a kedvesem Mikor velem vagy és fogod kezem ezt szeretem Érted vagyok érted élek nem kell más kérlek Hidd el én szeretlek téged így szép az élet. Ezt nem rég írtam szerintem simán lehetne dalszöveg mivel annak készült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Remélem kitaláljátok melyik égitestről van szó Még pár hete írtam egyik este. Lehet néha furcsán hangzik, de kb 10 perc alatt összecsaptam A legnagyobb... Rendszerünk legnagyobb égiteste Eddig folyton a bolygóit leste Éjjel-nappal sárga-vörösen izzik Ő sose semmit nem eszik-iszik Nem nézhetsz bele szabad szemmel Semmit nem eszik hiába kínálod kekszel. Felszíni hőmérséklete 6000 celziusfok, Nagy energiája van, igazán rohadtsok. Tele van energiával mióta csak létezik Hőmérsélkete eljut a 15 millió fokig. Gáz halmazállapotú plazmából áll, ez a végzete Nincs megállás sosincs lélegzete. Vannak eléggé rossz szokásai is Például az UV sugár amitől rosszul jár a sok pisis. Nyáron nagy szögben süt le ránk De azért jólesik ilyenkor egy csokisfánk. Körülbelül 4,6 milliárd éves Mégse volt sose kényes Végzi munkáját megállás nélkül Még 5 milliárd évig míg ki nem hül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Pörgesd fel magad táncolj kérlek Megmutatod magad mindenki nézhet Ne felejtsd el az elmúlt éveket Hisz minden reggel veled ébredek. Szíved jó úton jár még velem Veled vagyok ez nem véletlen Neked adom szívemet míg vagyok Amit az álmunk is neked adott. Refrén: Ne hagyd magad elveszni most már Ez most a pillanat ami neked jár Ne hagyd magad elveszni most már Szerelem tüze is csak téged vár. Érezd míg veled maradhatok neked Szívem csak egyetlen lányt szeret Örökké magamba bezártalak téged Szeressünk egymást ennyit kérek. Lángolj míg tűz éled benned Szerelmek mindig útra kelnek Ne várj míg itt hagy minden Számodra már semmi sincsen. Én meg ezt írtam most előbb lettem kész vele. Ez is simán lehetne dalszöveg;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 De rég jártam már itt.... Egy csomó új és szebbnél szebb vers van. Én legutóbb ezt írtam: Ima az éj alatt Fényesen ragyogó csillagok gyertek értem; itt vagyok! Lángoló karjaitokkal, jéghideg arcotokkal mutassátok nekem az utat, mely a Jó felé mutat! Mi megad nékem kincseket, s égeti a szívemet. Ó, te fényesen ragyogó Hold; Jöjj el értem;itt vagyok! Óvj meg engem minden rossztól, és óvj meg a haláltól! Óvj meg engem, nehogy rossz legyek, s vigyázd egész éltemet! Ragyogd be minden napomat, s add hogy én is ragyogjak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Hmm vannak itt elég jól sikerült versek Kicsit azért irígy vagyok, mert ilyen formában nem nagyon tom kifejezni magam mind1 nekem marad a gitár (na nem mintha bánnám), a többit meg csendben figyelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALIENwoods Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Abszolút azonosulni tudok Besenyő N. N. N. K. István (Besenyő Nagyon Nagyon Nagy Költő István ) versével, mely így szól: Valahol egy kebel nekem a barátom szép és igen okos képzeletbe látom Testi lelki szinten volnánk sülve-főve csak az a nő hol van kire rá van nőve?! am.... régen írtam pár versecskét, elő is adtam szívem akkori szerelmének, de arcát elnézve nem nagyon jött be neki, úgyhogy feladtam eme foglalatoskodásommal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Valahol egy kebel nekem a barátom szép és igen okos képzeletbe látom Testi lelki szinten volnánk sülve-főve csak az a nő hol van kire rá van nőve?! Ez mekkora vers mondjuk rám is igaz :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 az első posztolásom versíró társaim kritikájának kitéve, bedobva a közösbe amit hirtelen, munkahelyi gépemen találtam feltör. mert kell neki. a sötétséget mégsem szenvedheti. támadnia muszáj. kardvágás helyett úgy csinál magának helyet hogy lelkizik. mintha lenne neki. a gyengeséget mégsem szenvedheti. megtörnie muszáj. mutat hát egy képet: milyen is az az aranyélet. és hibát hibára halmoz. alattomosan. a fényben mégsem állhat lomposan. a káromra él. muszáj neki. a sötétséget mégsem szenvedheti. azt mondja magára: én. most ámuldozzak a cimkén? lassan úgyis tényleg elhiszem hogy amit állít igaz. azt hiszem. ------------------------------------------- abban a pillanatban hogy meglátod a fényt hinni véled valódiságát ez ad reményt de az csak villanykörte nekem elhiheted fel le kapcsolgatják neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Csak én vagyok olyan agyament hogy angolul irkálok? Najó,magyarul is rámjön néha...de most hirtelen ez van kéznél: When you're everywhere in my thoughts And i'm loosing you because of my faults When there's too much pain And all i can hear is my brain When i can't find myself in my fears And nothing's pouring down but my tears When i look for answers in the night And nothing feels alright When i'm on my bed lying And i don't know why i am crying When my guilty heart is missing you And you don't know what i've been through When i just wanna scream And that's all i can feel ...és még nyelvtani hibák is lehetnek..de ez van ;D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Paramoremania ez nagyon jó lett! Bár lennék én is olyan szinten, hogy tudjak írni angolul! ( De van még időm... Még csak két éve tanulom. ) Tényleg le a kalappal! Ha magyar lenne is tetszene, de így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 ha nagyon kukacoskodó lennék, azt mondanám erre, hogy azért írsz angolul, hogy elrejtsd az érzelmeidet egy szinttel lejjebb... de nem vagyok kukacoskodó, így azt mondom: angolul ugyan nehezebbnek tűnik a versírás, mégis könnyebb, mert nagyon nagyon sok egy-két szótagos szavaik vannak, így a ritmust is könnyebb felvenni és rímet is könnyebb találni. (thoughts-faults, pain-brain, fears-tears etc.) Nem véletlen, hogy a zeneiparban is az angol nyelvű dalokat részesítik előnyben. én azért maradok a magyarnál, mert sokkal sokkal tágabb teret ad az érzések kifejezésére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 köszi (: ...hát én valahogy fordítva vagyok Jobban tudom az érzelmeim angolul kifejezni...és ezért is írok inkább úgy...meg imádom a nyelvet is...plusz hát van egy olyan előnye hogy barátnőm nem tudja elolvasni mikor mellette írom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doroti Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 ugye, ugye, mondtam én hogy el akarod ezzel rejteni aki verset ír, értsen a miértekhez is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Csak én vagyok olyan agyament hogy angolul irkálok? Najó,magyarul is rámjön néha...de most hirtelen ez van kéznél: When you're everywhere in my thoughts And i'm loosing you because of my faults When there's too much pain And all i can hear is my brain When i can't find myself in my fears And nothing's pouring down but my tears When i look for answers in the night And nothing feels alright When i'm on my bed lying And i don't know why i am crying When my guilty heart is missing you And you don't know what i've been through When i just wanna scream And that's all i can feel ...és még nyelvtani hibák is lehetnek..de ez van ;D hát nem rossz, csak sztem egy kicsit közhelyes.Thát tele van olyan dologgal amit minden dalban hallok legalább 1x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Ezt még én írtam régen,egy nagy csalódás után: Miközben szép lassan elúszik a táj Arra gondolok,hogy mennyire is fáj Hogy miért engedted el két kezem Miért törted darabokra a szívem Hogy miért hagytál el nem tudom De ha kérdeznék,tudni nem is akarom Megmarad ez a titok míg világ a világ Miközben szép lassan elúsznak a fák Ezt meg mostanság: Te vagy a Hold,mely felragyog este Te vagy a csillagfény,az éjszaka teste Te vagy a csillogás,mely szememben ragyog Te vagy az ember,ki nélkül én nem vagyok Ezt nem én írtam,de gyönyörű: "...Emlékezz rám, mikor fúj a szél Emlékezz, mikor minden véget ér Nézz rám, fogd meg a kezem Szorítsd meg bátran, míg lehunyom a szemem Emlékezz, mennyire szerettél Mennyire fájt, mikor elmentél Nézz rám, fogd meg a kezem Szorítsd meg bátran, míg lehunyom a szemem..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts